Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@04:12:55 GMT

حذف کامل «آرسنیک» از آب آشامیدنی

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۶۶۷۰۴

حذف کامل «آرسنیک» از آب آشامیدنی

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت های فناوری نانو برای بهتر شدن زندگی، بهبود کیفیت زندگی و رسیدن به زندگی خوب گام برمی دارند. وجود آرسنیک در آب برای سلامتی انسان مضر است.

محققان ایرانی توانستند با ساخت دستگاه آرسنیک زدایی، این فلز را از آب آشامیدنی حذف کنند؛ کاهش این آلودگی در آب آشامیدنی، موجب  سلامتی پیشتر انسان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آلودگی کمتر
حذف آرسنیک از آب، در این دستگاه به وسیله یک جاذب انجام می‌شود. جاذب بستری کپسول مانند، شامل خلل و فرج‌هایی است که آرسنیک را به خود جذب می‌کند. میزان فلز سنگینی که جاذب می‌تواند به خود جذب کند، محدود است، بنابراین هر چه جذب به طور انتخابی‌تر انجام شود، جاذبه دیرتر اشباع می‌شود و بیشتر می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. در این دستگاه، جاذبه ارسنیک را بر اساس یک واکنش شیمیایی و به طور انتخابی جذب می‌کند بنابراین ضمن حذف درصد بسیار بالایی از آرسنیک موجود در آب، جاذب حداقل به مدت یکسال قابل استفاده خواهد بود.     اثربخشی بیشتر
این دستگاه تصفیه آب، پساب تولید نمی‌کند. جاذب، آرسنیک را به خود جذب می‌کند و پس از زمانی حداقل یک ساله، اشباع می‌شود. جاذب اشباع شده، می‌تواند بدون ایجاد آلودگی زیست محیطی، به دور انداخته شود.

سازگاری بیشتر با محیط زیست
این سامانه برای تصفیه آب، نیازی به مصرف انرژی ندارد؛ بنابراین مصرف انرژی را کاهش می‌دهد. ضمن اینکه تصفیه آب با این روش، پسابی تولید نمی‌کند و این باعث کاهش استفاده از منابع آبی می‌شود.بیشتر بخوانید: ساخت آزمایشگاه هوشمند برای اولین بار در دنیامصرف کمتر
این دستگاه در بیش از ۳۰ روستای کرمان و آذربایجان غربی نصب شده و قابلیت نصب و در بیش از ۱۰۰۰ روستا را نیز دارد.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

نماینده مجری طرح جهاد آبرسانی استان اردبیل از پیشرفت فیزیکی ۱۷ درصدی تصفیه ‌خانه دوم آب شرب مرکز استان به عنوان طرح ویژه در مدت زمان کوتاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن کروبیان در بازدید از تصفیه خانه شماره ۲ آب شرب اردبیل، اظهار کرد: احداث تصفیه خانه دوم آب شرب اردبیل با هدف تصفیه آب چاه‌های داخل شهر اردبیل و به منظور گذر از بحران کم آبی با ظرفیت ۵۰۰ لیتر در ثانیه در حال اجرا است.

وی افزود: این تصفیه‌خانه هم اکنون ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا کنون بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای اتمام طرح و تاسیسات وابسته آن بیش از ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

کروبیان با اشاره به اینکه برای ارتقای کیفی آب شرب اردبیل، دو پروژه عظیم در حال اجرا و بهره‌برداری است بیان کرد: پروژه تکمیل آبگیر سد یامچی هم اکنون با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست و پروژه سیستم ارتقای کیفی آب که در داخل تصفیه خانه اجرا شده هم اکنون تمام شده و تحویل شرکت آب و فاضلاب استان شده است.

نماینده مجری طرح جهاد آبرسانی استان اردبیل همچنین تصریح کرد: به منظور برداشت آب از تراز بالاتر جهت ارتقای کیفی آب شرب مرکز استان چهار بارج شناور در مدار بهره‌برداری است و دو بارج دیگر با ظرفیت ۵۰۰ لیتر در ثانیه در حال خرید و نصب است.

کد خبر 749127

دیگر خبرها

  • ظرفیت کشور از اتباع اشباع شده است
  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است
  • طلسم‌های مرگباری که در کتاب‌های قدیمی جاساز شده‌اند
  • این کتاب‌ها می‌توانند شما را بکشند!
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی