Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حشمت‌الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایلنا، درباره آخرین تصمیم گروه ویژه اقدام مالی موسوم به (FATF) گفت: نتیجه نشست (FATF) در خصوص ایران قابل پیش‌بینی بود. باید گفت بر اساس عرف مراودات کشورها مشخص بود که نمی‌تواند ایران را در فهرست کشورهای غیر همکار و یا لیست سیاه قرار دهد اما طبیعی بود که اقدام سیاسی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بر اساس همان عرفی که گفتم نباید بیانیه تندی علیه ایران صادر می‌شد اما اصل بیانیه نشان می‌دهد که یک اقدام سیاسی علیه ما انجام شده است.

وی تاکید کرد: جریان سیاسی مخالف ایران در (FATF) در حال قدرتمندتر شدن است و این جریان کاملا با سیاست‌های آمریکا مرتبط است؛ کما اینکه در یک اقدام بی‌سابقه هفته پیش وزیر امور خارجه آمریکا مسائل مربوط به (FATF) را مطرح و سعی کرد آن را سیاسی جلوه دهد.

نماینده مردم اسلام آباد غرب ادامه داد:‌ بنابراین در یک چنین شرایطی ما باید ضمن رعایت مقتضیات امنیت ملی خودمان بهانه‌زدایی انجام دهیم مانند همان مجموعه اصلاحاتی که جمهوری اسلامی در قالب قوانین داخلی انجام داد و از سوی دولت هم ابلاغ شد و معتقدم این اصلاحات به حدی بود که مانع تیره شدن روابط ما با مجموعه (FATF) شود.

وی افزود: در کنار تمامی تلاش‌هایی که ایران انجام داد فشارهایی سیاسی که وجود داشت منجر شد که نوعی ضرب الاجل برای ما مطرح شود که در کنارش (پالرمو و CFT) را هم مطرح کردند.

فلاحت پیشه درخصوص سرنوشت (پالرمو و CFT) بیان کرد: معتقدم جریان‌هایی که به دنبال تصویب (پالرمو و CFT) در ایران بودند قید و شرط‌هایی را مطرح کردند که به نفع ما بود و به خاطر تحولات سیاسی شکل گرفته در قبال جمهوری اسلامی تا حدی تفاوت قائل شویم اما تحریم‌های تازه و رفتارهای خنثی اروپا مخصوصا در مناسبات (FATF) باعث شد یک بی تفاوتی شکل بگیرد.

وی تاکید کرد: ما می توانیم ضمن توجه به ملاحظات سیاسی با یکسری دلایل فنی بهانه زدایی انجام دهیم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: تکلیف پالرمو با CFT متفاوت است. باید گفت پالرمو یک قانون تائید شده در قالب سلسه مراتب قانونی و قانون‌گذاری کشور است.

وی ادامه داد:‌ در خصوص پالرمو عملا اختلاف میان شورای نگهبان و مجلس برطرف شد تا این که هیأت عالی نظارت در مجمع تشخیص مصلحت نظام یکسری ایردات را بر اساس سیاست‌های کلی مطرح و به شورای نگهبان داد که این شورا هم وارد بررسی محتویات ایراداتی نشد زیرا از نظرش این هیأت عالی وجاهت قانونی ندارد که دخالت کند.

نماینده مردم اسلام آباد غرب ادامه داد: همین دخالت‌ها باعث شد در داخل مجمع تشخیص مصلحت نظام برخی از اعضا ابزار نارضایتی داشته باشند و مطرح کنند که چرا روند قانون‌گذاری را با اخلال مواجه کرده‌اند.

وی افزود: اما CFT بحث جدایی دارد که با ایرادات جدی از سوی شورای نگهبان مواجه شده است و تکلیفش هم در آینده نزدیک مشخص نخواهد شد.

فلاحت پیشه تاکید کرد: معتقدم هنگامی که ما روند قانونی خودمان را شبیه قانون اصلی در خصوص پالرمو تغییر دادیم بدون تاثیر پذیری از فشارهای خارجی بهانه‌زدایی را انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: بانک‌های دنیا به دلیل این که در تحریم قرار داریم ترس دارند که با ما وارد مراودات شوند و تنها تعداد محدودی از بانک‌های کشورهای دوست مانند روسیه، ترکیه، هندوستان و چین هستند که عملیات بانکی انجام می‌دهند که هیأت مدیره‌هایشان به دنبال بهانه هستند که این مراودات را قطع کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین لازم است بهانه را از دست کسانی که سعی دارند رفتارهای سیاسی در قبال ما داشته باشند، بگیریم .

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سی اف تی پالرمو مجمع تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الاتحاد به دنبال شکار مربی بزرگ اروپایی! کلوپ، توخل، مورینیو و 6 غول دیگر در لیست

 باشگاه الاتحاد عربستان در کمین ۹ مربی مطرح و بزرگ اروپایی است تا هدایت این تیم بزرگ آسیایی را به یکی از آنه بسپارد.

به گزارش ایرنا، باشگاه الاتحاد با وجود هزینه‌های هنگفت در فصل نقل و انتقالات و جذب بازیکنان بزرگی چون کریم بنزما، انگولو کانته، فابینیو و ژوتا، به هیچ عنوان نتوانست در فصل جاری فوتبال عربستان به توفیقی دست یابد و در تمام رقابت‌ها، قافیه را به الهلال و النصر باخت.

حتی پس از گذشت هفته‌های نخستین لیگ عربستان، مسئولان باشگاه الاتحاد در تصمیمی غیر منتظره به همکاری با نونو اسپیریتو، مربی پرتغالی پایان داده و مارچلو گایاردو آرژانتینی را پس از عملکرد درخشان در ریورپلاته، به‌عنوان سرمربی تیم عربستانی انتخاب کردند.

این جابه‌جایی هم سودی نداشت و الاتحاد پس از ناکامی در لیگ قهرمانان آسیا، در تمامی جام‌های داخلی هم ناکام ماند. حالا سران باشگاه الاتحاد ۹ مربی بزرگ و مطرح اروپایی را در فهرست خود دارند تا یکی از آنها را برای فصل جدید استخدام کنند.

یورگن کلوپ، توماس توخل، هانسی فیلیک، زین‌الدین زیدان، خوزه مورینیو، آنتونیو کونته، گنارو گتوسو، گراهام پاتر و یولین لوپتگی گزینه‌های مد نظر این باشگاه هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • الاتحاد به دنبال شکار مربی بزرگ اروپایی! کلوپ، توخل، مورینیو و 6 غول دیگر در لیست
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • تعداد سکوهای پرسپولیسی در وطنی مشخص شد
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند