Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، دکتر حمید سوری که به تازگی به عنوان مشاور علمی پلیس راهور ناجا منصوب شده است، درباره نوع همکاری دانشگاه با ناجا اظهارکرد: رسیدن به یک زبان مشترک و درک متقابل از نیازهای مشترک دو مرکز تاثیرگذار در سلامت جامعه (دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و پلیس راهور ناجا) کار آسانی نیست و موفقیت و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در شکل‌گیری، تولید اندیشه و تصمیم‌گیری در سیاست‌های اجرایی پلیس راهور ناجا دستاوردی بی‌نظیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این استاد دانشگاه، تحقیقات زمانی ارزش واقعی خود را نمایان می‌کند که علاوه بر جنبه‌های علمی و چاپ مقالات در بالابردن کیفیت زندگی مردم هم اثرات خود را نشان دهد.

سوری افزود: موضوع ارائه مشاوره‌های علمی به نهادی همچون پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی مطلقا یک مسئله شخصی نیست، بلکه فرآیندی است که می‌تواند مقدمه و الگوی مناسبی برای تعاملات بیشتر دانشگاه با تصمیم گیران و سیاست گذاران جامعه باشد.

رئیس مرکز تحقیقات ارتقاء ایمنی و پیشگیری از مصدومیت‌های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی ضمن یادآوری این مطلب که تعامل و مشارکت سازمان‌ها، منافع دوطرفه‌ای را در پی دارد که در نهایت سود آن به نفع جامعه است، خاطرنشان کرد: یکی از مولفه های این مشارکت مهارت کافی برای کارهای مشترک و  لزوم توجه به منافع دو سازمان و مردم است.

وی گفت: ارزش تحقیقات علمی زمانی نمایان می‌شود که بتوان با مراجع تصمیم گیرنده تعامل داشته باشیم و بر نوع تفکر آن‌ها تاثیرگذار باشیم.

به گفته استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تجربه بیش از ۱۵ سال تعامل دانشگاه با پلیس راهور ناجا، اثرگذاری آن در حوزه آموزش، افزایش دانش و آگاهی عمومی بوده است.

وی در ادامه از انتشار مطالب آموزشی  با همکاری دانشگاه در حوزه سوانح ترافیکی خبر داد و افزود: پیشگیری و کاهش  سوانح ترافیکی قطعا با رویکرد علمی مبنی بر شواهد علمی میسر است.

سوری از روند معنادار و رو به کاهش سوانح ترافیکی ضمن مشارکت با دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد و گفت: کاهش ۱۰ هزار مرگ در سال بخشی از دستاوردهای مشارکت دو حوزه دانشگاه و پلیس راهور ناجا است.

وی میزان اثربخشی مطالعات، هزینه اثربخشی تحقیقات( به این معنی که تحقیقات با هزینه کمتر و بیشترین اثربخشی اجرا شود) و انجام پذیری اقدامات در جامعه را، سه فاکتور اساسی برای اجرای دقیق و بی نقص برنامه‌ها برای کاهش سوانح در کشور ذکر کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا سوانح ترافیکی تلفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس دانشگاه صنعتی اراک در این نشست با بیان اینکه این همایش با ۶۰۰ دستاورد علمی، تخصصی و صنعتی در سطح کشور و بین الملل از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت در این دانشگاه برگزارخواهد شد، گفت: برنامه ریزی‌ها برای برگزاری همایش از مهر ماه سال گذشته انجام شده و ۶۱۰ مقاله از ۵۰ دانشگاه برتر کشور برای شرکت در این همایش ارسال شد که ۴۶۰ مقاله علمی انتخاب شد.
گودرزی با بیان اینکه برگزاری این همایش معرفی جلوه‌ای از علم و صنعت استان به کشور است، افزود: در همایش پنج کارگاه تخصصی و چهار سخنران با نشست‌های کاملا علمی و تخصصی و نمایشگاهی از دستاورد‌های به روز در سطح استان و ملی به نمایش خواهیم گذاشت.
او گفت: مشارکت علمی، جهش تولید و توسعه صنایع مردم نهاد شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران است.
استاندار مرکزی هم در این نشست گفت: با بر گزاری سی و دومین همایش بین‌المللی مکانیک در تراز نام صنعتی استان، رویداد شاخصی را در تاریخ نظام علمی استان رقم بزنیم.
مخلص الائمه افزود: بدنه مربوط با موضوع صنعت، دانشجویان صنعتی و دیگر دانشجویان در جریان این رویداد باشند و در برگزاری همایش از صنایع و انجمن‌هایی از جمله قطعه سازان، نفت و گاز، آب سنگین و ایزوگام دلیجان کمک بگیریم.
او همچنین گفت: برای حضور مردم در محل همایش تمهیدات لازم اندیشیده شود.
در پایان این نشست از شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • سوانح شهری خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه برگزاری کنکور در البرز
  • تمهیدات ترافیکی ویژه برگزاری کنکور در البرز