Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران - رییس‌جمهور گفت: برای کسی تردید باقی نمانده که ملت بزرگ ایران در برابر توطئه‌های دشمنان و به ویژه آمریکا و تحریم و حصر آنها به زانو در نمی‌آید و راه خود را ادامه می‌دهد.    حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری پیش از عزیمت به باکو در پاویون فرودگاه مهرآباد با بیان اینکه «این سفر برای شرکت در هجدهمین اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد است و در پاسخ به دعوت رئیس جمهوری محترم آذربایجان صورت می‌گیرد، اظهار کرد:  برای ما بسیار مهم است در شرایطی که آمریکایی‌ها بر طبل یکجانبه‌گرایی می زنند و می خواهند در امور همه مناطق جهان مداخله کنند و دشمنی‌هایشان نسبت به ملت ایران از همیشه روشن تر و آشکارتر است، ما باید در همه اجلاس های منطقه‌ای و جهانی و سازمان‌های بین‌المللی حضور فعالی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور گفت: آمریکایی‌ها از اول دنبال این بودند که جمهوری اسلامی ایران را منزوی کند و ایران کشوری باشد که تنها بماند، اما بحمدلله روز به روز جایگاه جمهوری اسلامی ایران در بین کشورها و ملت های جهان بیش از گذشته ارتقا یافته است.
روحانی تاکید کرد: امروز دیگر تردید برای هیچکس باقی نمانده که جمهوری اسلامی ایران یک کشور بسیار مهم و تاثیرگذار در این منطقه است و باز برای کسی تردید باقی نمانده است که این ملت بزرگ در برابر توطئه های دشمنان و به ویژه آمریکا و تحریم و حصر آنها به زانو در نمی‌آید و راه خود را ادامه می‌دهد.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بنابراین در این شرایط حضور ما در این گونه اجلاس ها با اهمیت‌تر از گذشته است و خوشحالم که جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر حضور فعال‌تری در اتحادیه های منطقه‌ای داشته است.
وی گفت: اخیرا با اتحادیه اوراسیا توافق موقتی امضاء کرده‌ایم و در اجلاس سران آنها در ارمنستان شرکت کردیم. همچنین ما در اکو بوده‌ایم و حضور داریم و در اجلاس سران غیر متعهدها همواره حضور فعال داشته و داریم. از سوی دیگر فعالیت‌های سه جانبه‌ای را در سال های اخیر شروع کرده‌ایم که قبلا به این صورت نبود؛ اجلاس‌هایی که بر مبنای روند آستانه میان ایران، روسیه و ترکیه برگزار می‌شود، اجلاس ایران، آذربایجان و روسیه و همچنین اجلاس هایی که میان ایران، هندوستان و پاکستان برگزار می‌شود از جمله این اجلاس‌های سه گانه است که همه بر این مبناست که جمهوری اسلامی ایران باید حضور فعال‌تر در منطقه و سطح جهان داشته باشد.
روحانی اظهار کرد: منافع و امنیت ملی ما در رابطه با کشورها بهتر تامین می‌شود تا با فاصله گرفتن از آنها.
وی با اشاره به میزبانی هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد از سوی کشور آذربایجان، گفت: در این اجلاس علاوه بر سخنرانی، ملاقات‌های دوجانبه‌ای با روسای کشورهای شرکت کننده در اجلاس خواهم داشت. همچنین امروز اختصاصا برنامه‌های ما در باکو با مقامات کشور میزبان است.
رئیس جمهور با اشاره به سابقه دیرینه همکاری‌های ایران و آذربایجان خاطرنشان کرد: علاوه بر آنچه که ما با آذربایجان همسایگی و برادری داریم، ایران، آذربایجان و عراق سه کشور شیعه منطقه محسوب می‌شوند؛ ما با آذربایجان پیوند و ریشه عمیق تاریخی و فرهنگی داریم و روابط مان با یکدیگر به سمت روابط راهبردی در حال حرکت است.
وی افزود: ایران در حوزه دریای خزر توافقات بسیار مهمی با آذربایجان به امضاء رسانده‌ است و همچنین در فعالیت مشترک اکتشاف و استخراج در نفت و گاز و همچنین در حوزه ترانزیت همکاری‌های خوبی با یکدیگر در دست انجام داریم.
روحانی اضافه کرد: محور آستارا - آستارا وصل شده و پایانه‌های مربوطه در آنجا راه اندازی شده و همچنین فعالیت ما برای اتصال رشت به آستارا با همه توان در حال پیگیری است و این راه ترانزیتی برای ما بسیار مهم است. همچنین روابط صنعتی، داروسازی، پزشکی و علمی با کشور آذربایجان داریم که روابط بسیار خوبی است که البته همه آنها امروز بعد از ظهر در دیدارهای دوجانبه‌ای که با مقامات آذربایجانی داریم مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: روحانی باکو سفر روحانی امنیت ایران منافع ایران ایران صدای ایران رئیس جمهور رئیس جمهور ایران سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۵۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران

به گزارش همشهری آنلاین، «فداحسین مالکی» در گفت وگو با ایرنا، در تشریح دستاورد های سفر رئیس جمهور به پاکستان، این سفر را از دو بُعد روابط بین دو کشور و مسائل منطقه‌ای و بین المللی قابل تجزیه و تحلیل دانست و تصریح کرد: ایران و پاکستان دارای روابط عمیق و دیرینه هستند اما با توجه به مسائلی که اخیرا اتفاق افتاده این روابط نیاز به ترمیم داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بحث امنیت مرز دو کشور فعالیت اشرار باعث شد تا مشکلاتی در این حوزه به وجود آید که رفع این مشکلات در سفر آقای رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و توافقات لازم در این زمینه بین طرفین صورت گرفت.

مالکی با اشاره به هدف گذاری روابط ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان خاطرنشان کرد: در حوزه تجاری نیز قراردادهای بسیار خوبی در حوزه مسائل بازرگانی اقتصادی انرژی و غیره بین طرفین به امضا رسید و ما مبادلات اقتصادی تا سقف ۱۰ میلیارد دلار را برای و کشور ترسیم کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: در جریان این سفر توافقاتی بین طرفین برای تامین نیازهای یکدیگر از جمله در حوزه کشاورزی انرژی و غیره صورت گرفت و طرفین بر راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی مشترک تاکید کردند.

وی افزود: باتوجه به شرارت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ایران و پاکستان از نظر منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است و می‌تواند به ارتقاء امنیت منطقه کمک کند چرا که دو کشور ایران و پاکستان جز قدرت‌های منطقه‌ای محسوب می‌شوند.

مالکی خاطرنشان کرد: پس از عملیات وعده صادق، آمریکا پاکستان و دیگر کشورهای منطقه را تهدید کرد که اگر با ایران ارتباطات بیشتر برقرار کنند و یا توافقاتی با ایران داشته باشند آنها را تحریم خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: با وجود تهدید پاکستان به تحریم از سوی آمریکا به خاطر ارتباط با ایران و امضای توافق‌نامه‌ها ما دیدیم که دولت پاکستان بدون توجه به این تحریم تهدیدها بزرگترین توافقات اقتصادی تجاری و بازرگانی را با ایران به امضا رساند که این نشان دهنده اقتدار ایران در سطح منطقه است.

کد خبر 847249 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایران و آمریکا پاکستان

دیگر خبرها

  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا