Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، حدود دو سال قبل باشگاه پرسپولیس صفحه اینستاگرامی خود را راه‌اندازی کرد و پس از نامه‌نگاری‌هایی که انجام شد، توانست برای صفحه رسمی خود تیک آبی " احراز هویت" نیز دریافت کند اما پس از گذشت چند ماه مشخص شد صفحه رسمی باشگاه پرسپولیس که در سایت این باشگاه نیز برای آن تبلیغ شده بود تا تعداد دنبال کننده‌های آن به حدود دو میلیون نفر برسد، در اختیار باشگاه پرسپولیس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع کافی بود تا مسوولان وقت باشگاه با طرح شکایتی در دادسرای فرهنگ و رسانه پیگیر موضوع شوند.

پرسپولیسی‌ها بیش از یک سال تلاش کردند و در نهایت توانستند اداره‌ی صفحه اینستاگرام خود را به طور کامل در اختیار بگیرند اما این موضوع هم باعث نشد پرونده شکایت آن‌ها از افرادی که صفحه را غیرقانونی اداره می‌کردند و تبلیغات خود را در آن منتشر می‌کردند پیگیری نشود.

همان زمان که این صفحه از اختیار باشگاه پرسپولیس خارج شده بود شایعه‌ای مطرح شد که یکی از پیشکسوتان پرسپولیس صفحه را در اختیار دارد و این صفحه را در اختیار مسوولان باشگاه پرسپولیس قرار نمی‌دهد. اما باشگاه بدون توجه به شایعات، تنها بر اساس نامه رسمی که از اینستاگرام دریافت کرده بود در شعبه ۹ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه شکایتی باز کرد و در آن شکایت ایمیل و شماره تماسی که اکانت رسمی باشگاه پرسپولیس روی آن ثبت شده بود را به دادسرا ارائه کرد.

البته پرسپولیسی‌ها بعدها که این صفحه را در اختیار گرفتند متوجه شدند که طی یک سالی که اداره صفحه در اختیارشان نبوده، ۹۰ شرکت، شخص و همین‌طور فروشگاه در صفحه مذکور برای خود تبلیغات کردند و در ادامه با پیگیری موضوع مشخص شد هزینه‌های این ۹۰ تبلیغ را به حساب شخصی یک خانم واریز کرده‌اند. در همین راستا شکایت باشگاه پرسپولیس از این خانم که پول‌های تبلیغات به حسابش واریز شد هم به دادسرای فرهنگ و رسانه ارائه شد.

در همین رابطه شکایت باشگاه پرسپولیس از صاحب شماره موبایلی که صفحه روی آن ثبت شده بود و همین‌طور خانمی که پول تبلیغات به حسابش واریز شده بود در شعبه ۹ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه در جریان است و باید منتظر بود تا پس از بررسی این نهاد، اطلاعت جدیدی درباره این پرنده ارائه شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۵۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • اتفاق خوب برای پرسپولیس در بازی با نساجی
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • برگزاری تمرین پرسپولیس با حضور هوادار خانم
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • چرا فاصله هواداران سپاهان با بانوان پرسپولیسی کم بود؟/ جدال لفظی مدیران پرسپولیس و سپاهان به جای عذرخواهی از جامعه فوتبال
  • قیمت محمد محبی برای بازگشت به استقلال مشخص شد
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است