Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اصغر کاظمی روز چهارشنبه در جلسه کار گروه فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده اظهار داشت: این اراضی در هفت شهر ایلام ، آبدانان ، ایوان ، دهلران ، ارکواز ملکشاهی ، سرابله و آسمان آباد قرار دارند.

وی افزود: اداره کل راه و شهرسازی استان برای بازآفرینی این مناطق ۷۶ هزار و ۲۸۲ مترمربع پروژه های روبنایی و زیربنایی انجام و یا در دست اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام آسفالت محله فرزگه ایوان با مساحت ۴۰ هزار مترمربع، آسفالت محله بانبرز شهر ایلام با مساحت ۱۶ هزار مترمربع، احداث ساختمان مرکز جامع آسیب دیدگان اجتماعی سبزی آباد شهر ایلام با مساحت سه هزار مترمربع، احداث برج هنر اسلامی در محله سبزی آباد شهر ایلام در هشت طبقه به مساحت بیش از هشت هزار متر مربع را از جمله این پروژه ها عنوان کرد.

کاظمی تاکید کرد: احداث کتابخانه محله بانبرز شهر ایلام با مساحت ۷۳۰ متر، احداث پایگاه خدمات اجتماعی (بهزیستی) و سیل بند بتنی محله بانبرز در ۲ فاز، اجرا و تکمیل سالن ورزشی محله بانبرز با مساحت ۹۰۰ متر، اجرا و تکمیل پارک هفت تیر محله بان بور شهر ایلام به مساحت ۲۲ هزار متر مربع از دیگر پروژه های در دست اجرای این اداره کل است.

وی یادآور شد: تکمیل ساختمان مرکز بهداشت محله بان بور شهر ایلام به مساحت ۵۰۰ متر مربع، احداث و تکمیل ساختمان مرکز بهداشت محله سبزی آباد شهر ایلام به مساحت ۵۰۰ مترمربع از دیگر پروژه های طرح بازآفرینی شهری ایلام است.

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام همچنین از توزیع سه هزار و ۲۰۰ تن قیر برای آسفالت محلات دارای بافت فرسوده شهری به شهرداری ها و اعطای تسهیلات جهت احیاء، بهسازی و نوسازی سکونت گاه های غیررسمی به ساکنین دارای سند مالکیت خبر داد.

به گزارش ایرنا، از سال ۸۷ که احیای بافت های فرسوده در استان ایلام آغاز شد تاکنون حدود ۲ هزار و ۵۰۰ واحد با استفاده از تسهیلات، نوسازی شده اند.

این در حالی است که بنا به گفته مسئولان استانی نوسازی ۵۳ هزار واحد مسکونی بافت فرسوده ایلام در بازه زمانی ۶ ساله در شهرهای دارای بافت فرسوده این استان هدف گذاری شده است.


از ۱۰ شهرستان استان ایلام، سه شهرستان ایلام، ایوان و آبدانان دارای بافت فرسوده و حاشیه ​ای شناسایی شده​ هستند.

بیش از ۵۰۰ هکتار از محدوده قانونی این شهرستان ها را بافت های فرسوده و ۲۳۰ هکتار را نیز سکونتگاه های غیر رسمی تشکیل می دهد که این میزان در مجموع ۳۰ درصد محدوده شهری بافت های فرسوده استان را شامل می شود.


در مجموع حدود ۹۰ هزار نفر از جمعیت این سه شهرستان (ایلام، آبدانان، ایوان) در بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیر رسمی ساکن هستند به عبارتی حدود ۵۰ درصد جمعیت شهری این شهرها ساکن در بافت های فرسوده هستند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان ایلام حاشیه نشینی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۱۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور