Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@17:14:29 GMT

نهضت مهارت آموزی ایجاد شود /لزوم اصلاح باورها

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۸۲۶۱

نهضت مهارت آموزی ایجاد شود /لزوم اصلاح باورها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قرائتی صبح سه شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه بیرجند اظهار داشت: در اسلام انسان هیچ وقت از تحصیل فارغ التحصیل نمی شود.

وی بیان کرد: درس هایی که می خوانید یا باید واجب باشد یا مستحب، یا باید مشکل جامعه را حل کند یا مشکل حداقل یک نفر را حل کند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه دانشگاه، حوزه و آموزش و پروش ما بیمار است، عنوان داشت: در حال حاضر فارغ التحصیلان ما اغلب بی هنر هستند و بسیاری از تحصیل کرده های کشور دانشمندان خود کشور را حتی نمی شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرائتی با بیان اینکه خود را به مدرک دلخوش کردید، بیان داشت: علاوه بر این درس هایی که می خوانید خیلی ها مورد نیاز نیست.

نهضت مهارت آموزی در دانشگاه ها ایجاد شود

وی با تأکید بر اینکه دوای مملکت این است که هر کدام یک هنر داشته باشید، افزود: طی سال های اخیر مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و برخی مسئولان به این مورد اشاره کرده اند اما این حرف ها باید به صورت یک نهضت و حرکت دربیاوریم.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه برای تولید یک ماشین باید از کشف معدن شروع کنیم و بعد از طی مراحل استخراج، ذوب، قطعه سازی، مونتاژ یک ماشین تولید کنیم، بیان کرد: این پنج مرحله باید در انسان نیز شکل گیرد و بنابراین اول باید خودمان را کشف کنیم و بعد آن را استخراج کنیم.

قرائتی خطاب به دانشجویان گفت: هر کدام از شما یک شماره تلفن اسلام شناس نیاز دارید چراکه با وجود اینکه مسلمان هستید اما با ۳۰ ثانیه می توان شما را منحرف کرد.

وی با تأکید بر اینکه شما دانشجویان نباید به درس ها قانع باشید بلکه هفته ای یک کتاب بخوانید، عنوان داشت: باور کنید علم شما کافی نیست و باور کنید درس خواندن با تقوا منافات ندارد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه امروز چیزهایی به اسم روشنفکری می شنویم که  در اصل خودباختگی است، بیان داشت: همه کار های ما تقلیدی است و باید زار بزنید برای کشوری که جوان آن نگه داشتن چوب کبریتش هم با استقلال نیست.

قرائتی اضافه کرد: اگر حساب کنید در چهار سال ۹ ماه تنها درس مفید می خوانید بنابراین باید فکری بحال خودتان بکنید.

خط شکن ها در کشور کم هستند 

وی همچنین بر لزوم ازدواج آسان تأکید کرد و گفت: ازدواج یک کار مقدس بوده که باید هرچه زودتر انجام شود چراکه وقتی سن بالا می رود آمار طلاق هم بالا می رود.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور اضافه کرد: مملکت ما دکتر و آیت الله زیاد دارد اما آدم رشیدی که خط شکن باشد، نداریم.

قرائتی با بیان اینکه عقل می گوید باید دین داشته باشیم، بیان داشت: امروز افراد درس خوانده زیاد در کشور داریم اما اخلاق و ایمان ندارند.

وی با تأکید بر اینکه نیازهای جامعه بیش از چیزی است که در دانشگاه می خوانید، خطاب به دانشجویان گفت: درس بخوانید اما قانع نباشید بلکه خودتان فکر کنید و طرح بدهید.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه باید قرآن را علم بدانید، بیان کرد: امروز در جامعه مشکل باورها داریم و این باورها را باید اصلاح کنید.

کد خبر 4754623

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد اقامه نماز کشور محسن قرائتی بیرجند اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین قزوین گرگان شهرکرد سانحه تصادف شیراز استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه موکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده‌های وارده به دیوان عالی کشور با موضوع خانواده در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق است که باید در این زمینه آسیب شناسی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه اظهار کرد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد و با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطرح شده اظهار داشت: امید است خروجی این جلسات برای دستگاه قضائی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضائی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

وی با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: «خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است، آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کسی دیگر را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.»

کد خبر 750846

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار وارده پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان