Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، واعظی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در چهارمین تایم گپ فناوری در تبریز گفت: پلتفرم این شبکه را یکی از شرکت‌های دانش بنیان استان تهیه کرده و همزمان با هفتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی تبریز رونمایی خواهد شد.

او افزود: پیشنهاد راه اندازی این شبکه توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در کنفرانس جهانی پارک‌های علم و فناوری که اخیرا در شهر نانت فرانسه برگزار شد، ارائه و مقرر شد هسته اولیه این شبکه با مشارکت پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، مرکز نوآوری پروتوریا آفریقای جنوبی، تکنوپارک استانبول و تکنو پارک نانت تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واعظی افزود:این شبکه با هدف فراهم سازی امکان مبادله تکنولوژی بین شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک‌های جهان راه اندازی می‌شود و ارتباط بین شرکت‌های دانش بنیان، صنایع و سرمایه گذاران کشور‌های عضو از طریق این شبکه فراهم خواهد شد.

او با اشاره به تمدید مهلت ثبت نام شرکت در نمایشگاه رینوتکس تبریز از همه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد استان خواست از این فرصت برای معرفی و توانمندی‌های خود استفاده کنند.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از آغاز به کار صندوق پژوهش و فناوری ارس خبر داد و افزود: شرکت‌های مستقر در پارک و مراکز رشد میتوانند طرح‌های خود را برای بررسی و اخذ تسهیلات به این صندوق ارائه کنند.

واعظی به امکان بهره مندی شرکت‌های فناور از حمایت‌ها و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی هم اشاره کرد و گفت: شرکت‌های فناور غیر دانش بنیان هم میتوانند از تسهیلات این صندوق بهره‌مند شوند.

او همچنین گفت: بر اساس توافق انجام شده با اداره کل امور مالیاتی استان، به زودی واحدی برای رسیدگی به مسائل مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان در این اداره کل ایجاد می‌شود.

مدیرعامل مجتمع مس سونگون هم در این نشست با بیان اینکه این معدن با اکتشافات اخیر از نظر ذخایر به بزرگترین معدن کشور تبدیل میشود تاکید کرد: برای بهره ور و سودده بودن به فکر‌های جدید و مشارکت نخبگان نیاز داریم.

شریفی افزود:فکر بومی سازی و ساخت داخل در شرکت مس نهادینه شده است و ما در همه زمینه‌ها آمادگی داریم از داخلی سازی قطعات که منجر به اشتغال هم خواهد شد حمایت کنیم.

در این نشست مدیران مس سونگون نیاز‌های فناوری خود و شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خود را برای بومی سازی قطعات مورد نیاز این مجتمع ارائه کردند.

 

انتهای پیام/ش

شبکه انتقال فناوری دانش بنیان جهان در تبریز رونمایی می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علم و فناوری اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۱۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده