Web Analytics Made Easy - Statcounter

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون قرمزپوشی تالار حافظ در نخستین روز آبان، اکثر شاخص‌های سهام مهم آسیایی افت کردند، تلاش «تسه»‌ها برای جدایی از کف قیمتی، مسئولان درخصوص قطع عرضه بنزین سوپر پاسخگو باشند، واردات نفت و گاز هند از آمریکا ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد، تمایل آمریکا به مذاکرات خودرویی با اروپا و افت ۳۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصدی تولید خودروسازان را در بر دارد.

پارسایی: خودروسازان براساس قانون تجارت ورشکسته هستند

بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس درباره صحبت‌های رئیس بانک مرکزی مبنی بر فشل بودن صنعت خودروسازی، گفت: صنعت خودروسازی علی‌رغم تمام حمایت‌ها و در اختیار داشتن بازار انحصاری، با مشکلاتی مانند سوء مدیریت، ناکارآمدی، ناتوانی در رقابت با همتایان خارجی و... دست و پنجه نرم می‌کند که این مسائل بیانگر فشل بودن صنعت خودروسازی است. وی با بیان اینکه پیش از پرداخت تسهیلات بانکی به خودروسازان، هشدارهایی مبنی بر ناتوانی این شرکت‌ها در ساماندهی وضعیت بازار به مسئولان داده شد، افزود: تزریق نقدینگی به صنعتی که حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد نه تنها نمی‌تواند راهگشا باشد بلکه باتلاق مشکلات خودروسازی‌ها را عمیق‌تر می‌کند. وی اظهار کرد: خُلف وعده خودروسازان موضوع جدیدی نیست و مردم سال‌هاست با این موضوع سروکار دارند در حال حاضر نیز که رئیس کل بانک مرکزی به توخالی بودن وعده‌ی خودروسازان اذعان کرده، باید فکری اساسی برای این صنعت کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خودروسازان با لابی‌های بسیار در تلاش بودند از تصویب طرح ساماندهی صنعت خودرو جلوگیری کنند، اضافه کرد: قوه قضاییه و افکار عمومی از عملکرد این صنعت ناراضی هستند. زمانی که از سیستم‌های بانکی علت پرداخت تسهیلات به خودروسازان را جویا می‌شویم، بیان می‌کنند ما را به پرداخت تسهیلات مجبور می‌کنند در حالی که به آن اعتقادی نداریم زیرا براساس قانون تجارت خودروسازان ورشکسته هستند. پارسایی با بیان اینکه تسهیلات پرداختی بانک‌ها به خودروسازان خلاف قانون است، اظهار کرد: از آنجایی که زیان انباشته خودروسازان از سرمایه آنها بیشتر است این شرکت‌ها ورشکسته محسوب می‌شوند بنابراین هیچ بانکی اجازه پرداخت تسهیلات به آنها را ندارد اما لابی خودروسازان به راحتی موجب انجام اقدامات غیرقانونی می شود. /خانه ملت

قرمزپوشی تالار حافظ در نخستین روز آبان

شاخص های اصلی بورس تهران در معاملات روز چهارشنبه یکدست قرمز پوش شدند. به نقل از نبض بورس، شاخص کل بورس تهران با اصلاح 2507 واحدی معادل 0.81 درصد به کانال 305 هزار و 807 واحدی رسید، شاخص قیمت وزنی ارزشی با کاهش 671 واحدی معادل 0.81 درصد رقم 81 هزار و 935 واحدی را به نمایش گذاشت، شاخص کل هم وزن با افت 1169 واحدی معادل 1.43 درصد به مدار 80 هزار و 824 واحدی رسید، شاخص قیمت هم وزن با کاهش 782 واحدی معادل 1.43 درصد رقم 54 هزار و 066 واحدی را نمایش داد، شاخص آزاد شناور با کاهش 3125 واحدی معادل 0.89 درصد به رقم 346 هزار و 379 واحدی رسید، شاخص بازار اول با کاهش 2112 واحدی معادل 0.94 درصد رقم 222 هزار و 874 واحدی را نمایش داد و شاخص بازار دوم با افت 3789 واحدی معادل 0.61 درصد به کانال 619 هزار و 122 واحدی عقب نشینی کرد. ارزش معاملات بورس تهران از 3559میلیارد تومان فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن بیش از 6 میلیارد و 694 میلیون برگه سهم طی 289 هزار و 805 نوبت معاملاتی بود.

