Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این گزارش نشان می‌دهد کمپانی‌های فناوری، غذاهای بسته‌بندی شده، رسانه، سفر و سرویس‌های مالی بیشترین سهم را در لیست برترین‌ها به خود اختصاص داده‌اند. بخش دیگری از برندها که رشد مناسبی را در گزارش امسال نشان می‌دهند برندهای لاکچری هستند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، شرکت مشاوره مدیریت اینتربرندInterbrand به‌عنوان شرکت صاحبنظر در عرصه تعریف استانداردهای برندسازی و همچنین ارائه دهنده یک استاندارد ارزش‌گذاری برند در جهان، در بیستمین گزارش خود اعلام کرده است که نیمی از 10برند برتر این لیست در حوزه فناوری قرار دارند و عملاً اپل، گوگل، آمازون و مایکروسافت با ارزش‌ترین برندها در جهان محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش اینتربرند، اپل و گوگل برای هفتمین سال متوالی است که در رتبه‌های بالای این لیست قرار دارند و البته برای سومین سال متوالی در بالاترین جایگاه لیست برترین برندها جای گرفته‌اند. طبق این گزارش، اپل برای هفتمین سال پیاپی در صدر جدول برترین برندها جای گرفته است و ارزش این برند، 234.24میلیارد دلار عنوان شده است. ارزش این برند در سال گذشته 214.5میلیارد دلار عنوان شده بود. با توجه به جنگ تجاری امریکا و چین و دردسرهایی که برای محصولات اپل ایجاد شده است، بسیاری انتظار داشتند امسال اپل صدرنشینی را به یک برند دیگر واگذار کند. اما به نظر می‌رسد «تیم کوک» مدیرعامل این برند محبوب جهان برنامه‌ریزی‌های جامعی برای حفظ برتری خود در جهان دارد.

گوگل نیز یکی دیگر از غول‌های فناوری است که در گزارش سال 2019 مؤسسه اینتربرند برای هفتمین سال پیاپی جایگاه دوم خود را حفظ کرده است. ارزش برند گوگل 167.71میلیارد دلار عنوان شده است. سومین برتر لیست مؤسسه اینتربرند نیز آمازون است که برای آن ارزشی معادل 125.26 میلیارد دلار عنوان شده است و باید گفت که این رتبه را برای دومین سال مداوم کسب کرده است. چهارمین رده جدول برترین برندها باز هم به یک کمپانی فناوری اختصاص یافته و آن هم مایکروسافت با ارزش 108.85میلیارد دلار است که این رتبه را برای دومین سال پیاپی به دست آورده است. سامسونگ نیز یکی دیگر از کمپانی‌های فناوری برتر امسال است که برای سومین سال پیاپی در رتبه ششم لیست اینتربرند قرار گرفته است. این غول دنیای فناوری با متوسط رشد 9درصدی، ارزشی معادل 61.1میلیارد دلار دارد.

خروج فیس‌بوک از جمع 10برند برتر

امسال البته برای همه برندهای فناوری سال خوبی نبوده چرا که دو کمپانی فناوری هوآوی و فیس‌بوک از بازنده‌های اصلی لیست برترین برندهای امسال هستند و نسبت به سال گذشته از ارزش کم‌تری برخوردارند.

فیس‌بوک که در سال 2012 برای نخستین بار به لیست برترین برندهای جهان وارد شد و در جایگاه 69 قرار گرفت در 5سال بعدی روندی رو به رشد داشت و در بهترین سال شکوفایی خود یعنی 2017 در رده هشتم قرار گرفت که در این سال ارزش این برند تکنولوژی به 48.19میلیون دلار رسید. سال 2018 این برند یک پله سقوط کرد و در جایگاه نهم قرار گرفت و بعد از آن برای نخستین بار در سال 2019 از جمع 10 برند برتر برای نخستین بار خارج شد. در سال 2019 با روند کاهشی 11.8درصدی ارزش این برند در جایگاه چهاردهم ایستاد درحالی که ارزش آن 39.86میلیارد دلار عنوان شده است. البته تنها کمپانی‌های فناوری نیستند که امسال با مشکل مواجه شده‌اند و برند نایک هم با کاهش 12درصدی ارزش، در ردیف شانزدهم این لیست جای گرفته است.

یکی دیگر از موضوع‌های جالب توجه لیست برترین برندهای امسال نیز این است که کمپانی دل(Dell)، اوبر و لینکدین امسال به این لیست اضافه شده‌اند.امسال کمپانی Dell بعد از 6سال غیبت دوباره به این لیست اینتربرند بازگشت و با ارزش 9.09میلیارد دلار، به‌عنوان 63 امین برند برتر جهان معرفی شد. در گزارش اینتربرند، ارزش برند اوبر هم 5.71میلیارد دلار عنوان شده و در ردیف 87 این لیست جای گرفته است. یکی دیگر از برندهای حوزه فناوری که امسال به این لیست راه یافته، لینکدین است که با ارزش 4.84میلیارد دلار در این فهرست به‌عنوان نود و هشتمین برند برتر جهان شناخته شده است.

رشد 2رقمی ارزش 26برند برتر جهان

اگر بخواهیم نگاهی به ارزش مجموع برندها در سال‌های مختلف داشته باشیم می‌توان گفت که در سال ۲۰۰۱، ارزش کل 100شرکت معرفی شده در این لیست حدود ۹۸۸ میلیارد دلار بوده است. در گزارش امسال ارزش مجموع برندهای برتر جهان نسبت به سال 2018 رشدی 5.7درصدی را نشان می‌دهد و به حدود 2.131 تریلیون دلار رسیده است. از نگاه محققان مؤسسه اینتربرند، این موضوع نشان می‌دهد که در چنین بازار سیالی، سرمایه‌گذاری در برند کلید اصلی برای موفقیت هر کمپانی که آرزوی موفقیت را در سر می‌پروراند، محسوب می‌شود. در گزارش امسال مؤسسه اینتربرند آمده است که 26مورد از صد برند برتر معرفی شده، رشد 2رقمی در زمینه ارزش برند داشته‌اند. موضوع جالب توجه دیگر در این گزارش این است که برندهای سرویس مالی و خرده فروشی سریعترین رشد را برای دومین سال پیاپی دارند. به بیان دیگر 3برند که بیشترین رشد ارزش را داشته‌اند، مسترکارد با رشد 25درصدی، Salesforce با رشد 24درصدی و آمازون با رشد 24درصدی بوده‌اند.

مسترکارد امسال با ارزش 9.4میلیارد دلار در رده 62 جای دارد. این برند درواقع رشد 8پله‌ای نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و بیشترین رشد را در میان برندهای جهان داشته به گونه‌ای که از رده 70 سال گذشته، امسال به رتبه 62 رسیده است.

بخش دیگری از برندها که رشد مناسبی در گزارش امسال نشان می‌دهند برندهای لاکچری با رشد سالانه 11درصدی هستند. از برندهایی که امسال تغییرات سریعی را در بازار جهانی داشته‌اند می‌توان به گوچی اشاره کرد که در ردیف 33 ایستاده است و نسبت به سال گذشته افزایش 23درصدی ارزش برند داشته است. شانل هم با افزایش 11درصدی رشد نسبت به سال گذشته به‌عنوان بیست و دومین برند برتر امسال شناخته شده است.

جدا از کمپانی‌های فناوری اگر بخواهیم به دیگر برندهایی که در جمع 10 برند برتر جهان جای گرفته‌اند اشاره کنیم می‌توان از کوکاکولا یاد کرد که با ارزش 63.4 میلیارد دلار و رشد 2درصدی در ردیف 5 لیست برترین برندهای مؤسسه اینتربرند جای گرفته است. کمپانی ژاپنی تویوتا با ارزش 56.264میلیارد دلار هم با رشد 5درصدی در رده هفتم جای گرفته و برند مرسدس بنز را با ارزش 50.832میلیارد دلار و رشد 5درصدی می‌توان هشتمین برند برتر جهان در سال 2019 دانست. گفتنی است که تویوتا و مرسدس بنز از نظر ارزش برند، جایگاه سال قبل خود را حفظ کرده‌اند.

مک دونالد هم از دیگر برندهایی است که جزو 10 برند برتر جای گرفته و با ارزش 44.53میلیارد دلار و رشد 4درصدی نسبت به سال گذشته در ردیف نهم ایستاده است.

جایگاه دهم لیست برترین‌های اینتربرند هم در اختیار کمپانی دیسنی قرار گرفته است. برند دیسنی با ارزش 44.352میلیارد دلار و رشد 11درصدی نسبت به سال گذشته به‌عنوان دهمین برند باارزش جهان شناخته شده است و بسیاری، این موضوع را به نمایش فیلم «شیرشاه» و «اسباب بازی‌های 4» مرتبط می‌دانند. گفتنی است این نخستین بار است که در عمر 96ساله دیسنی، این کمپانی به این جایگاه دست یافته است.

گفتنی است اینتربرند بیش از 40سال است که به‌عنوان برترین کمپانی مشاوره جهان و پیشگام محسوب می‌شود و تیم جهانی این کمپانی آینده برندها را مورد بررسی قرار می‌دهد و در طول این سال‌ها 137برند ازجمله نوکیا و MTV از لیست برترین برندهای جهان خارج شده‌اند. ازسوی دیگر نگاهی به گزارش‌های 20ساله این کمپانی نشان می‌دهد که تنها 31برند ازجمله دیسنی، نایک و گوچی از نخستین گزارش این مؤسسه در سال 2000 تا به امروز در این لیست دیده می‌شوند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اپل فناوری گوگل مایکروسافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد

چری در سال ۲۰۲۳ با صادرات ۹۳۷ هزار دستگاه خودرو و دستیابی به نتایج قابل توجه به برترین برند صادرات خودرو چین تبدیل و در نهایت اعتماد بیش از ۱۳ میلیون مشتری در سراسر جهان را به خود جلب کرده است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کنفرانس تجاری بین المللی چری 2024 در 28 آوریل با حضور گسترده دلالان و سرمایه گذاران از کشورهای مختلف جهان در ووهو چین برگزار شد تا فعالان صنعت خودرو در سراسر جهان شاهد گام های محکم و دستاوردهای درخشان چری در مسیر جهانی شدن باشند.

ژو شائودونگ، مدیر عامل برند چری، با ارائه گزارشی با محوریت «کاوش در عصر جدید» و استراتژی توسعه آتی برند چری اظهار داشت: هدف چری همکاری با همه فروشندگان و سرمایه گذاران در دنیا به منظور ایجاد سیستمی با قابلیت پشتیبانی از هدف فروش یک میلیون دستگاه خودرو می باشد.

وی ادامه داد: چری در سال 2023 با صادرات 937 هزار دستگاه خودرو و دستیابی به نتایج قابل توجه به برترین برند صادرات خودرو چین تبدیل و در نهایت اعتماد بیش از 13 میلیون مشتری در سراسر جهان را به خود جلب کرد.

مدیر عامل برند چری یادآور شد: این دستاوردها نتیجه تلاش‌های بی وقفه نزدیک به 50 هزار فروشنده در سراسر جهان است که ارزش‌های اصلی چری را از طریق مهارت‌های حرفه‌ای و خدمات عالی خود به کاربران جهانی منتقل می کنند.

توسعه 27 ساله چری

در عصر جهانی شدن و رقابت شدید بازار، پنج سال آینده یک دوره حیاتی مرگ و زندگی برای برندهای خودروسازی چینی و همتایان جهانی آنها خواهد بود. در این چشم‌انداز چالش‌برانگیز، رشد پایدار تنها با پرورش قدرت برند قوی و قابلیت‌های بازاریابی چند وجهی حاصل می‌شود، زیرا تنها اتکا به «قیمت‌گذاری غارتگرانه» در بلندمدت قابل دوام نیست. بنابراین، چری خود را در نقطه‌ای حساس از تحول می‌بیند، که به کاوش در راه‌های جدید فراتر از رقابت متعارف برای ایجاد یک سیستم بازاریابی برند در سطح جهانی نیاز دارد.

چری در راستای ارتقای کیفیت محصول در حال ساخت نخستین پلت‌فرم هیبریدی الکتریکی در جهان است که مجهز به چهار حالت رانندگی بنزینی، هیبرید، پلاگین-هیبرید و برقی است و از پنج گواهینامه ایمنی جهانی IIHS، C-NCAP، EUCAP،JNCAP و NHTSAپیشی خواهد گرفت.

بر این اساس چری در آینده با گسترش حضور خود را در بازارهای بزرگ بین‌المللی و شرکت در فعالیت‌های رفاهی عمومی و توسعه ابتکارات بشردوستانه به تثبیت جایگاه و حفظ قدرت خود در جهان ادامه خواهد داد.

گفتنی است در این کنفرانس تجاری بین‌المللی، تجزیه و تحلیل عمیقی از آخرین پیشرفت‌های فن‌آوری چری ارائه و قدرت نوآوری قوی این برند نشان داده شد و در مراسم اهدای جوایز، از نمایندگان فروش برجسته به دلیل برتری و سخت کوشی آن‌ها تقدیر شد.

همچنین در پایان کنفرانس، آقای ژانگ گویبینگ، رئیس چری اینترنشنال تاکید کرد: هدف فروش میلیون واحدی برای سیستم بازاریابی، نه تنها چشم اندازی از نقطه عطف مهم دیگری در مسیر توسعه برند چری است، بلکه یک طرح اولیه با انتظارات بالا برای کل تیم فروشندگان است.

وی با بیان اینکه چری به دنبال ایجاد شبکه های همکاری قوی تر و کارآمدتر با شرکای فروشنده جهانی خود است، خاطرنشان کرد: موفقیت کامل کنفرانس تجاری بین المللی چری در سال 2024، آغاز یک سفر کاملاً جدید برای چری است چراکه شرکای فروشنده جهانی با همکاری یکدیگر از فرصت‌ها استفاده کرده و با رفع چالش ها، مسیر را برای آینده‌ای موفقبرای چری و همه شرکای خود هموار خواهند کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد