Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:06:53 GMT

مشارکت ۹۸۴ اثر در جشنواره عکس «سیل وحدت»

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۷۷۵۱

مشارکت ۹۸۴ اثر در جشنواره عکس «سیل وحدت»

قاسم آل کثیر چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: این آثار شامل مجموعه عکس، تک عکس حرفه ای و تک عکس غیرحرفه ای (مردمی) است.

وی با اشاره به استقبال خوب عکاسان از جشنواره عکس سیل وحدت افزود: هنرمندانی از شهرهای اهواز، شیراز، آبادان، شوش، شادگان، الهایی، حمیدیه، کارون، ارومیه، تهران، باغملک، تبریز، ماهشهر، بهبهان، دزفول، خرمشهر، اندیمشک، اصفهان، سبزه زار و همدان، با ارسال اثر در این جشنواره شرکت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آل کثیر گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، دستیابی به گنجینه‌ای مصور از بخشی از تاریخ اجتماعی استان است که همانا حس همبستگی و وحدت و همدلی میان مردم است.

وی اضافه کرد: در زمان وقوع سیلاب در خوزستان عکسان زیادی از سراسر کشور از حس همدلی و همبستگی مردم و شیوه مواجهه آنها با بحران، تصویربرداری کردند و آثاری خلق کردند، و قصد برگزارکنندگان جشنواره این است که این فضا را که جزئی از میراث معنوی این خطه است به اشتراک بگذارند تا همه با آن آشنا شوند.

آل کثیر با بیان اینکه داوری آثار رسیده به جشنواره در تاریخ ۲۵ مهر به اتمام رسیده، اظهار داشت: مهرداد اسکویی، جاسم غضبانپور، یلدا معیری، محمدرضا فرطوسی و مهدی مقیم نژاد که از هنرمندان شاخص کشور هستند، داوری این جشنواره را برعهده داشتند.

وی برگزارکننده جشنواره را اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان عنوان کرد و گفت: فراخوان دریافت آثار از ۴۵ روز پیش آغاز شده بود و نفرات برگزیده نیز در اختتامیه نمایشگاه عکس که تاریخ آن به زودی اعلام می شود، معرفی می شوند.

آل کثیر افزود: این دومین مسابقه عکس است که با رویکرد مردم شناسی برگزار می شود، پارسال نیز سوگواره «اشک و شمشیر» با رویکرد انسانی شناسی به مناسک برگزار شده بود.

سیلاب رودخانه کرخه، دز و کارون ۲۱ شهرستان و ۴۰۰ هزار نفر در خوزستان را تحت تاثیر قرار داد. در این سیل ۱۳۳ روستا به زیر آب رفتند و ۳۷۴ روستا به صورت جزئی و کلی تخلیه شدند. همچنین نزدیک به ۱۸ هزار خانه تخریب و بیش از ۲۶۰ هزار هکتار از مزارع نابود شد. در این سیل مردم در ساخت سیل بند و جمع آوری کمک و امداد به سیل زدگان نقش پررنگی داشتند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور اجتماعی کشور عکس استانداری خوزستان جشنواره خوزستان سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۷۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»

به گزارش خبرگزاری مهر، فرصت ارسال آثار به جشنواره ملی «آسمون» که با هدف حمایت از تولیدات فضای مجازی نوجوانان تشکیل شده است، به دلیل استقبال مخاطبان تا پایان اردیبهشت تمدید شد.

این جشنواره که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است.حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون ۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلاً تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتیامن و سالم بسازیم ۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم .۵- خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون است.

قوانین ارسال ویدیو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیاردها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است.همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بسترهای مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود.

مراسم پایانی جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

کد خبر 6097379 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • پنج بازی مهم برای مهاجم با انگیزه پرسپولیس