اکثر شاخص‌های سهام مهم آسیایی افت کردند

روز چهارشنبه، به دنبال تحولات پارلمان انگلیس، که به معنای احتمال تعویق مجدد در ضرب‌الاجل برگزیت است، سهام آسیا اقیانوسیه افت کردند. گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌ای در خارج از ژاپن ۰.۴۶ درصد افت کرد. نیکی ژاپن بر خلاف بازارهای منطقه توانست ۰.۳۴ درصد رشد کند. کامپوزیت شانگهای ۰.۴۳ درصد افت کرد و هانگ‌سنگ هنگ‌کنگ ۰.۸۲ درصد پایین آمد. ای‌اس‌اکس استرالیا تقریبا بدون تغییر باقی ماند و کوسپی کره‌جنوبی ۰.۳۹ درصد افت کرد. در بازار ارز، دلار در برابر ین ژاپن ۰.۱۰ درصد افت کرد و به نرخ ۱۰۸.۳۷ واحد رسید. نرخ برابری یوآن چین با دلار در ۷.۰۷۹۹ تثبیت شد.  

تلاش «تسه»ها برای جدایی از کف قیمتی

اوراق وام مسکن در معاملات دیروز عموما با رشد قیمت مواجه شدند. این در حالی بود که بهای امتیازهای وام طی روزهای اخیر روند نزولی داشت و روز دوشنبه به کمترین سطوح تنزل کرد. روند نزولی تا به آنجا رسید که در اکثر امتیازهای وام شاهد برگشت قیمت به کانال ۳۶ هزار تومان بودیم. این کمترین حد قیمتی طی حدود ۶ سال اخیر(از دی ماه ۹۲) است. البته فضای معاملات «تسه»ها همگن نیست و هر چه به تاریخ سررسید امتیازها نزدیک می‌شویم از جذابیت این اوراق کاسته می‌شود. دیروز کمترین قیمت در «تسه» آبان ۹۶ رقم خورد و عنوان بیشترین قیمت به «تسه» آبان  ۹۸ تعلق گرفت. کاهش حجم معاملات مسکن در کل کشور به کمترین سطح در چهار سال اخیر در کنار تثبیت سقف خرید اوراق وام، به رکود طولانی «تسه»ها دامن زده و به نظر می‌رسد این روند در میان‌مدت ادامه یابد.

وزیر صنعت از بازنشستگی ۴ خودرو خبر داد

وزیر صنعت، معدن و تجارت از توقف تولید ۴ خودرو در سال ۹۸ و ابتدای سال ۹۹ خبر داد. رضا رحمانی با اعلام این خبر افزود: اصلاح ساختار و ساماندهی صنعت خودرو یکی از برنامه‌های جدی وزارت صمت است. وی با اشاره به توقف تولید ۴ محصول تصریح کرد: تولید پژو ۴۰۵ glx بنزینی تا پایان امسال متوقف می‌شود. وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان اینکه تولید ۳ نوع پراید نیز در ماه‌های آینده متوقف خواهد شد، افزود: تولید این سه محصول نیز در دی‌ماه ۹۸، اردیبهشت و تیرماه ۹۹ متوقف خواهد شد. او همچنین از جایگزین شدن خودروهای جدید به جای محصولاتی که از رده خارج می‌شوند، خبر داد.

مسئولان درخصوص قطع عرضه بنزین سوپر پاسخگو باشند

مهرداد بائوج لاهوتی با اشاره به نایاب شدن بنزین سوپر در کشور گفت: با توجه به افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس نه تنها باید مشکلی در زمینه تامین بنزین در کشور وجود نداشته باشد بلکه می‌توان بخشی از این تولید را نیز صادر کرد که این مسئله حسن بزرگی برای کشور خواهد داشت. نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از راه‌های مختلف صرفه‌جویی در مصرف بنزین را افزایش داد، افزود: درصورت صرفه‌جویی در مصرف و افزایش تولید می‌توان به جای صادرات نفت‌خام، بنزین صادر کرد و به یکی از آمال و آرزوهای ملی خود دست یابیم. وی از افزایش ظرفیت تولید بنزین ایران به حدود 115 میلیون لیتر در روز خبر داده و تاکید کرد: ایران به بزرگترین تولیدکننده بنزین در بین کشورهای عضو اوپک تبدیل شده است. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خانه ملت توضیح داد: همزمان با افزایش تولید بنزین به‌دلیل بهره‌برداری از فاز سوم ستاره خلیج‌فارس باید مشکل عرضه بنزین سوپر حل شده باشد اما نه تنها عرضه بنزین سوپر در کشور افزایش نیافته بلکه عرضه این نوع بنزین عملا قطع شده است لذا مسئولان باید دراین خصوص پاسخگو بوده و به رفع مشکل اقدام کنند.

واردات نفت و گاز هند از آمریکا ۱۰ میلیارد دلار افزایش می یابد

نشریه "تایمز او ایندیا" روز چهارشنبه نوشت: دارمندرا پرادان وزیر نفت هند در سخنرانی خود در اجلاس سالانه همکاری راهبردی هند و آمریکا گفت در سال ۱۹-۲۰۱۸ ارزش کل واردات گاز ال ان جی و زغال سنگ هند از آمریکا ۷.۲ میلیارد دلار بوده است که این رقم تا پایان سال جاری ارزش این واردات به ۱۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت. وی افزود: افزایش واردات به دلیل گسترش ناآرامی های جغرافیایی و سیاسی، افزایش تولید نفت و گاز آمریکا، نیاز هند به انرژی و همچنین علاقه دو کشور به گسترش روابط دوجانبه در زمینه انرژی بوده است. آمریکا در سال ۲۰۱۶ قرارداد همکاری راهبردی در زمینه انرژی را با هند امضا کرد و به این ترتیب توانست یک بازار بزرگ برای گاز ال ان جی خود به دست آورد. از سوی دیگر گسترش روابط در زمینه انرژی با آمریکا بخشی از طرح هند برای کاهش وابستگی به نفت کشور های خاورمیانه است. اکنون ۶۵ درصد از نفت مورد نیاز هند از منطقه خاورمیانه تامین می شود.

تورم مهرماه به ۴۲ درصد رسید

رئیس مرکز آمار ایران در نشست خبری، اظهار داشت: "تورم سالانه منتهی به مهر ماه به ۴۲ درصد رسید. وی افزود: تورم منتهی به مهرماه در قیاس با مدت مشابه سال قبل، ۷ دهم درصد کاهش داشته است. تورم نقطه به نقطه مهر ماه به ۲۸.۳ درصد رسیده است. همچنین تورم ماهانه ۱.۷ درصد شد که در قیاس با مدت مشابه سال قبل ۱.۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد. بعد از ۱۶ ماه افزایش تورم سالانه، از این ماه روند کاهشی به خود گرفته است که البته این موضوع به معنای کاهش سرعت افزایش قیمت کالاهاست. همچنین کاهش تورم نقطه به نقطه از اردیبهشت ماه و سرعت کاهش آن، افزایش یافته است."

افت ۳۴.۸ درصدی تولید خودروسازان

بررسی آمار‌های منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۳۷۷ هزار و ۵۱۷ دستگاه خودرو در نیمه نخست امسال و افت ۳۴.۸ درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه پارسال است. براساس این بررسی در ۶ ماهه نخست پارسال ۵۷۸ هزار و ۶۹۵ دستگاه خودرو در کشور تولید شده بود. برپایه این آمارها، در مدت یاد شده ۳۴۸ هزار و ۲۶۸ دستگاه خودروی سواری در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۳۵.۹ درصد افت نشان می‌دهد. همچنین در این مدت ۲۷ هزار و ۲۷۳ دستگاه وانت و تنها ۱۱۵ دستگاه ون تولید شد که در مقایسه با نیمه نخست پارسال به ترتیب رشد سه درصدی و افت ۸۵.۷ درصدی داشته است. آمار‌های وزارت صنعت حاکی است تا پایان شهریورماه ۳۳۳ دستگاه مینی بوس و میدل باس، ۱۷۱ دستگاه اتوبوس و هزار و ۳۵۷ دستگاه کامیونت، کامیون و کشنده از سوی خودروسازان تولید شد که به ترتیب با کاهش ۶۵.۹ درصدی، ۶۰.۹ درصدی و ۷۹.۷ درصدی در مقایسه با نیمه نخست پارسال روبرو شده است.

تمایل آمریکا به مذاکرات خودرویی با اروپا

روز چهارشنبه ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا در گفت‌وگویی با روزنامه «فایننشال تایمز» پیشنهاد کرد که مذاکرات جدید با اتحادیه اروپا می‌تواند جایگزین تعرفه بر محصولات خودرویی باشد که تصمیم آن در ماه آینده گرفته خواهد شد. به نقل از دنیای اقتصاد؛ پیش‌تر رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرده بود به بهانه امنیت ملی برخی از محصولات خودرویی وارداتی از اروپا را هدف تعرفه تجاری قرار خواهد داد، اگرچه در ادامه، تصمیم‌گیری درخصوص اعمال این تعرفه‌ها را تا ماه نوامبر به تعویق انداخت، تا وقت بیشتری برای مذاکرات تجاری دو طرف بخرد. راس در تشریح گزینه‌های ترامپ گفت: «یک گزینه این خواهد بود که تصمیم بگیریم کاری نکنیم. گزینه دوم اعمال تعرفه بر برخی کشورها یا تمامی اعضای اتحادیه اروپا خواهد بود. اما راهکار سوم می‌تواند برخی از اشکال مذاکره میان دو طرف باشد.» روز جمعه دولت آمریکا اعمال تعرفه بر ۵/ ۷ میلیارد دلار از واردات طیف گسترده‌ای از محصولات تولید اتحادیه اروپا را آغاز کرد.

افزایش ذخایر آمریکا به نفت ضربه زد   قیمت نفت پس از رشد بیش از یک درصدی در روز سه شنبه، تحت تاثیر آماری که رشد بیش از حد انتظار ذخایر نفت آمریکا را نشان داد، معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی کاهش یافت. بهای معاملات آتی نفت برنت ۳۱ سنت یا ۰.۵۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۹ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در دسامبر ۴۳ سنت یا ۰.۷۹ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۴ دلار و پنج سنت در هر بشکه رسید. بهای قراردادهای نوامبر که روز سه شنبه منقضی شد، ۵۴ دلار و ۱۶ سنت بود. گزارش موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۸ اکتبر به میزان ۴.۵ میلیون بشکه افزایش پیدا کرده و به ۴۳۷ میلیون بشکه رسیده است در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، رشد ذخایر به میزان ۲.۲ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند. آمار رسمی تولید و ذخایر نفت آمریکا بعدازظهر روز جاری از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.   حباب منفی سکه و ادامه روند کاهشی قیمت‌ها   در معاملات پنجمین روز هفته، هر قطعه سکه تمام طرح قدیم به رقم ۳ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان و هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (سکه امامی) به رقم ۳ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید که نسبت به آخرین قیمت، حدود ۱۰ هزار تومان کاهش داشت. همچنین هر نیم سکه بهار آزادی ۲ میلیون تومان قیمت گذاری شد. هر ربع سکه بهار آزادی نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ارزشگذاری شد. هر سکه یک گرمی نیز با افت ۲۰ هزار تومانی به رقم ۸۱۰ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ۱۸ عیار به رقم ۳۹۶ هزار و ۴۰۰ تومان معامله شد که نسبت به روز قبل، کاهش داشته است. همچنین هر مثقال طلای ۱۷ عیار که به عنوان مبنا برای محاسبات نرخ گذاری است، به یک میلیون و ۷۱۷ هزار تومان رسید.   معاملات کم‌رمق در بازار ارز   در معاملات روز چهارشنبه؛ شاهد افت شاخص ارزی بودیم. به گونه‌ای که با توجه به کاهش تقاضا و همچنین افزایش بازگشت ارز صادراتی به چرخه اقتصادی، نرخ دلار به عنوان شاخص ارزی از میانه کانال ۱۱ هزار تومان بیشتر از قبل فاصله گرفت. بر این اساس، در صرافی‌های مجاز و بانکی سطح کشور، هر اسکناس دلار آمریکا به نرخ ۱۱۱۵۰ تومان از مردم خریداری شد و به قیمت ۱۱۲۵۰ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته شد که نسبت به روز قبل، ۱۰۰ تومان کاهش داشته است. همچنین هر اسکناس یورو در بازار امروز به نرخ ۱۲۴۵۰ تومان از مردم خریداری و به قیمت ۱۲۵۵۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته شده است که نسبت به روز قبل، ۵۰ تومان ارزان‌تر شد.    

منبع: تابناک

کلیدواژه: کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز طرح انتقال آب خزر جنبش عدم تعهد طرح ملی مسکن جاستین ترودو شبنم نعمت زاده خودروسازان قانون تجارت ورشکسته وزیر صنعت شاخص کل بورس قیمت دلار بازار نفت کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز طرح انتقال آب خزر جنبش عدم تعهد طرح ملی مسکن جاستین ترودو شبنم نعمت زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۲۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است

نوید نبوی زاده کارشناس حوزه انرژی در رابطه با ضرورت سوق دادن مصرف سوختی خودروهای کشور به سمت سوخت های جدید نظیر CNG به خبرنگار قدس اظهار کرد:  مصرف بالای بنزین، در کشور و حجم بالای مصرف غیربهینه خودروهای تولید داخل، مستقیما به کسری بودجه تبصره هدفمندی یارانه های انرژی منجر شده است و در دو سال گذشته روند صعودی داشته است، باید برای راهکار کوتاه مدت حل این ناترازی ارزی مهم و کاهش ناترازی بنزین، بر سوق دادن مصرف به سمت سوخت های جدید حرکت کنیم و از همین رو تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG باید در دستور کار قرار گیرد.

وی در مورد اهمیت به کارگیری CNG گفت: CNG عمدتاً از متان تشکیل شده است که ساده‌ترین هیدروکربن است. این ترکیب شیمیایی ساده باعث می‌شود که هنگام سوختن، محصولات کمتری تولید شود. در مقایسه، بنزین و دیزل از مولکول‌های پیچیده‌تری تشکیل شده‌اند که در فرآیند احتراق محصولات جانبی بیشتر و متنوع‌تری تولید می‌کنند. متان دارای نسبت کربن به هیدروژن بسیار پایین‌تری نسبت به بنزین یا دیزل است. این به معنای آن است که برای هر واحد انرژی تولیدی، متان کمترین میزان دی‌اکسید کربن را تولید می‌کند.

وی افزود: همچنین متان به دلیل ساختار ساده‌اش به طور کامل‌تری می‌سوزد. این احتراق کامل‌تر باعث می‌شود که میزان آلاینده‌های ناشی از احتراق ناقص مانند هیدروکربن‌های نسوخته و مونواکسید کربن به شدت کاهش یابد. علاوه بر این‌ها در احتراق CNG، آلاینده‌های خاصی مانند سولفور دی‌اکسید (SO2) و سرب، که معمولاً در احتراق سوخت‌های فسیلی دیگر تولید می‌شوند، به میزان بسیار کم یا اصلاً تولید نمی‌شوند. این مواد آلاینده مسئول ایجاد باران‌های اسیدی و دیگر مشکلات زیست‌محیطی هستند. بنابراین، استفاده از CNG به عنوان سوخت خودرو نه تنها کمک به کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای می‌کند، بلکه به کاهش آلایندگی کلی ناشی از حمل و نقل نیز کمک می‌کند، که این امر به نوبه خود سلامت عمومی و محیط زیست را بهبود می‌بخشد.

