Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه همدان با بیان اینکه دیگر تاثیر فضای مجازی بر همگان  مشهود شده است افزود: اخیرا با دستگیری ام الفساد روح الله زم و اطلاعات ارزش‌داری که بدست آمد بر همگان در حوزه فضای مجازی مشهود شد که اگر در این حوزه واکسینه نشویم و دانش را  افزایش ندهیم آسیب می بینیم .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ پیش از ظهر امروز نخستین دوره آموزشی سواد فضای مجازی مدارس  همدان با حضور فرمانده سپاه ناحیه همدان و مسئولین اداره آموزش و پرورش استان برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی بقایی، فرمانده سپاه ناحیه همدان گفت : این دوره تا ۲۰ بهمن ماه اجرا می شود و حدود ۶۰۰۰ هزار دانش آموز و والدین در این دوره آموزش می بینند .

بقایی عنوان کرد: ۱۶ مدرسه در این طرح انتخاب شده است و هدفهای زیادی برای دانش آموزان و معلمان نیز در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به ورود بسیجیان در حوزه فضای مجازی افزود: ظرفیت خوبی در سازمان بسیج ایجاد شد و توانستند در رشد فضای مجازی گامی بردارند .فرمانده سپاه ناحیه همدان گفت:در این دوره سه گام برای والدین دانش آموزان و معلمان برداشته می شود و ما باید به یک درک یکسان از این دوره برسیم تا در افزایش سواد فضای مجازی دانش اموزان و معلمان گام برداریم .

فرمانده سپاه ناحیه همدان با بیان اینکه دیگر تاثیر فضای مجازی بر همگان  مشهود شده است افزود: اخیرا با دستگیری ام الفساد روح الله زم و اطلاعاتی ذی قیمتی که بدست آمد  بر همگان در حوزه فضای مجازی مشهود شد که اگر در این حوزه واکسینه نباشیم و دانش را  افزایش ندهیم آسیب می بینیم .

وی بیان کرد: در این دوره تخصصی چگونگی استفاده بهتر از فضای مجازی را باید سعی کنیم افزایش دهیم و از این دوره به خوبی استفاده کنیم و نگاهمان تکلیفی نباشد حتما وقت بگذاریم و وضعیت سنجی کنیم .

بقایی با اشاره به کلاهبرداری هایی که در فضای مجازی انجام می شود گفت : خبرهای کذبی که در فضای مجازی منتشر می شود و جریان سازی روانی در جامعه ایجاد می کند تاثیر بالای این حوزه را در همه اقشار نشان می دهد.

فرمانده سپاه ناحیه همدان در افتتاحیه اولین دوره آموزش سواد فضای مجازی مدارس گفت: در این حوزه اگر واکسینه نشویم قطعا آسیب می بینیم و در این دوره سعی شده سه گروه معلمان و والدین و دانش آموزان آموزش ببینند .

۱۲۵ هزار دانش آموز مخاطب فضای مجازی هستند/ فضای مجازی ویترین لحظات خوش است

در ادامه این مراسم، نعمت الله بحیرایی معاون آموزش متوسطه  آموزش و پرورش استان همدان  با بیان اینکه ۱۲۵ هزار دانش آموز در رده سنی ۱۲ تا ۱۷ سال در استان داریم که مخاطب فضای مجازی هستند افزود: این هاخواسته و ناخواسته وارد فضای مجازی شده اند .

وی گفت: فرد باید متناسب با یادگیری های خودش را با تغییرات متناسب کند و توانایی همراه شدن با تغییرات را داشته باشد.

بحیرایی  با بیان اینکه چندین نوع سواد داریم که یکی از انها سواد رسانه ای است افزود:  باید با تهدیدهای این حوزه آشنا شویم که شامل حال این دوره می شود و معلمی امروزه پیشرفت دارد که در این حوزه توانایی داشته باشد .

وی ادامه داد: معلمان باید علاوه بر دانش تربیتی باید باید سواد رایانه ای و فضای مجازی و دانش سلامت هم نیز داشته باشد .

بحیرایی عنوان کرد: هویت قومی و محلی و مذهبی و اسلامی کمک می کند دانش آموزان بهتر خودرا شناخته و با دنیای اطراف خود آشناشوند.

وی تاکید کرد: مهارت انرژی یکی دیگر از سوادها و سواد دانشگاهی نیز یکی دیگر از سوادهاست .

بحیرایی گفت :فرد باید متناسب با یادگیری های خودش خود را با تغییرات متناسب کند و توانایی همراه شدن با تغییرات را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی ویترین نمایش لحظه های خوش افراد است گفت: ما باید فضای مدارس را بانشاط کنیم تا دانش آموزان کمتر وارد فضای مجازی شوند و در مدرسه و فعالیت های آن مشارکت داشته باشند .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند