Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس اقتصادی با انتقاد از اینکه نباید خلل در ارسال یک محموله کالا به کشور بازار را مختل کند، تصریح کرد: متأسفانه ما در کالاهای استراتژیک سیاست روشنی اتخاد نکرده‌ایم و همین بی برنامه بودن در تولید و عرضه محصولات مشکل ساز شده است. ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

آرمان خالقی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه قرار بود براساس سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی شناخت درستی از ضعف کشور در بخش های مختلف داشته باشیم و سپس نسبت به توانمندسازی این حوزه‌ها اقدام کنیم، اظهار داشت: متأسفانه در این مورد اقدام کارآمدی صورت نگرفت و همین امر عاملی شد تا آسیب پذیری کشور در مقابل تشدید تحریم‌های بین المللی افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه براساس سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی نباید خریدهای کشور متوقف به یک یا دو بازار خارجی باشد، افزود: طبیعی است که با اعمال تحریم ها بازارهای انحصاری تمایلی به همکاری نداشته و همین امر خریدهای کشور را با مشکل روبه رو می سازد. 

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه باید کاری می‌کردیم که نبود ایران در برخی از بازارهای صادراتی احساس می‌شد، گفت: در حال حاضربودن یا نبودن ما در بازارهای صادارتی تاثیرگذار نیست که این موضوع باید ساماندهی پیدا کند تا طرف خارجی اصرار به ادامه همکاری داشته باشد نه اینکه به صورت یک طرفه نقض قرارداد کند.

 وی با انتقاد از اینکه نباید خلل در ارسال یک محموله کالا به کشور بازار را مختل کند، تصریح کرد: متأسفانه ما در کالاهای استراتژیک سیاست روشنی اتخاد نکرده‌ایم و همین بی برنامه بودن در تولید و عرضه محصولات در بازار مردم را با مشکلاتی روبه رو ساخته است. 

 خالقی اضافه کرد: متأسفانه بخش خصوصی حضور پررنگی در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی نداشته و این موضوع عاملی شد تا تصمیمات منسجمی در بخش های مختلف اقتصادی اتخاذ نشود. ما امروز در شرایط عادی نیستیم و باید یک برنامه روشن برای بخش‌های کشور تعریف شود نه اینکه هر حوزه بدون هماهنگی برنامه خاص خود را اجرا کند.

وی با انتقاد از اینکه جشن خودکفایی یک کالا را می‌گیریم اما در همان بخش با کمبود کالای دیگری روبه رو هستیم، گفت: امروز ما نیازمند یک برنامه کوتاه مدت و فوری هستیم تا با ثبات شرایط به اعمال سیاست گذاری های بلند مدت بپردازیم.

انتهای پیام/

R1012125/P/S7,78/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد و از راه‌اندازی "ابر دولت" در قطب مرکز داده پیام خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی اصغر انصاری؛ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده‌سازی کنیم.

هوشمندسازی، ارتباطات و ماهواره؛ اولویت‌های ستاد اتصال‌پذیری

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه‌گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور؛ مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت 2 نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است