Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@08:40:17 GMT

کنسول‌های نسل بعدی چگونه‌اند؟

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۶۲۵۶۳

صدای ایران- شرکت سونی به تازگی برخی از مشخصات سخت افزاری کنسول پلی‌استیشن ۵ را منتشر کرد و اعلام کرد که این کنسول را در تعطیلات سال نو میلادی ۲۰۲۰ به طور رسمی رونمایی می‌کند، این شرکت با معرفی پلی‌استیشن ۵ انتظارات چندین ساله کاربران خود برای بازی کردن با کنسولی جدید و با امکانات بسیار جذاب را به پایان خواهد رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معمولا کمپانی‌های سازنده کنسول تا زمان رونمایی رسمی پلتفرم‌شان اطلاعات زیادی درباره آن ارائه نمی‌کنند. سونی هم اخیرا فقط جزییات اندکی درباره PS5 ارائه کرده است. علاوه بر این، شایعات متعددی نیز پیرامون این کنسول بازی وجود دارند که برخی از آن‌ها خیلی نزدیک به واقعیت به‌نظر می‌رسند. این مورد نیز اشاره شده که سونی قصد وارد کردن برخی تغییرات جزئی در کنترلر PS5 را نیز دارد که شامل جایگزین کردن فناوری لرزشی فعلی در این دسته‌های بازی با واکنش لرزشی جدیدی است که حس بهتر و واقعی‌تری برای گیمر‌ها ایجاد می‌کند. حس لامسه یکی از بعد‌های قدرتمند ارتباط بازیکنان با اتفاقات درون بازی است که به شدت بر روی هیجان و احساس لذت آن‌ها تاثیر می‌گذارد.
تغییر بزرگ دیگری هم در این دسته ایجاد خواهد شد و سونی علاقه‌مند است آن را adaptive triggers بنامد، این ویژگی مربوط به دکمه‌های L۲/R۲ است. با عرضه نسل جدید دسته‌های بازی، سونی به توسعه دهندگان این امکان را می‌دهد تا مقاومت در برابر محرک‌ها را برنامه‌ریزی کرده و شما حس لمسی یا واکنشی خوبی حتی در هنگام لمس دکمه‌ها داشته باشید، مثلا کشیدن یک تیرکمان یا گاز دادن به یک ماشین آفرود در زمین ناهموارد را به خوبی درک کنید. این ویژگی در موقعیت‌های خاص، احساس واقعی‌تری به بازی و فضای آن می‌دهد.
دکمه‌ها دارای مقاومت متغیر هستند و بسته به پارامتر‌های بازی تغییر کرده و این جذابیت کار را دوچندان می‌کند. تاکنون فقط لرزش دسته‌های بازی موجب پل ارتباطی لامسه بازیکنان با بازی بود، اما در نسل جدید دسته‌ها به قدری هوشمند هستند که در برخی نقاط بازی، عملکرد انگشتان و حتی جهت دادن به دسته بازی، برروی اتفاقات درون بازی تاثیر می‌گذارد. درواقع سونی در تلاش است تا راه‌های ارتباط بازیکنان با دنیای بازی را افزایش دهد، تا حالا ارتباط گیمر‌ها به دیدن صحنه درون قاب تصویر خلاصه می‌شد، اما در نسل بعدی با حس لامسه نیز ارتباط جدی‌تری با دنیای بازی خواهید داشت.
احساس فیزیکی، در واکنش عاطفی شما نسبت به آنچه در صفحه اتفاق می‌افتد بسیار موثر است. بسیاری برای تایپ کردن Pixelbook را نسبت به مک بوک ترجیح می‌دهند، حتی اگر Chrome در Mac قادر به انجام تمام کار‌های مورد نیاز باشد، اما Pixelbook به دلیل ارتباط بیشتر لمسی با متن و دنیای درون نمایشگر رایانه، جذاب‌تر است. این یعنی پاسخ احساسی اهمیت دارد. کنسول‌های بازی برای لذت بردن به وجود آمده‌اند. ما واقعاً مشتاقانه منتظر رقابت در بازار کنسول در سال آینده هستم، کنسول‌هایی که قرار است بعد‌های جدید از بازی‌های رایانه‌ای را به ما نشان دهند، بازی‌هایی که ارتباط عاطفی، احساسی و هیجانی ما را تقویت می‌کنند و درک دنیای بازی و تفکر کارگردان آن عنوان را، برای گیمر‌ها بهبود می‌بخشد.
چه چیزی انتظار ما را می‌کشد؟
در عصری زندی می‌کنیم که شرکت‌های سونی، نینتندو، مایکروسافت، گوگل (و شاید حتی اپل)، همه با استراتژی‌های متفاوت در حوزه گیمینگ فعالیت دارند. اتفاقی که چالش‌برانگیز است و موجب می‌شود شرکت‌های مختلف برای سودآوری بیشتر تمام تلاش خود را بکنند، از نظر یک گیمر این یعنی بهترین عصر زندگی در دنیا، اتفاقی که به جهت آن قطعا جنگ برسر نسل بعدی کنسول‌ها، سرگرم کننده‌تر از نسل فعلی خواهد بود.
در سال آینده سونی به دنبال دوبرابر کردن کاربران و خریداران کنسول PS5 نسبت به PS4 خواهد بود، در همین راستا می‌خواهد پای بازی‌های خود را به سیستم عامل‌های اندروید و iOS نیز بکشاند. مایکروسافت کاملاً از ایده Xbox برروی VCR صرف نظر کرده و به دنبال راه‌های نوین است، به این ترتیب ایده بازی بر فضای ابری با نام xCloud اجرایی خواهد شد. اجرای بازی‌ها بر روی رایانه‌ها هنوز هم کامل و بی‌نقص است و همچنان عالی‌ترین سطح گرافیک در رایانه‌ها قابل دستیابی است، گرچه بازی‌ها برای رایانه‌ها کمی دیرتر عرضه می‌شوند.
گوگل، به عنوان یک تازه وارد در حوزه بازی، وعده داده که با اجرای بازی‌ها در سیستم ابری، تمام اکوسیستم را ارتقاء خواهد داد و با یک کنسول سخت افزاری و اشتراک ۳۰ دلاری، دسترسی به انواع بازی را محیا می‌کند. نینتندو هنوز هم با بازی‌های شرق‌آسیایی خود، در بازار هدف و در میان علاقه‌مندان به این سبک بازی‌ها یکه تازی می‌کند و طرفداران خاص خود را دارد. سرانجام به Apple Arcade و Apple TV می‌رسیم که سرویس اشتراکی بازی‌های ویدئویی شرکت اپل است و مانند دیگر سرویس‌های اشتراکی با پرداخت ماهیانه، دسترسی به مقدار زیاد از عناوین روز دنیا را به کاربران خود هدیه می‌دهد.
جنگ کیفیت‌ها
از طرفی جنگ کیفیت نیز اتفاقی تازه و جدید است، با بالارفتن کیفیت تصویر خروجی تلویزیون‌ها جدید، دیگر تنها کیفیت 4K نیاز اصلی بازار نیست، بسیاری از تلویزیون‌ها تا چند سال آینده با کیفیت‌های بسیار بیشتر به بازار می‌آیند و کنسول‌ها باید نهایت قدرت خروجی این تلویزیون‌ها را تامین کنند. اتفاقی که به مقدار قابل توحهی برروی تصاویر خروجی، دقت در تصویرسازی، فضا سازی و جزئیات بازی تاثیر‌گذار است، فکر کنید تا چند سال دیگر تلویزیون‌های 16K در تمام خانه‌ها وجود داشته باشد، کنسول PS5 که حداقل برای ۷-۸ سال باید بازی‌های مختلف را پشتیبانی کند، نیاز دارد تا همگام با فناوری، قدرت خروجی بالایی را ارائه دهد. احتمالا در نسخه معمولی PS5 کیفیت 4K و در نسخه پرو کیفیت 8K را به عنوان قدرت خروجی خواهیم داشت.
اما به طور طبیعی مایکروسافت نیز بی‌کار ننشسته و برنامه‌های زیادی برای نسل بعدی ایکس‌باکس دارد. مایکروسافت در زمینه گیمینگ همواره از سونی عقب بوده و شاید این بار با طرح‌های جدید خود مانند xCloud یا پروژه اسکارلت بتواند به رقیبی جدی برای سونی تبدیل شود.   پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کنسول بازی کنسول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۲۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران، برای حمل محموله تجاری بعدی پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

«با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع‌رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرده و تلاش کرد با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌رغم ناپختگی و بی‌صداقتی صورت‌گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‌دارد.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی‌بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.»

بیشتر بخوانید

اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند

اعلام آمادگی مجدد راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه به خاک ایران منتشر شد. پس از آن راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه انجام گرفت.

با وجود این هفته گذشته، جواد طاهرافشار ـ معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان ـ در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفته بود: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد +شرایط
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • چهار بازی ۶ میلیون یورویی بارسلونا
  • چهار بازی 6 میلیون یورویی بارسلونا
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!