Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس صحبت‌های قاضی مسعودی مقام بسیاری از اطرافیان شبنم نعمت زاده برای کمک به او به دادگاه نامه فرستاده‌اند.


به گزارش شریان نیوز،مرداد سال گذشته بود که خبری مبنی بر کشف انباری از داروهای احتکار شده به ارزش پنج میلیارد تومان در استان البرز منتشر شد که عده‌ای آن را متعلق به دختر محمدرضا نعمت زاده وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از گذشت یکسال از این موضوع اولین جلسه رسیدگی به پرونده شبنم نعمت‌زاده بیست و پنجم شهریور ماه برگزار شد.

دادگاهی که با حواشی متعددی روبه‌رو بود و پس از گذشت مدت زمانی نسبتا طولانی در شعبه ۳ دادگاه ویژه جرایم و مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی مسعودی مقام تشکیل شد.

شبنم نعمت‌زاده به اتهام اخلال عمده از طریق اخلال در توزیع مایحتاج عمومی به مبلغ ۱ هزار و ۸۵۰ میلیارد و ۱۴۸ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۵۹ ریال از تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ در بازداشت به سر می‌برد.

نامه‌های محرمانه نعمت زاده برای قاضی بیش از ده‌ها مورد است

نعمت‌زاده که با قرار وثیقه آزاد بود  حدود یک ماه  پیش از آغاز اولین جلسه رسیدگی به پرونده‌اش به لحاظ بیم فرار به دستور دادگاه  بازداشت شد.

به گفته قاضی پرونده، از آنجایی که مشخص نبود چرا یک جوان متولد ۷۳ توانسته بود وثیقه بسیار سنگینی را برای نعمت‌زاده در دادگاه قرار دهد و به لحاظ مطرح شدن موضوع خروج از کشور و بیم فرار او بازداشت شده بود.

متهم ردیف اول پرونده احتکار دارویی که از یکی از خانواده‌های سرشناس و سیاسی  است برای رهایی خود از بازداشت و حکم دادگاه تا به حال اقدام به نامه‌نویسی‌ و پیغام رساندن‌های بسیاری کرده است.

 نعمت‌زاده در جلسه چهارم جلسه رسیدگی به پرونده خود از ارسال نامه محرمانه‌ای برای قاضی مسعودی مقام صحبت کرد؛ البته بر اساس شنیده‌ها مشخص شده که تعداد نامه‌هایی که نعمت زاده برای قاضی پرونده خود ارسال کرده بیش از ده‌ها مورد بوده است.

در نهایت  ارسال نامه و پیغام‌های مختلف از بیرون دادگاه سبب شد تا مسعودی مقام به آنها واکنش نشان دهد.

اگر قرار به سیاسی کاری بود هیچکدام از مراحل دادرسی طی نمی‌شدند

به گفته قاضی مسعودی مقام، محمدرضا نعمت‌زاده پدر متهم ردیف اول، در محافل مختلف دستگاه قضا را به سیاسی‌کاری متهم کرده است، اما وی پس از پایان جلسه اول دادگاه آب پاکی را روی دست نعمت‌زاده ریخت و از بی‌فایده بودن دخالت‌های دیگران در دادگاه و جلسه محکمه صحبت کرد.

قاضی مسعودی مقام در واکنش به صحبت‌های پدر نعمت‌زاده مبنی‌بر سیاسی‌کاری دادگاه، اظهار کرد: اگر قرار بود موضوع را به صورت سیاسی پیگیری کنیم، هیچکدام از مراحل دادرسی طی نمی‌شدند.

اما گویا صحبت‌های قاضی در جلسه اول موجب نشد تا اطرافیان متهم دست از ارسال نامه‌های مختلف به دادگاه بردارند تا جایی که او مجبور شد بار دیگر در جلسه چهارم رسیدگی به پرونده به متهم گوشزد کند تا تفکرات مختلف را از ذهن خود خارج کرده و به دوستان و اطرافیان خود بگوید که دست از نامه‌نگاری‌ها بردارند، زیرا در دادگاه او از این دست خبر‌ها و کمک‌ها وجود ندارد.

قاضی دادگاه بار‌ها در صحبت‌های خود خطاب به نعمت‌زاده از انجام روند قانونی و اجرای عادلانه قضاوت صحبت کرده است.

ارسال نامه به دادگاه از سوی اطرافیان نعمت‌زاده و انگ سیاسی زدن به دادگاه از سوی پدر او تاکنون منجر به فراموشی موضوع اصلی نشده است و به گفته ریاست دادگاه تاریخ بازداشت موقت نعمت‌زاده تا شانزدهم آبان ماه ادامه دارد و در صورت نیاز این حکم بار دیگر تمدید خواهد شد.
دادگاه در حال حاضر متقاضی مشخص شدن سرنوشت پول‌های کلان و فساد‌های مالی است و کاری به نامه‌های محرمانه متهم قاضی یا اطرافیان او به قاضی ندارد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۴۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر نصراللهی سخنگوی هیأت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: اتهام آقایان داوود محمدی و حامد موسوی فرد مدیران مسؤول هفته نامه مأمن سیاسی و مدیر مسئول پایگاه خبری نگرش امروز «نشر اکاذیب» بوده است.

وی افزود: در شکایت مدیر عامل شرکت فولاد خوزستان آمده است: نگرش امروز با انتشار مطلبی با تیتر «خداحافظی قریب الوقوع مدیر عامل» موجب تشویش اذهان عمومی و آسیب به موقعیت اجتماعی ایشان شده است.

نصراللهی اظهار کرد: هیأت منصفه بعد از شنیدن دفاعیات، آقای داوود محمدی را با اکثریت آرا و آقای حامد موسوی فرد را به اتفاق آرا مجرم ندانستند.

وی در پایان گفت: رأی دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌های مدیران مسئول هفته‌نامه «مأمن سیاسی» و مدیر مسؤول پایگاه خبری «نگرش امروز» که به ریاست قاضی کریمی در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد.

کد خبر 6098504

دیگر خبرها

  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • اظهارات عجیب تتلو در دادگاه پایانی ؛ برای مشروبات الکلی جایگزین گیاهی معرفی کردم !
  • اعلام ختم رسیدگی به پرونده امیرحسین مقصودلو/ تتلو: اشتباهم را می‌پذیرم + عکس
  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • قاضی دهقانی: میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • شرایط صدور دستور موقت