Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@04:58:55 GMT

۶ نکته ساده برای کاهش رطوبت پسماندها

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۶۷۸۵۹

روزانه بالغ بر ۷۵۰۰ تا ۸۰۰۰ تن پسماند به سایت آرادکوه تهران منتقل و شیرابه زیادی از آن‌ها تولید می‌شود. این شیرابه‌ها علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع می‌توانند آلودگی‌های زیست محیطی زیادی را به همراه داشته باشند.

به گزارش ایسنا، در سایت دفن پسماند آرادکوه روزانه ۲۵۰ متر مکعب شیرآبه تولید می‌شود اما با انجام اقدامات ساده‌ای می‌توان حجم شیرابه‌ها را در مبدا تولید پسماند کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*تفاله چای از جمله زباله‌هایی است که می‌تواند شیرابه تولید کند. برای جلوگیری از تولید شیرابه از این زباله می‌توان تفاله آن را ابتدا در سبد خشک سپس به سطل زباله منتقل کرد.

*پسماند میوه نیز از جمله زباله‌های دیگری است که شیرابه دارد بنابراین برای حذف شیرابه پسماند میوه می‌توان ابتدا آن را نازک پوست کند سپس پوست را خشک و به سطل زباله ریخت.

* برخی از میوه‌ها از جمله هندوانه پوست‌های حجیمی دارند بنابراین می‌توان پوست آن‌ها را ابتدا در اندازه‌های کوچک خرد و پس از خشک شدن دور انداخت. با این اقدام هم فضای کمتری اشغال می‌شود و هم شیرابه زباله را حذف کرده‌ایم.

*ظروف تتراپک که برای بسته‌بندی و عرضه مواد لبنی و آب میوه و ... استفاده می‌شود، از جمله زباله‌هایی است که می‌تواند در تولید شیرابه نقش داشته باشند بنابراین باید تا حد امکان این ظروف را خالی سپس فشرده کنیم تا داخل آن هیچ رطوبتی باقی نماند.

*برخی افراد ظروف پت را که از آن‌ها برای عرضه نوشیدنی‌هایی مانند آب معدنی استفاده می‌شود پس از نوشیدن چند جرعه داخل کیسه زباله می‌اندازند. برای جلوگیری از اسراف و حذف شیرابه این پسماند می‌توانیم آب داخل بطری را نگهداری یا از آن برای آبیاری گلدان‌ها استفاده کنیم. پس از آن بطری را فشرده کنیم و داخل سطل بیندازیم تا با این کار سبب کاهش حجم پسماند و رطوبت آن شویم.

*نکته بعدی این است که این اقدامات سبب می‌شود که زباله دیرتر بوی نامطبوع بگیرند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز طرح انتقال آب خزر جنبش عدم تعهد طرح ملی مسکن جاستین ترودو شبنم نعمت زاده پسماند رطوبت شیرابه کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز طرح انتقال آب خزر جنبش عدم تعهد طرح ملی مسکن جاستین ترودو شبنم نعمت زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۷۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف یوسفی اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان در ۴۸۰ هکتار از اراضی استان به میزان حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی بیان کرد: طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی تمام پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در غیر این صورت بر عهده بخشداری‌ها است.

کد خبر 6094959

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام