Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین موسی‌زاده روز سه‌شنبه در نشست با مجید حججی فرماندار تیران‌ و کرون در فرمانداری این شهرستان افزود: تولیدات صنعتی و کشاورزی در کشور رو به رشد است اما بازارهای جدید برای همه محصولات ایجاد نکرده‌ایم.

وی بیان‌کرد: نبود پیش‌بینی بازارهای جدید در عرصه‌های مختلف آنگاه با تکمیل شدن سقف مصرف گذشته موجب شکست اقتصادی خواهند شد اما ایجاد چنین بازارهایی جدید مانع از شکست می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره رویکرد و برنامه دانشگاه جامع علمی‌ و کاربردی در ایجاد بازار جدید تصریح‌کرد: 50 رویداد استارتاپی برای تولید در حوزه‌های مختلف تعریف‌شده که سنگ و موسیر از جمله آن‌هاست.

وی از تشکیل شبکه‌ای بین تولیدکنندگان مواد غذایی برای حمایت و اجرای ایده‌های جدید جوانان خبر داد و گفت: اگر جوان خوش ذوق و با ایده‌های خلاق برای فرآوری در کشاورزی و صنعت ایده داشته باشد، ظرفیت علمی دانشگاه و پشتیبانی شبکه تولیدکنندگان از آن استفاده کرده و منفعت این اتفاق به شخص و جامعه خواهد رسید.

وی با بیان اینکه باید شهرک‌های جدیدی برای تولید و بهره‌برداری و فرآوری محصولات کشاورزی و صنعتی ایجاد می‌شود خاطرنشان‌کرد: در این شهرک‌ها باید کارهای جدید و متناسب با بازار روز صورت بگیرد و دولت‌ هم سخت‌گیری در واگذاری زمین برای این موضوع نداشته‌ باشد.

وی به تشکیل استارتاپ شیره انگور در ملایر اشاره‌کرد و گفت: این برنامه‌های جدید باید توسعه پیدا کند و تیران‌ و کرون در حوزه شیره انگور، موسیر، کتیرا، فرآورده‌ها و شیرینی های انگور مستعد و دارای قابلیت خاص است که ایجاد بسترهای آموزشی و فعالیت های شتاب به رونق اقتصادی در این عرصه کمک می‌کند.

وی کسب و کارهای علمی برای پیشرفت کشور را لازم و مهم برشمرد و گفت: خام‌فروشی آسیب جدی برای توسعه کشورمان در عرصه‌های مختلف نفتی، کشاورزی و صنعتی است و این موانع پیش روی اقتصادی است.

دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور برای توسعه اشتغال و کارآفرینی به رشته های آموزشی کارآفرین مانند استارت‌آپ ها ورود کرده و تا پایان امسال 50 رویداد را در کشور برگزار می‌کند که سه مورد مثل سنگ، موسیر و شیره آن در استان اصفهان برگزار می‌شود.

دولت هم از ایده‌های برتر و برگزیده دوره‌های استارت‌آپ حمایت می‌کنند، افزود: به طور معمول برای ایده‌هایی که در قالب فرآیندهای استارت آپی شکل می‌گیرد سه حالت پیش جود دارد، نخست اینکه شرکتی پیدا می‌شود که آن ایده را می‌خواهد و برای تولید روی آن ایده سرمایه‌گذاری می‌کند و در این مورد طبق سیر یکسری تفاهم نامه‌های موجود دانشگاه عمل می‌شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تیران وکرون موسسه علمی و کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی دانشگاه کشاورزی اقتصاد اصفهان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد و هر جایی که آرامش و امنیت صنعتی باشد در آن‌جا سرمایه‌گذاری افزایش می‌یابد.

حسین فتحی روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: سال جاری هفته کار و کارگر را در حالی گرامی می‌داریم که به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است.

وی افزود: دشمن به دنبال فروپاشی اقتصادی است و راهبرد ما هم تولید است  که این تولید با مشارکت مردم و کارگران تحقق می‌یابد.

فتحی ادامه داد: اگر امروز دنیا در حمله‌ موشکی ایران به اسرائیل، مات و مبهوت مانده و رژیم صهیونیستی مقابل اقدامات ایران خوار و خفیف شده است در گرو تلاش و محصول همین کارگران این گ است.

وی بیان کرد: حمله‌ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی بحران اقتصادی و نظامی و فضای مایوس کننده‌ای برای ارتش اسرائیل ایجاد کرده است. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: هر کارخانه‌ای که در کشور ساخته می‌شود نوعی عبادتگاه است که کارگران در آن عبادت می‌کنند و روزی حلال خود را درآورده و چرخ‌های اقتصادی کشور را به حرکت در می‌آوردند.

وی تاکید کرد: ظلم به کارگر فقط عدم پرداخت حقوق مناسب نیست بلکه نبودحفظ کرامت، اقتدار، عزت و امنیت شغلی کارگران نیز ظلم در حق آن‌ها است.  

وی عنوان کرد: علارغم تبلیغات و تحرکات معاندین و بیگانگان که در استان و کشور ما انجام گرفت تا مشکلی برای واحدهای تولیدی صنعتی ایجاد کنند، اما کارگران همواره ما را سربلند کردند و هرگز مطالبات صنفی کارگران هرگز به اغتشاشات تبدیل نشد.

وی اظهار کرد: رکن جهش تولید کارگر است، مقام معظم انقلاب نیز کارگران را به ستون فقرات اقتصاد تشبیه کرده است. شعار سال جاری نیز که به مشارکت مردم اشاره دارد در واقع نشان‌دهنده‌ی اهمیت حضور کارگران در اقتصاد و افزایش تولید در کشور است.

فتحی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار انجام گرفت، افزود: اولین اقدام دولت سیزدهم که ریاست جمهوری نیز به آن تاکید کرد، بحث اشتغال است.

وی تاکید کرد: سال گذشته هدفگذاری ایجاد یک میلیون شغل با برنامه‌ریزی موثر و اقدامات انجامی توسط وزارت کار محقق شد، سال جاری نیز این وزارتخانه مصمم است تا با ایجاد اشتغال بالغ بر یک میلیون نفر، نرخ بیکاری را همچنان کاهش دهد و بستر اشتغال فارغ التحصیلان را فراهم کند.

وی بیان کرد: خوشبختانه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در آذربایجان شرقی بحث تعهد اشتغال رشد ۱۴۰ درصدی داشته است در سال گذشته ۴۷ هزار ۱۶۵ هزار تعهد اشتغال توسط واحدهای تولید، صنعتی، تعاونی و بخش‌های خصوصی انجام گرفته است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: بیش از ۶۱ هزار ۸۶۹ در سال گذشته در سامانه‌ی ملی رصد بر خط و بر اساس کد ملی ثبت شده و سپس برای صحت سازی آن‌ها در سامانه رصد به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ با ثبت رکورد ۷.۴ درصدی نرخ بیکاری، پایین‌ترین نرخ بیکاری طی ۱۰ سال اخیر را رقم زده و این روند کاهشی هر روز نسبت به دیروز بیشتر به چشم می‌خورد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه تعاون بیش از ۳۴ درصد اشتغال جدید یعنی ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سال ۱۴۰۲ در استان صورت گرفته است، 

مشاغل خانگی پیشران اقتصادی در آذربایجان شرقی

وی بیان کرد: مشاغل خانگی مزیت‌های زیادی دارد که با اعتبار کم می‌توانند بیشترین سود را داشته باشند و آذربایجان شرقی سهم خوبی را در ایجاد مشاغل خانگی در کشور دارد.

فتحی افزود: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان آذربایجان شرقی در سال گذشته افزون بر ۲۰۴ میلیارد تومان بوده که برای هشت هزار ۸۶۹ نفر پرداخت شده است. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص رکورد آذربایجان شرقی در صدور مجوز مشاغل خانگی گفت: بیش از ۷۰۰۰ هزار مجوز در سال ۱۴۰۲ برای مشاغل خانگی صدور شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان