Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@21:21:05 GMT

افزایش ذخایر آمریکا به نفت ضربه زد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۵۶۲۱

افزایش ذخایر آمریکا به نفت ضربه زد

قیمت نفت پس از رشد بیش از یک درصدی در روز سه شنبه، تحت تاثیر آماری که رشد بیش از حد انتظار ذخایر نفت آمریکا را نشان داد، معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۳۱ سنت یا ۰.۵۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۹ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در دسامبر ۴۳ سنت یا ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۹ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۴ دلار و پنج سنت در هر بشکه رسید. بهای قراردادهای نوامبر که روز سه شنبه منقضی شد، ۵۴ دلار و ۱۶ سنت بود.

گزارش موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۸ اکتبر به میزان ۴.۵ میلیون بشکه افزایش پیدا کرده و به ۴۳۷ میلیون بشکه رسیده است در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، رشد ذخایر به میزان ۲.۲ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند. آمار رسمی تولید و ذخایر نفت آمریکا بعدازظهر روز جاری از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.

عاملی که به افزایش قیمتهای نفت در روز سه شنبه کمک کرد اظهارات منابع آگاه در اوپک بود که بر اساس آن، این گروه در بحبوحه نگرانیها نسبت به رشد ضعیف تقاضای جهانی برای نفت، کاهش بیشتر تولید را بررسی خواهد کرد.

استفن اینس، استراتژیست بازار در شرکت اکسی تریدر در یادداشتی نوشت: روند صعودی قیمتهای نفت که تحت تاثیر اقدامات اوپک بود، پس از گزارش موسسه امریکن پترولیوم درباره ذخایر نفت آمریکا متوقف شد. کاهش بیشتر تولید بعید است علاج قطعی افت قیمتها باشد. با این حال میزان مازاد عرضه ای که برای سال ۲۰۲۰ پیش بینی شده است از سوی اوپک قابل مدیریت است.

اوپک و سایر تولیدکنندگان غیراوپک شامل روسیه که به اوپک پلاس معروف هستند،  با هدف تقویت قیمتها، از ابتدای ژانویه امسال توافقی را برای محدودیت عرضه به میزان ۱.۲ میلیون بشکه در روز به اجرا گذاشتند و در دیدار رسمی که روزهای پنجم و ششم دسامبر برگزار می‌شود، به بررسی سیاست تولید خود خواهند پرداخت.

با این حال عربستان سعودی که بزرگترین عضو اوپک است، پیش از تعهد برای کاهش بیشتر تولید، مایل است در ابتدا به تقویت پایبندی اعضا به این پیمان متمرکز شود.

در این بین، معامله‌گران می‌گویند کاهش مناقشات تجاری میان چین و آمریکا که بزرگترین اقتصادهای جهان و بزرگترین مصرف کنندگان نفت هستند، نیز به بهبود فضا در بازار نفت کمک کرده است.

لیی یوچنگ، معاون وزیر خارجه چین اظهار کرده که چین و آمریکا پیشرفتی در مذاکرات تجاری دوجانبه داشته‌اند و تا زمانی که دو طرف به یکدیگر احترام بگذارند، هیچ مشکلی نیست که حل نشود. یک روز پیش از آن دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، نسبت به توافق تجاری ابراز خوش‌بینی کرده بود.

بر اساس گزارش رویترز، واشنگتن و پکن تلاش می‌کنند فاز اول توافق تجاری را برای امضا در زمان دیدار روسای جمهور دو کشور در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه که در نوامبر در شیلی برگزار می‌شود، نهایی کنند.

جفری هالی، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA در این باره گفت: در کل به نظر می‌رسد نفت جهت قیمت مشخصی ندارد و قیمتها فعلا به تعادل رسیده‌اند و منتظر تحولات در عرصه مسائل تجاری و نتیجه نشست اوپک پلاس هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت افزایش ذخایر نفت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: بارش‌های بهاری ابتدای اردیبهشت طی سه روز اخیر علاوه بر تقویت سفره‌های زیرزمینی و سیراب کردن زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها، حدود هفت میلیون متر مکعب آب  به مخزن سد‌های استان وارد کرد.

سید محمد موسوی با بیان اینکه بارش مستمر و مناسب باران به افزایش آورد رودخانه‌ها و ارتقاءِ ذخیره آب در سد‌های استان منجر شد، افزود: میانگین بارندگی‌های سه روز اخیر در مازندران ۳۲.۷ میلیمتر بود.

موسوی خاطرنشان کرد: از ابتدای بارش‌ها تا صبح امروز -چهارشنبه- حدود هفت میلیون متر مکعب آب به مخزن سد‌های استان وارد شده که با توجه به جاری شدن سیلاب در سرشاخه‌های سد‌ها ذخیره‌سازی همچنان در حال اجراست و میزان ذخیره آب باز هم افزایش می‌یابد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: در سد شهید رجایی تا کنون حدود ۳.۵ میلیون متر مکعب ذخیره‌سازی صورت گرفته که مجموع حجم آب ذخیره شده در این سد از ۷۵.۵ میلیون متر مکعب فراتر رفته است.

موسوی درباره ذخیره سد آیت‌الله صالحی مازندرانی هم گفت: در این سد نیز از بارش‌های اخیر تا کنون ۳ میلیون متر مکعب به ذخیره اضافه شده و حجم فعلی آب موجود در مخزن به ۱۳۸ میلیون متر مکعب رسید.

به گفته وی در سایر سد‌های کوچک استان نیز با وجود تخلیه سد برای مصرف کشاورزی ذخیره‌سازی مجدد صورت گرفته و برخی از این سد‌ها نیز سرریز داشتند.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به نقش بارندگی‌های به‌هنگام در مدیریت مصرف آب و تأمین آب مورد نیاز کشتزار‌های استان، گفت: خوشبختانه این بارندگی‌ها در دشت هراز اثرگذاری مطلوبی داشت. دبی رودخانه هراز در پی این بارندگی‌ها به بیش از ۳۰ متر مکعب رسید که با مدیریت صورت گرفته برای مصارف کشتزار‌ها تقسیم و توزیع شد.

موسوی با بیان این‌که دبی فعلی رودخانه هراز ۲۴ متر مکعب بر ثانیه است، اظهار کرد: کل حجم آورد هفت رودخانه مهم استان شامل تالار، هراز، چالوس، بابلرود، چشمه‌کیله، تجن و نکارود طی سال آبی جاری -از یکم مهر ۱۴۰۲ تا پنجم اردیبهشت- یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون متر مکعب بود که ۲۷ درصد نسبت به درازمدت کمتر است.

 وی مجموع بارندگی ثبت شده در مازندران را از ابتدای سال آبی جاری تا کنون ۴۶۶ میلیمتر  اعلام کرد و گفت: این میزان نسبت به درازمدت ۳ درصد و نسبت به پارسال که ۳۱۵ میلیمتر بود ۴۸ درصد افزایش دارد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به پیش‌بینی بروز تنش آبی در نزدیک به ۳۲ هزار هکتار از کشتزار‌های سراسر استان تصریح کرد: هرچند که در بارش‌ها امسال شرایط بهتری نسبت به سال گذشته داریم، اما با توجه به افزایش میانگین دمای هوا و افت برخی شاخص‌های منابع آبی نسبت به درازمدت، همراهی مردم و به ویژه کشاورزان برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی ضروری است.

دیگر خبرها

  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد