Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@03:48:01 GMT

ماجرای یک عطر مرگبار در بازار کشور چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۸۳۷۷

ایرنا نوشت: برخی مطالب در شبکه‌های اجتماعی درباره سمی و مرگبار بودن یک عطر با نام "رشا " است که در این پیوند، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به پیگیری‌های این دانشگاه گفت:‌ هنوز صحت ادعاهای مطرح شده درباره سمی و مرگبار بودن این عطر مشخص و اثبات نشده است.

برخی کاربران فضای مجازی روز سه‌شنبه مطلبی به همراه تصویری از عطر رشا دریافت کردند که در آن ادعا شده است: این محصول مرگبار در کشور افغانستان تولید و به ایران منتقل شده و قرار است در شهرهای کشور توزیع شود، در این پیام هشدارهایی به شهروندان مبنی بر عدم مصرف این محصول داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون غذا و داروی دانشکاه علوم پزشکی شیراز روز سه‌شنبه به دنبال پیگیری خبرنگار ایرنا اعلام کرد: توجه به سلامت افراد جامعه به عنوان اولویت مهم سازمان غذا و دارو و به دنبال آن معاونت غذا و داروی دانشگاه در هر استان مطرح است.

دکتر محمد جواد خشنود با اعلام اینکه تاکنون هیچ جواب صحیحی از منبع خبر انتشار این پیام پیدا نکرده ایم و نمی توانیم آن را تایید و یا تکذیب کنیم افزود: موضوع در دست بررسی است و چنانچه خبر تائید ویا تکذیب شود از طریق رسانه‌ها به شهروندان اعلام می شود.

این مقام مسئول تاکید کرد: به منظور شناسایی کالای وارداتی مجاز و غیر مجاز، برچسب اصالت و سلامت کالا تحت نظر سازمان غذا و دارو بر روی محصولات سلامت محور شامل دارو، محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درج شده است و برخلاف برچسب شبنم که به آسانی قابل تقلب بوده و برچسب تمامی کالاها یکسان است، این برچسب قابل تقلب نبوده و اصالت کالای مورد نظر را به سه روش می‌توان استعلام کرد.

دکتر خشنود افزود: ارسال کد UID به شماره پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲، ارسال اعداد پشت قسمت پوشیده شده به ترتیب از قسمت اول تا چهارم به همان شماره‌ی پیامکی، وارد کردن اعداد فوق در سامانه الکترونیکی www.ttac.ir و استفاده از نرم افزار بارکد خوان دو بعدی مخصوص تلفن همراه از طریق سایت مذکور از جمله راه های استعلام اصالت محصولات وارداتی به شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: هر شماره پیامکی دیگری به جز شماره پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ بر روی محصول، تقلبی است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: عطر سلامت سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای از مردم خواست به منظور جلوگیری از هر گونه کلاهبرداری به اخبار فاقد اعتبار درخصوص دریافت کالابرگ توجهی نداشته باشند چرا که پیامک‌های مربوطه از سامانه پیامکی این وزارتخانه به اطلاع مردم می‌رسد.

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه آمده است: به دنبال انتشار برخی پیام‌های جعلی به صورت پیامک و شبکه‌های مجازی در ارتباط با دریافت کالابرگ الکترونیکی به اطلاع هموطنان می‌رساند هر گونه خبر رسمی در این زمینه تنها از طریق مراجع رسمی و یا سامانه پیامکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

وزارت رفاه ضمن هشدار از هموطنان خواست به منظور جلوگیری از هر گونه کلاهبرداری به اخبار فاقد اعتبار در این حوزه توجهی نداشته باشند.

دیگر خبرها

  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • پنجره‌ای رو به شفافیت
  • واکنش بازار به تغییر مقررات انتشار آگهی مسکن
  • قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو