Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@10:53:08 GMT

رکوردشکنی استرا؛ حلول روح اینتر در استقلال

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۰۵۲۱

رکوردشکنی استرا؛ حلول روح اینتر در استقلال

هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران به اتمام رسید. یکی از جالب‌ترین نتایج این هفته، برتری چهار بر صفر استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس در برابر سایپا بود.

به گزارش ایلنا، دومین پیروزی متوالی در لیگ، چهارمین برد پیاپی در لیگ و جام حذفی و دومین مسابقه بدون دریافت گل. آبی‌ها در پنج بازی اخیر خود حداقل در هر مسابقه ۲ گل به ثمر رسانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها در چهار بازی نخست خود ۲ شکست و ۲ تساوی داشتند و در پنج دیدار بعدی به چهار برد و یک تساوی دست پیدا کرده‌اند. این یعنی استقلالِ استراماچونی، روزهای پرتلاطم را پشت سر گذاشته و به دوران شکوفایی نزدیک و نزدیک‌تر می شود.

آنچه بر استرا گذشت...

استراماچونی با اینترمیلان شروع طوفانی داشت. سپس نتایج ضعیف از راه رسید و او اخراج شد. به اودنیزه رفت و هیچ‌وقت نتوانست رضایت هواداران و مدیران را به دست بیاورد. از ایتالیا رفت و راهی یونان شد. در پاناتینایکو از او قهرمانی می‌خواستند. بازهم ناکام بود. این بار به چِک رفت و هدایت اسپارتا پراگ را برعهده گرفت اما بازهم قصه تکرار شد؛ حضور در فوتبال آسیا و لیگ برتر ایران، یک عقب‌گرد واضح برای سرمربی اسبق نراتزوری بود. شاید بخشی از خشم استرا در هفته‌های ابتدایی لیگ به عملکرد خودش هم ارتباط داشت. او در فاصله هفت سال، از سطح اول فوتبال اروپا به قاره آسیا و لیگ ایران آمده بود.

تصمیم درست استرا؛ استقلال باید سه دفاعه بازی کند

حالا اما اوضاع بهتر شده است. استرا با آرامش بیشتری کارش را به جلو می‌برد. روزهای غربت و بازخواست خودش به دست خودش به اتمام رسیده است. تیمش هم رفته رفته بهتر و بهتر می‌شود. آندره‌آ اسکلت اصلی تیمش را پیدا کرده و اگر محرومیت‌ها و مصدومیت‌ها به او اجازه بدهد، حتی دست به یازده بازیکن اصلی‌اش هم نخواهد زد. او متوجه شده که با موجودیت فعلی نفراتش، باید با دفاع سه نفره کار کند.

چشمی از وقتی به استقلال آمده این تیم شکست نخورده است. او راس عقب دفاع آبی‌پوشان شده و قدرت رهبری بالایش به موفقیت وی کمک کرده است. در ۲ سمت او محمد دانشگر و عارف غلامی حضور دارند. هر ۲ نفر رونده و پرتلاش. آبی‌ها سه مدافع در ترکیب اصلی خود دارند که به خوبی می‌توانند حمل توپ کنند و بازیسازی داشته باشند. پشت سر آنها سید حسین حسینی هم فشارها را پشت سر گذاشته و ۲ کلین شیت متوالی به ثبت رسانده است.

در خط میانی فرشید باقری در حال آماده شدن است. زوج او و کریمی با حضور بازیکنی چون رضاوند به عنوان آلترناتیو کمربند میانی را محکم خواهد کرد. وریا با دعوت نشدن به تیم ملی، به خودش آمده و در ۲ دیدار اخیر یکی از بهترین بازیکنان بوده است. در سمت چپ رقابت بین زکی‌پور و میلیچ به اوج رسیده اما به نظر می‌رسد، شماره ۳ ایرانی به بازیکن کروات ارجحیت دارد. شجاعیان و اسماعیلی ۲ بازیکن فانتزی تیم هستند که البته حالا باید راجع به یکی از آنها گفت چرا که شجاعیان رباط صلیبی‌اش پاره شد و این یک خلل بزرگ برای تیم استرا خواهد بود.

با این حال اسماعیلی در اوج به سر می‌برد. جلوتر از او مهدی قائدی نقش یک مهاجم کاذب را ایفا می‌کند. در روزهایی که تبریزی آماده نیست و دیاباته نتوانسته با شرایط تطابق پیدا کند، استفاده از مورچه اتمی در این پست، بد جواب نداده است. به این جمع سجاد آقایی را هم اضافه کنید که بسیار موقعیت‌شناس است.

استرا رکورد زد؛ بهترین برد تاریخ در خارج از خانه

برد چهار بر صفر مقابل سایپا، دومین برد مقتدرانه استرا در دوران هفت ساله مربیگری‌اش بود. او یک بار در آوریل ۲۰۱۶ موفق شد با هدایت پاناتینایکو در خانه با نتیجه ۶ بر یک از سد پانتاراکیکوس بگذرد. پس از این برد، پیروزی چهار بر صفر استقلال مقابل سایپا و ۲ پیروزی چهار بر صفر پاناتینایکوس مقابل تیم‌های جیانینا و ایراکلیس بوده است. با این تفاوت که پیروزی استقلال در برابر سایپا، بهترین برد خارج از خانه تاریخ سرمربی‌گری مرد ایتالیایی به حساب می‌آید. او یک پیروزی پنج بر یک در قامت سرمربی اودینزه در جام حذفی مقابل تیم دسته سومی ترنانا هم دارد که چندان قابل توجه نیست.

شباهت‌های عجیب استقلالِ استرا و اینترمیلانِ استرا

باخت در شهرآورد حسابی برای استراماچونی مفید بود. آنها بعد از باخت ۳۱ شهریور مقابل پرسپولیس در هفته چهارم، در مهرماه طوفانی خود دیگر شکست نخورد. یک تساوی خارج از خانه مقابل ذوب آهن و چهار پیروزی در لیگ و جام حذفی ماحصل آن شکست تلخ بود. استقلال در هفته‌های نخست راحت گل می‌خورد و سخت گل می‌زد اما حالا همه چیز برعکس شده است. آنها با شیوه‌های مختلف دروازه حریفان را باز می‌کنند و خیلی سخت دروازه‌شان تهدید و یا باز می‌شود. این چهار برد، دومین آمار فوق‌العاده استرا در پیروزی‌های متوالی بوده است. او زمانی که در اینترمیلان حضور داشت به رکورد بهتری دست پیدا کرده بود؛ کسب ۱۰ پیروزی متوالی.

نراتزوری با هدایت استرا از ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۲ تا ۸ نوامبر ۲۰۱۲ به هیچ تیمی رحم نکرد و از سد تیم‌های کیه‌وو، فیورنتینا، نفتچی آذربایجان، آث‌میلان، کاتانیا، پارتیزان بلگراد، بلونیا، سمپدوریا، یوونتوس و پاترتیزان بلگراد گذشت. جالب این است که اوج‌گیری مجدد استرا در استقلال دوباره در ماه‌های سپتامبر و اکتبر بوده است. او در آن زمان با اینترمیلان هم از سیستم سه دفاعه بهره می‌برد و اغلب با یک مهاجم بازی می‌کرد. در آن تیم هندانوویچ دروازه‌بان بود. در خط دفاع والتر ساموئل، خوان ژسوس و آندره‌آ رانوکیا انجام وظیفه می‌کردند.

زانتی و ناگاتومو ۲ بازیکن کناری بودند. زانتی پیستون راست بود و بازوبند کاپیتانی را می‌بست؛ درست مثل وریا در استقلال. گارگانو و کامبیاسو ۲ هافبک تدافعی تیم بودند و جلوتر از آنها کوتینیو و کاسانو حضور داشتند که پشت سر دیگو میلیتو انجام وظیفه می‌کردند. مهمترین تفاوت آن اینتر با این استقلال در داشتن یک مهاجم نوک واقعی بود. میلیتو بازیکن درخشان آن روزهای استرا بود ولی حالا مرد ایتالیایی مهاجم تخصصی آماده‌ای در تیمش ندارد.

ماموریت غیرممکن استرا برای شکستن رکورد خودش در اینتر

استقلال باید در هفته‌های آتی مقابل پارس جنوبی جم، تراکتور (میهمان)، صنعت نفت، نساجی مازندران (میهمان)، سپاهان (میهمان)، شهر خودرو، پیکان (میهمان) و شاهین بوشهر به میدان برود. به عبارتی تازه چالش‌های جدی استرا آغاز شده است. او برای شکستن رکورد دوران حضورش در اینتر، باید از سد تیم‌های مدعی تراکتور، سپاهان و شهر خودرو بگذرد. کاری بسیار دشوار که اگر رخ بدهد؛،چیزی فراتر از معجزه خواهد بود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استقلال اینتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی

بر اساس گزارش جدیدی که روز دوشنبه توسط موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم یا SIPRI منتشر شد، مجموع هزینه‌های نظامی کشور‌ها در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۲.۴۴۳ تریلیون دلار رسید.

به گزارش جماران؛ اندیکشده آمریکایی Responsible Statecraft در گزارشی در این باره نوشت: هزینه‌های نظامی در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ به میزان ۶.۸ درصد افزایش یافته که بیشترین افزایش از سال ۲۰۰۹ است. همه مناطق شاهد افزایش بود، اما اروپا، آسیا و اقیانوسیه و خاورمیانه بیشترین رشد را داشتند.

به گفته نان تیان، نویسنده ارشد این گزارش، «افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی پاسخی مستقیم به وخامت وضعیت صلح و امنیت جهانی است. دولت‌ها قدرت نظامی را در اولویت قرار می‌دهند، این کار خطر یک مارپیچ اقدام- واکنش را در چشم‌انداز ژئوپلیتیک و امنیتی جهان ایجاد می‌کند.»

مانند همه این سالها، ایالات متحده با ۹۱۶ میلیارد دلار در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار گرفت. پس از آن چین با ۲۹۶ میلیارد دلار، روسیه با تخمینی ۱۰۹ میلیارد دلار و هند با ۸۳.۶ میلیارد دلار قرار دارند.

عربستان سعودی، یک خریدار عمده تسلیحات، با ارزش تخمینی ۷۵.۸ میلیارد دلار، در جایگاه پنجم قرار گرفت و بریتانیا (۷۴.۹ میلیارد دلار)، آلمان (۶۶.۸ میلیارد دلار)، اوکراین (۶۴.۸ میلیارد دلار) بدون احتساب ۳۵ میلیارد دلار کمک نظامی اضافی به این کشور و سرانجام فرانسه (۶۱.۳ میلیارد دلار) در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

به عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی جهانی یا تولید ناخالص داخلی، در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های نظامی ۲.۳ درصد ۲۰۲۳ افزایش یافت و هزینه‌های نظامی جهان برای هر نفر بالاترین میزان از سال ۱۹۹۰ بود.

مجموع نزدیک به ۲.۵ تریلیون دلار هزینه نظامی تقریباً دو برابر مبلغی بود که جهان برای مقابله با تغییرات آب و هوایی متعهد شده است.

بر اساس گزارشی که اواخر سال گذشته توسط ابتکار سیاست آب و هوا منتشر شد، تامین مالی جهانی مرتبط با آب و هوا در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۲ به بالاترین حد خود رسید و برای اولین بار از یک تریلیون دلار گذشته و به نزدیک به ۱.۳ تریلیون دلار رسید.

بر اساس گزارش جدید SIPRI، هزینه‌های نظامی ۳۱ کشور عضو ناتو در مجموع ۱.۳۱ تریلیون دلار یا ۵۵ درصد از هزینه‌های نظامی جهانی را به خود اختصاص داده است. ایالات متحده بیش از دو سوم (۶۸ ٪) از کل بودجه نظامی ناتو را تشکیل می‌دهد، در حالی که اعضای اروپایی ناتو ۲۸ ٪ اضافی را تشکیل می‌دهند که بالاترین درصد در دهه گذشته است. ترکیه و کانادا ۴ درصد باقی مانده را تشکیل دادند.

بر اساس این گزارش، یک دهه پس از آن که اعضای ناتو متعهد شدند حداقل ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای ارتش خود هزینه کنند، ۱۱ کشور در سال ۲۰۲۳ به این هدف دست یافتند یا از آن فراتر رفتند.

به گفته یکی از محققان، لورنزو اسکارازاتو، «جنگ دو سال گذشته در اوکراین اساساً دیدگاه امنیتی بسیاری از کشور‌های اروپایی عضو ناتو را تغییر داده است». بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۲۳، هزینه‌های نظامی روسیه ۲۴ درصد افزایش یافت که از سال ۲۰۱۴، زمانی که مسکو کریمه را ضمیمه کرد، ۵۷ درصد افزایش محسوب می‌شود.

بودجه نظامی ۵.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی روسیه در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که اوکراین ۳۷ درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف ارتش کرده است، البته بدون احتساب کمک‌های خارجی که دریافت کرده است. اگر این کمک‌ها در نظر گرفته شود، کل مبلغ اختصاص یافته به ارتش اوکراین به حدود ۱۰۰ میلیارد دلار یا ۹۱ درصد از بودجه نظامی مسکو می‌رسد.

بر اساس این گزارش، چین با بودجه نظامی نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار، نیمی از کل هزینه‌های نظامی در سراسر منطقه آسیا و اقیانوسیه را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده است. این میزان نسبت به سال ۲۰۲۲ و بیست و نهمین سال متوالی افزایش بودجه نظامی پکن، ۶ درصد افزایش داشته است.

این گزارش خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد چندین همسایه چین هزینه‌های نظامی خود را با چین تطبیق می‌دهند. ژاپن که دهمین مخارج نظامی بزرگ جهان در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده بود، بودجه خود را با ۱۱ درصد افزایش به ۵۰.۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ رساند. تایوان هزینه‌های نظامی خود را به ۱۶.۶ میلیارد دلار افزایش داد که ۱۱ درصد افزایش محسوب می‌شود.

در مورد خاورمیانه، کل هزینه‌های نظامی در سال ۲۰۲۳ به طور کلی ۹ درصد افزایش یافت و به ۲۰۰ میلیارد دلار رسید که بالاترین نرخ رشد سالانه منطقه در دهه گذشته است.

رژیم اسراییل در نتیجه جنگ غزه بودجه خود را ۲۴ درصد افزایش داد و به ۲۷.۵ میلیارد دلار رساند که آن را به پانزدهمین هزینه نظامی بزرگ جهان، درست جلوتر از کانادا و بسیار جلوتر از سومین خرج کننده بزرگ منطقه، یعنی ترکیه با بودجه نظامی، نزدیک به ۱۶ میلیارد دلار تبدیل کرد.

بر اساس این گزارش، هزینه‌های نظامی نیز در قاره آمریکا افزایش یافته است، به ویژه در آمریکای مرکزی و مکزیک که دولت‌های آن‌ها در دهه گذشته تلاش کرده‌اند نیرو‌های امنیتی خود را در برابر جنایات سازمان‌یافته تقویت کنند. در این گزارش آمده است که بودجه نظامی از سال ۲۰۱۴ در این کشور‌ها حدود ۵۵ درصد رشد داشته است.

برزیل هزینه‌های نظامی خود را در سال گذشته ۳.۱ درصد افزایش داد و به نزدیک به ۲۳ میلیارد دلار رساند، زیرا کنگره این کشور اصلاحیه قانون اساسی را ارائه کرده است که بودجه نظامی را به حداقل سالانه ۲ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و استقلال شانس قهرمانی هستند | پیشنهاد داشتم و می‌دانستم به زمین بروم گل ‌می‌زنم!
  • ترکیب احتمالی سپاهان مقابل استقلال در اهواز
  • پیروزی خانگی صنعت‌نفت آبادان برابر استقلال خوزستان
  • سریع‌ترین شناگر ایران در آلمان رکوردشکنی کرد
  • پیام وحید امیری برای سرمربی تیم ملی/ ستاره پرسپولیس قصد خداحافظی ندارد
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • رکوردشکنی «مست عشق» در روز اول اکران
  • انتخابی المپیک پاریس| رکوردشکنی پرورش نیا در تراپ بانوان
  • جشن شبانه بازیکنان اینتر پس از پیروزی مقابل میلان و مسجل شدن بیستمین قهرمانی در سری آ / فیلم