Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:58:11 GMT

باید به سمت زمان‌بندی تردد زوار برویم

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۷۵۷۱

رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به حضور 1.1 میلیون زائر ایرانی زن در اربعین امسال گفت: متاسفانه آنطور که باید برای خدمات رسانی به این قشر از زوار پیش بینی های لازم را صورت نگرفت.

به گزارش ایسنا، علیرضا رشیدیان امروز (30 مهر) در نشست با استاندار کرمانشاه با اشاره به رشد بی‌سابقه تعداد زوار در اربعین امسال، گفت: امسال شاهد رشد بیش از 50 درصدی تعداد زوار اربعین بودیم که عملا یک رکورد محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اربعین امسال برای ما با چند موضوع همراه بود که از جمله آن بحث درگیری‌ها در کشور عراق در اوایل شروع حرکت زوار بود و مورد دیگر آن بحث حرکت زودهنگام زوار در پیاده روی اربعین بود طوری که هنوز بسیاری موکب‌های ایرانی و عراقی برای پذیرایی زوار برپا نشده بودند.

رشیدیان تصریح کرد: مدیریت این شرایط بسیار دشوار بود و برای سالهای آینده باید به این سمت برویم که زمان شروع حرکت زوار، مسیر حرکت آنها و مدت اقامت آنها در کشور عراق زمانبندی شود.

وی تاکید کرد: زیرساخت‌های کشور عراق جوابگوی این حجم زوار نیست و باید حجم گسترده زوار در زمانبندی مناسب در ایام اربعین به این کشور سفر کنند.

رییس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: امسال با توجه به تعداد بالای زوار، تاکیدات بسیاری صورت گرفته که زوار زودتر به کشور برگردند تا به ازدحام و شلوغی برنخورند و واقعا جای خوشبختی بود که زوار بصورت پلکانی به کشور برگشتند و گرنه با مشکلات بسیاری در موج بازگشت مواجه می‌شدیم.

امسال 1.1 میلیون زائر ایرانی "زن" داشتیم/ 30 هزار زائر ایرانی هنوز در عراق هستند

رشیدیان در ادامه با اشاره به حضور 1.1 میلیون زائر ایرانی "زن" در اربعین امسال، گفت: متاسفانه علی رغم اینکه سامانه"سماح" این پیام را به ما می‌داد که 30 درصد زوار امسال اربعین بانوان هستند، اما آنطور که باید پیش بینی‌های لازم را برای خدمات رسانی به این قشر از زوار صورت نگرفت.

وی افزود: به لحاظ اقامت و مسائل بهداشتی بانوان باید پیش بینی‌های لازم صورت میگرفت که این کار انجام نشد و هرچند امسال تمام توان خود را برای خدمات رسانی به بانوان انجام دادیم اما باید از سالهای آینده در بحث خدمات رسانی به زائران زن برنامه‌ریزی بهتری صورت گیرد و مسائل مربوط به استحمام و استراحت آنها بیشتر مدنظر قرار گیرد.

رشیدیان با اشاره به بازگشت بخش عمده زوار اربعین به کشور، گفت: در حال حاضر تنها 30 هزار نفر از زوار در کشور عراق حضور دارند و مابقی زوار به نحو مطلوبی به کشور برگشته اند.

"خسروی" مجهزترین مرز کشور با عراق است/ حرکت کاروان‌های زیارتی از این مرز ادامه می‌یابد

رییس سازمان حج و زیارت در ادامه از مرز خسروی به عنوان مجهزترین مرز ایران و عراق یاد کرد و افزود: متاسفانه مشکلات آن سوی مرز موجب شد سالهای از موهبت این مرز بی‌بهره بمانیم که خوشبختانه با رفع این مشکلات در اربعین امسال این مرز توانست میزبان زوار اربعین باشد.

وی به زیرساخت‌های مطلوب مرز خسروی اشاره کرد و افزود: محدوده‌های خاکی وسیعی در اطراف مرزهای "مهران" و "چزابه" وجود دارد، اما در مرز خسروی شرایط زیرساختی بسیار مطلوب است و اربعین امسال در مجموع 250 هزار زائر ایرانی و 50 هزارزائر خارجی از این مرز تردد داشتند.

رشیدیان خاطرنشان کرد: این میزان تردد درکنار حمل و نقل کالا از این مرز صورت گرفته که نشان دهنده ظرفیت بالای این مرز است که امیدواریم استفاده از ظرفیت این مرز همچنان استمرار داشته باشد.

وی افزود: در صورت ادامه بازگشایی مرز می‌توانیم بصورت گردشی از ظرفیت این مرز و مرز مهران استفاده کنیم به نحوی که زواری که از مهران به کربلا و نجف میروند و سپس به سامرا و کاظمین می روند از مرز خسروی برگردند و زواری که از مرز خسروی به زیارت سامرا و کاظمین میروند و در ادامه به زیارت کربلا و نجف مشرف می‌شوند از مرز مهران به کشور برگردند.

رشیدیان با اشاره به تردد کاروان‌های زیارتی از روز یکشنبه هفته آینده در مرز خسروی،  گفت: تاکنون امنیت مطلوبی در آنسوی مرز خسروی درکشور عراق برقرار بوده و امیدواریم با تداوم این امنیت بتوانیم تداوم حرکت کاروان‌ها را از طریق این مرز داشته باشیم.

رییس سازمان حج و زیارت در ادامه حضور میلیونی زوار ایرانی و عراقی و زوار سایر کشورهای دیگر را در مراسم اربعین امسال همایشی بسیار زیبا و دلنشین توصیف و تاکید کرد: اربعین ظرفیت خوبی برای تعامل جهان اسلام است.

وی افزود: در این مراسم شاهدهستیم که در کنار شیعیان، زوار بسیاری از اهل سنت و سایر ادیان دیگر نیز حضور دارند که باید از این ظرفیت برای تعامل هرچه بیشتر جهان اسلام استفاده شود.

"خسروی" در اولین میزبانی خود سربلند بیرون آمد/ کمترین چالش را در تردد زوار داشتیم

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه مرز خسروی امسال بعد از گذشت هفت سال بازگشایی شد، گفت: خوشبختانه این مرز در اولین میزبانی خود سربلند بیرون آمد.

وی افزود: مرز خسروی علی رغم اینکه اولین سال میزبانی خود را تجربه می کرد به نسبت سایر مرزها با چالش کمتری در بحث تردد زوار همراه بود و طبیعتا خدمات رسانی این مرز درسالهای آینده بهتر از امسال خواهد بود.

بازوند با اشاره به تردد بیش از 300 هزار زائر از این مرز، گفت: خوشبختانه تردد این تعداد زائر با کمترین چالش در این مرز همراه بود و امیدواریم با تداوم تردد زوار در سالهای آتی بتوانیم خدمات رسانی به زوار را ارتقا دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه رئیس سازمان حج و زیارت اربعین ۹۸ مرز خسروي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۷۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح فرایند اجرای طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی گفت: امسال ۱۰۵۰ واحد بالای ۵۰ نفر را هدفگذاری کرده‌ایم که طرح طبقه بندی در آن‌ها عملیاتی شود.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سال گذشته طرح تحولی را در وزارتخانه اجرا و مجموعه اقداماتی را پیگیری کردیم برای آنکه عدالت مزدی در کشور عملیاتی شود.

وی افزود: در انتهای سال ۱۴۰۱ آزمون مشاورین طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل را برگزار کردیم و برای نخستین بار انحصار را شکستیم. همه کسانی که در این حوزه تخصص داشتند را به این آزمون دعوت کردیم تا تعداد نفراتی که طراحی و مشاوره طرح طبقه‌بندی را انجام می‌دهند، در کشور گسترش بدهیم که خوشبختانه از این طریق بیش از ۱۶۰ نفر مشاور به مشاورین قبلی ما اضافه شد.

رعیتی فرد ادامه داد: سال گذشته نیز طرح تحولی را در وزارتخانه پیشنهاد دادیم که به موجب آن ۱۰۰۰ واحد بالای ۵۰ نفر کارکن ملزم شدند طرح طبقه بندی مشاغل داشته باشند تا عدالت مزدی رعایت شود. ‌

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بر اساس ماده ۴۸ قانون کار، باید واحدهای بالای ۵۰ نفر مشمول طرح طبقه بندی مشاغل شوند؛ به همین منظور امسال اجرای طبقه بندی مشاغل در ۱۰۵۰ واحد را هدفگذاری کردیم.

به گفته وی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در بنگاه‌ها موجب می شود کارگر با تجربه، ماهر و باسابقه با کارگری که تازه وارد و حداقل بگیر است، تفاوت هایی در حقوق و دستمزد داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌شوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