Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از  روابط عمومی اداره کل راهداری وحمل و نقل و جاده ای استان مازندران حسن جهانیان سرپرست معاونت راهداری این اداره کل با اشاره به اهمیت نگهداری و تعمیر ماشین آلات و تجهیزات راهداری اظهار داشت: سرویس کاری صحیح و استاندارد می تواند در افزایش طول عمر ماشین آلات موثر واقع شود و از توقف ناگهانی تجهیزات راهداری درزمستان جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

​وی با تاکید بر ضرورت ایجاد برنامه مدون نگهداری ماشین آلات تصریح کرد: برای استفاده بهینه و افزایش طول عمر ماشین آلات و تجهیزات راهداری، اجرای یک برنامه دقیق امری ضروری است که در این راستا طرح مراقبت از آنها یکی از مواردی است که برای ماشین الات سنگین ،نیمه سنگین وسبک این اداره کل به طور جدی انجام می گیرد. جهانیان با اشاره به ضرورت بازسازی ماشین‌آلات راهداری و حفظ توان آنها به عنوان یک سرمایه ملی بر آمادگی تجهیزات راهداری در فصول سال تاکید کرد و افزود: فن نگهداری صحیح و تعمیرات بموقع آنها در آمادگی ماشین آلات راهداری در همه فصول سال بویژه در راهداری زمستانی نقش موثری خواهد داشت که در این زمینه اقدامات اساسی براساس ظرفیت موجود در دست اجراست مهندس جهانیان گفت:در آستانه راهداری زمستانی اتخاذ تصمیمات صحیح و به موقع ،بهره گیری از امکانات و تجهیزات موجود منابع انسانی و منابع مالی، تأمین اعتبار لازم برای انجام فرآیندهای راهداری،‌ تأمین نمک لازم، تجهیز ماشین‌ آلات راهداری و تعمیر و بازسازی آنها، تهیه اقدامات و هماهنگی لازم برای ماشین‌ آلات راهداری، آمادگی کامل نیروهای راهداری، انجام بازدیدهای منظم و مستمر از راهدارخانه‌ها، جانمایی راهدارخانه‌ها، انجام هماهنگی‌ های لازم با ادارات هواشناسی در ارتباط با آمادگی با بحرانهای احتمالی از جمله مهمترین مواردی است که با همکاری و تعامل همکارانمان تا به اکنون صورت گرفته و امید می‌رود با مشارکت بیش از پیش دست‌ اندر کاران حوزه راهداری، زمستانی پربار و پر بارش همراه با امنیت و آرامش در جاده‌ها، پیش رو باشد . وی ادامه داد : نجات جان یک انسان برای قشر راهداری مهم بوده و تلاش می‌کند همواره راه را برای عبور کاربران و مسافران هموار کرده و نوید بخش آرامش در جاده‌ ها باشد که این امر در فصول سرد سال از ضرورت و اهمیت بیشتری برخوردار است. سرپرست معاونت راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مازندران در خاتمه همچنین سرلوحه کار راهداری را داشتن صداقت و پشتکار دانست و افزود : ایمنی جاده ها و تدوین سیاستها و راهبردهای لازم جهت کاهش میزان تلفات جانی ناشی از تصادفات رانندگی در جاده های استان را ،جزو برنامه های کوتاه مدت ،میان مدت و بلند مدت در اثر بخشی فعالیتهای راهداری برشمرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۷۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، درخصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

معاون مدیریت بحران استانداری درخصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

محمودرضا تیمورپور افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال احمر بین مردم آسیب دیده که در مناطق امن اسکان داده شده اند توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین آلات سنگین در آماده باش است.

وی گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، ۶ رشته قنات تخریب و ۳۰۰ راس دأم نیز تلف شده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده، افزود: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند لذا بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آبنما‌ها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی مسیر‌های اصلی و روستایی توسط نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای آبرسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین آلات کمرشکن برای حمل خودرو‌های سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده، اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی علیرغم سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستا‌ها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم