Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در یک نگاه کلی نقاط مثبت طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی بیشتر بوده، به شرط آنکه نگاه ویژه‌ای به منظور رفع ایرادات موجود، صورت گیرد که با رفع ایرادات، جهاد دانشگاهی مسلما می‌تواند در اجرای این طرح موفق باشد.

مهناز امامدادی در حاشیه نشست هم‌اندیشی حامیان طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی  در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با نگاه بازنگری در فرآیندهای گذشته و رفع حلقه‌های مفقوده در فرآیند قبلی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه برآوردها نشان می‌دهد که جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری در اجرای این طرح، نسبتا موفق بوده است، نمی‌توان گفت خالی از ایراد و اشکال نبوده و ایرادات و اشکالاتی نیز داشته است.

امامدادی ادامه داد: در یک نگاه کلی نقاط مثبت این طرح بیشتر بوده، به شرط آنکه نگاه ویژه‌ای به منظور رفع ایرادات موجود، صورت گیرد که با رفع ایرادات، جهاد دانشگاهی مسلما می‌تواند در اجرای این طرح موفق باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه وابستگی به تسهیلات بانکی به منظور ایجاد اشتغال، از مشکلات موجود است، تصریح کرد: تلاش بر این است که وابستگی به تسهیلات کاهش یابد که این وابستگی در بسیاری از طرح‌های اشتغالزا مشاهده می‌شود.

دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تلاش بر این است که در این مرحله و با اجرای این طرح، اعطای تسهیلات به حداقل برسد، زیرا تاکید ما توانمندسازی افراد و ادامه فعالیت با کمترین نیاز به تسهیلات بانکی است.

وی بیان کرد: در خصوص نوع فعالیت و فرآیند انجام شده تقاضا شد که بازنگری صورت گیرد، زیرا نوع فعالیت و فرآیند انجام شده با آنچه مدنظر بود فاصله داشت، ولی این امر به معنای نادیده گرفتن زحمات انجام شده نیست، قطعا تلاش‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته که لازم است پیگیری‌های لازم به منظور رفع نقاط ضعف، انجام شود.

امامدادی گفت: قطعا اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی تاثیر بسیاری در رفع بیکاری استان دارد، بنابراین به دنبال ایجاد موجی در اشتغال و فعالیت‌های حاشیه‌ای و غیر مستقیم هستیم که اگر حرکتی اساسی و کارشناسی در این زمینه صورت گیرد، قطعا می‌تواند موثر واقع شود.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری سقف تسهیلات بانکی برای مشاغل خانگی افزایش پیدا کرده، به طوری که برای فعالیت‌های گروهی ۲۵۰ میلیون تومان و فعالیت انفرادی ۵۰ میلیون تومان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۵۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد به نیروهای داخلی؛ پیامد مهم اجرای طرح ملی ایران قوی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طاهری پیش از ظهر امروز در جمع مهندسان و مسئولان نیروگاه و سد کارون چهار، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر موضوع روایت ایران قوی تاکید دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: از دوران قاجاریه دیدگاه «ما نمی‌توانیم» در ذهنیت اجتماعی ایران شکل گرفت و به مرور زمان نیز رشد پیدا کرد چراکه برخی نمایندگان مجلس دوره بعد از مشروطیت بر این باور بودند که ایرانیان باید به صورت کامل مشابه غربی‌ها شوند تا به پیشرفت دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: رویکرد کلی در طرح روایت ایران قوی این است که توانایی‌های حقیقی ایران در حوزه‌های سدسازی، صنایع موشکی، کارخانجات و… بیان شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری عنوان کرد: در زمینه بیان پیشرفت‌های انقلاب اسلامی کتاب‌های بسیاری وجود دارد که دو جلد کتاب «صعود ۴۰ ساله» از جمله آن‌ها است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به شبکه ۱۰۰۰ نفری نوجوانان ۱۳ تا ۱۷ ساله در چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: اینکه این افراد ۲۰ سال آینده چه احساسی درمورد ایران دارند از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در استان حدود ۵۱ هزار نفر نوجوان وجود دارد که از پایگاه نوجوان محله با آن‌ها ارتباط برقرار کرده و سعی داریم ایران قوی را برای آن‌ها روایت کنیم در همین راستا سال گذشته حدود ۸۰۰ نفر از نوجوانان استان برای بازدید از کارخانجات موفق کشور به استان یزد اعزام شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری یادآور شد: روایت ایران قوی موجب انتقال حس خوب به نسل آینده می‌شود و برای آن‌ها این تفکر ایجاد خواهد شد که کشور پیشرفت‌های بسیاری داشته و قادر به انجام کارهای بزرگی است و انجام این مهم برای نسل جوان رسالت همگی ما است.

وی خاطرنشان کرد: امیدوار شدن و اعتماد پیدا کردن به نیروی داخلی ایران از جمله مهم‌ترین پیامدهای اجرای طرح ایران قوی است.

کد خبر 6087688

دیگر خبرها

  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • اعتماد به نیروهای داخلی؛ پیامد مهم اجرای طرح ملی ایران قوی
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری