Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@23:00:50 GMT

پاویون دائمی ایران در کشور آذربایجان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۱۴۹۷

پاویون دائمی ایران در کشور آذربایجان افتتاح شد

اولین پاویون دائمی ایران در شهر باکوی کشور آذربایجان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جموری افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه یکی از اهداف مورد نظر معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری توسعه بازار داخلی و خارجی محصولات و خدمات دانش‌بنیان است، نخستین پاویون دائمی ایران در شهر باکوی کشور آذربایجان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آخرین روزهای مهرماه امسال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی با نگاه به صادرات و توسعه بازار محصولات خود در حوزه‌های مختلفی چون کف‌پوش‌های با خواص مقاومتی بالا، پروبیوتیک و داروهای دام و طیور، طعم‌دهنده‌های غذایی و کودها و آفت‌کش‌های بیولوژیک و زیست‌سازگار با محیط زیست، به کشور آذربایجان سفر کردند. در این سفر چهار روزه که با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گرفت، شهر باکو میزبان ۵۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی شد.

در این سفر چند روزه نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان در نشست‌های تجاری با شرکت‌های متناظر خود شرکت کردند. این نشست‌های چند جانبه در نهایت منجر به عقد ۶ تفاهم‌نامه شد. این تفاهم‌نامه‌ها می‌تواند همکاری‌های صادراتی و انتقال فناوری طرفین را افزایش دهد.

این قراردادهای همکاری به ارزش چهار میلیون دلار با حضور نمایندگانی از مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و سفارت جمهوری اسلامی ایران و نمایندگانی از کشور آذربایجان و تکنوپارک باکو به امضا رسید.

همچنین در این سفر چهار روزه نخستین پاویون دائمی محصولات دانش بنیان ایران در باکو با همکاری بخش خصوصی افتتاح شد. قرار بر این است که این مرکز با استقرار گروه‌های بازاریاب ایرانی شرکت‌های دانش‌بنیان، نمونه‌ای از تولیدات این شرکت‌ها را در قالب نمایشگاه دائمی به نمایش بگذارد. 

این مرکز به عنوان پایگاه صادراتی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان برای ورود به بازار جمهوری آذربایجان و کشورهای مشترک‌المنافع با حمایت مالی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی تاسیس شده است. 

در حاشیه این مراسم، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تفاهم‌های همکاری منعقد شده را آغاز فصل جدید دو کشور در حوزه فعالیت‌های دانش‌بنیان دانست و بر افزایش همکاری‌های دو کشور تاکید کرد.

از دیگر برنامه‌های این سفر می‌توان به بازدید از تکنوپارک باکو و بازدید از کارخانجات پیشرفته STP در باکو اشاره کرد. این دو مجموعه ظرفیت بالایی در جذب فناوری‌های پیشرفته و سرمایه گذاری برای توسعه محصولات کاربردی در آذربایجان دارد و بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی از این مراکز به بازاریابی این شرکت‌ها در کشور آذربایجان کمک می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمهوري آذربايجان پاویون ایران معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۱۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان