Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مهشید وحیدیان‌راد با بیان اینکه فعالیت تبلیغی برای جلب مردم به امور خیر یکی از اقدامات مهمی است که باید از سوی موسسات خیریه دنبال شود، اظهار کرد: بخشی از فعالیت‌های سازمان، برگزاری جشنواره ایتام و تجلیل از خیرین است که در برخی از این جشنواره با دعوت از کودکان یتیم، تلاش می‌کنیم برای آنها حامی جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وحیدیان‌راد با اشاره به اینکه سازمان خیریه آبشار عاطفه‌ها در حوزه تبلیغات به صورت جدی فعالیت می‌کند، گفت: در فعالیت‌های تبلیغات قسمتی به نام مدیریت ارتباطات داریم که با رسانه ملی، شبکه استانی و رادیو رایزنی می‌کند تا فعالیت‌های سازمان به صورت کلیپ، فیلم، تیزر و غیره به مردم گزارش شود.
وی ادامه داد: بخشی از فعالیت‌های تبلیغاتی این مؤسسه در راستای مدیریت انتشارات است؛ در این قسمت سعی می‌کنیم با بروشور، کاتالوگ و پوسترها در سطح شهر مردم را از ماهیت و فعالیت سازمان آگاه کنیم.
وحیدیان‌راد، انجام تبلیغات شهری را نیز یکی از مهمترین راه‌های ارتباطی موسسه با مردم دانست و اضافه کرد: به همین منظور رایزنی‌های بسیاری با شهرداری‌ها داریم تا بتوانیم بیلبوردها و پوسترها را در سطح شهر نصب کنیم؛ زیرا معتقدیم آشنایی مردم با امور خیر، زمینه برای فعالیت و مشارکت بیشتر آنها را نیز در این حوزه فراهم می‌کند.
معاون فرهنگی سازمانِ مردم‌نهاد بین‌المللیِ خیریه آبشار عاطفه‌ها برپایی 85 نمایشگاه عمومی و 27 نمایشگاه تخصصی را در سال گذشته، از جمله اقدامات مهم این نهاد در معرفی دستاوردها و فعالیت‌های سازمان دانست و گفت: سومین فعالیتی هم که در زمینه تبلیغات این مؤسسه وجود دارد برگزاری نمایشگاه از دستاوردهای سازمان و فعالیت‌هایش است تا شفافیت‌سازی شود.

توجه ویژه به امور فرهنگی مهرجویان تحت پوشش

وی همچنین از توجه به امور فرهنگی مهرجویان را نیز در کنار امور تبلیغی و ارتباطی مهم دانست و گفت: در این موسسه در زمینه اجرای برگزاری مراسم‌ها در ایام شهادت، ایام تولد و ایام مناسبتی مانند 2۲بهمن، روز قدس و راهپیمایی‌هایی که انجام می‌شود به طور مستمر برنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد.
وحیدیان راد اضافه کرد: برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی مانند سفر به قم و جمکران، شاهچراغ و عتبات عالیات نیز در زمره فعالیت‌های اجرایی معاونت فرهنگی و روابط عمومی مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌هست.
معاون فرهنگی و روابط عمومی مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها گفت: در قالب فعالیت‌های آموزشی-فرهنگی نیز کلاس‌های اخلاق و احکام، کلاس‌ها و مشاوره‌های قبل از ازدواج و جلسات معرفت در حرم امام رضا(ع) را برگزار می‌کنیم. جلسه معرفت در حرم امام رضا(ع) مختص مهرورزان است و هر پنجشنبه و با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود.کلاس تقویتی برای دانش‌آموزان مهرجو و کلاس‌های صنایع دستی نیز برای توانمند سازی و خوداشتغالی مهرجویان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

20 / 20 مهشید وحیدیان‌راد فعالیت تبلیغی برای جلب مردم به امور خیر خیریه آبشار عاطفه‌ها توجه به امور فرهنگی مهرجویان معاون فرهنگی سازمانِ مردم‌نهاد بین‌المللیِ خیریه آبشار عاطفه‌ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خیریه آبشار عاطفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباسعلی نوبخت در نشست سراسری - وبیناری ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان؛ به طرح و بررسی رویکرد‌های این معاونت در راستای شیوه‌های نوین حکمرانی و مدیریت مشارکتی و ایفای نقش آگاهانه و مسوولانه مردم بویژه ذی‌نفعان عرصه‌های منابع طبیعی بخصوص مراتع کشور و احاله مدیریت طرح‌های منابع طبیعی به مردم در قالب ظرفیت‌های قانونی موجود پرداخت.     وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: باید به طور دقیق مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.   نوبخت ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و بخصوص بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.   وی خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتعداران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد، همچنین دفتر روابط عمومی نیز با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه توانمندسازی جوامع بهره‌بردار و زمینه‌سازی اجرای شیوه‌نامه‌ها نقش‌آفرینی کنند.   رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلا در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.   به گفته وی، امسال نیز که سال مشارکت مردم است، اگر در هر استان یک پایلوت ایجاد شود با افزایش ظرفیتی که در مراتع وجود دارد، مرتعداران تبدیل به تسهیلگر خواهند شد، بستر‌های همکاری و مشارکت‌دهی مردم در نظامنامه‌های مردمی‌سازی، لحاظ شده و فقط نیازمند عزمی جدی برای عملیاتی شدن است.   نوبخت با اشاره به عنوان "دستیار مردمی‌سازی" در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: برای مردمی‌سازی و راهبری این جلسات، ۵ کارگروه شامل کارگروه‌های آموزش و ترویج، علوم آبخیز، مالی، اطلاع‌رسانی و کارگروه اجرایی باید تشکیل شود.   وی تصریح کرد: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است و یک نگاه همه‌جانبه می‌تواند جوابگوی این مهم باشد چرا که این سه مؤلفه، لازم و ملزوم یکدیگرند و به صورت توأمان می‌توانند موفقیت در مردمی‌سازی منابع طبیعی را تضمین کنند.   بنابر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.   گفتنی است؛ چهارمین جلسه سراسری – وبیناری تبیین سیاست‌ها، برنامه‌ها، اقدامات و عملکرد معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان با دستور کار ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های این معاونت درخصوص جلب مشارکت مردمی و جذب سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در حادثه رانندگی جان باخت
  • امیرعبداللهیان از مواضع بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین قدردانی کرد