نبوی زاده در ادامه افزود: استفاده از گاز طبیعی فشرده (CNG) به عنوان سوخت برای موتور خودروها مزایای متعدد دیگری نیز دارد که از جمله می‌توان به بهبود عمر موتور و کارایی آن اشاره کرد. گاز طبیعی دارای خصوصیات احتراقی است که به کاهش سایش در قسمت‌های داخلی موتور کمک می‌کند. احتراق CNG کمتر باعث ایجاد رسوبات کربنی می‌شود، که این رسوبات معمولاً در اثر استفاده از بنزین یا دیزل تولید و موجب فرسایش سیلندرها و پیستون‌ها می‌شوند. CNG دارای نقطه احتراق بالاتری نسبت به بنزین است، اما در مقایسه با بنزین، دمای کلی احتراق CNG پایین‌تر است.

وی افزود: این امر می‌تواند به کاهش خطر ایجاد خرابی‌های ناشی از حرارت بالا در موتور کمک کند، بنابراین به طول عمر بیشتر موتور منجر می‌شود. به دلیل کمتر بودن رسوبات کربنی ناشی از احتراق CNG، روغن موتور نیز کمتر آلوده می‌شود. این امر به افزایش فواصل زمانی بین هر بار تعویض روغن و در نتیجه، کاهش هزینه‌های نگهداری موتور کمک می‌کند. همانطور که قبلاً ذکر شد، CNG تمایل کمتری به تولید رسوبات کربنی دارد.

وی گفت: این ویژگی به حفظ تمیزی بیشتر محفظه احتراق و دیگر قسمت‌های حیاتی موتور کمک می‌کند، که نه تنها عملکرد موتور را بهبود می‌بخشد بلکه می‌تواند به کاهش نیاز به تعمیرات مکرر نیز منجر شود. استفاده از CNG در موتورهای خودرو به کاهش انتشار مواد آلاینده خطرناکی مانند مونواکسید کربن، هیدروکربن‌ها و اکسیدهای نیتروژن در داخل محیط کمک می‌کند، که این نیز سلامت رانندگان و سرنشینان را تضمین می‌کند.

وی در جمع بندی صحبت های خود گفت: به این ترتیب، CNG نه تنها به دلایل زیست‌محیطی بلکه به خاطر مزایای عملی و اقتصادی که برای موتور خودروها دارد، به عنوان یک جایگزین عالی برای سوخت‌های سنتی محسوب می‌شود. با کاهش تولید آلاینده‌های خطرناک و حفظ سلامتی رانندگان و سرنشینان خودرو، سهم بزرگی در بهبود کیفیت زندگی ارائه می‌کند. در حالی که چالش‌هایی در زمینه تطابق خودروها با CNG وجود دارد، پتانسیل‌های آن برای کاهش اثرات منفی بر محیط زیست و ارتقاء کارایی و دوام خودرو، مزایای انکارناپذیری را ایجاد می‌کند. بنابراین، تشویق استفاده از CNG به عنوان سوخت خودرو نه تنها یک گزینه مسئولانه از نظر زیست‌محیطی است، بلکه به عنوان یک استراتژی هوشمندانه برای بهبود عملکرد و کاهش هزینه‌های نگهداری خودرو نیز عمل می‌کند. در نهایت، این نه تنها به نفع محیط زیست است، بلکه به رانندگان این امکان را می‌دهد که در مصرف انرژی خودروهای خود صرفه‌جویی کرده و از سلامت بهتری برخوردار باشند.

دیگر خبرها

  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت