Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،کیومرث مظفری در نشست خبری به مناسب هفته بیمه سلامت (۳ تا ۹ آبان) با اشاره به جمعیت ۱.۲ میلیون نفری بیمه شدگان سلامت استان، گفت: در حال حاضر ۶۰ درصد جمعیت استان در قالب پنج صندوق کارکنان دولت، بیمه همگانی رایگان، روستاییان و عشایر، بیمه ایرانیان و سایر اقشار تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  افزود: همچنین ۱۹۸۶ بیمار خاص شامل بیماران مبتلا به هموفیلی، تالاسمی، کلیوی و ام اس نیز در استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

به گفته مظفری ۱۰۴۰ مرکز درمانی تشخیصی در استان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند که بیمه سلامت برای خدمات بستری ۹۰ درصد تعرفه دولتی و برای خدمات سرپایی ۷۰ درصد تعرفه دولتی را برای بیمه شدگان تحت پوشش خود به آن‌ها پرداخت می‌کند.

این مسئول بیان  کرد: با مراجعه بیماران به بخش خصوصی هم باز بیمه سلامت درصد خود را بر اساس تعرفه دولتی پرداخت کرده و مابتفاوت آن را خود بیمار باید بپردازد.

او  افزود: در حال حاضر بیمه سلامت ۲۴۰۰ قلم دارو را تحت پوشش قرار دارد و ۴۳۶ قلم دارو نیز صرفا در حوزه بیمه روستاییان و عشایر تحت پوشش این بیمه قرار دارد در مجموع ۶۷۰۰ نوع خدمات در مراکز درمانی طرف قرارداد از جمله خدمات بیمارستانی و پارکلینیکی در تعهد بیمه سلامت قرار دارد که به بیمه شدگان ارائه می‌شود.

مظفری با اشاره به خدمات گسترده بیمه سلامت برای روستاییان، گفت: در حال حاضر ۱۳۱ مرکز بهداشتی درمانی طرفِ قرارداد بیمه سلامت، در حال ارائه خدمات به روستاییان هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به پرداخت ۱۸۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی استان در سال جاری، گفت: هزینه بیمه شدگان استان در سال جاری حدود ۲۲۰ میلیارد تومان بوده که ۱۸۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده و اسناد شهریورماه هم که حدود ۴۰ میلیارد تومانی می‌شود در حال پذیرش است.

او گفت: در حال حاضر تمام بدهی داروخانه‌ها، پزشکان، بیمارستان‌ها و مراکز فیزیوتراپی و... تا پایان مرداد ماه به رقم ۱۸۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

او افزود: امسال چهار طرح در حوزه خدمات الکترونیک سلامت را در دستور کار داریم که از جمله آن "نسخه نویسی الکترونیک" است که تاکنون در شش شهرستان هرسین، کنگاور، صحنه، پاوه، جوانرود و سنقر و کلیایی این طرح اجرایی شده و درتلاشیم تا در سایر شهرستان‌ها نیز اجرایی شود.

مظفری اجرای "سامانه استقرارسنجی" را پروژه دیگر بیمه سلامت در سال جاری عنوان کرد وافزود: این پروژه با هدف رفع همپوشانی بیمه‌ای در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر در ۱۸ بیمارستان دانشگاهی استان فعال است.

او از اجرای "سامانه تبادل الکترونیک اسناد بستری" به عنوان دیگر پروژه بیمه سلامت در حوزه خدمات الکترونیک یاد کرد و افزود: این پروژه در ۱۷ بیمارستان دانشگاهی استان اجرایی شده و باید تا پایان آذرماه در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی اجرا شود.

مظفری از طرح "سامانه ارجاع الکترونیک روستاییان از خدمات درمانی سطح یک به دو و سه" به عنوان دیگر طرح الکترونیک بیمه سلامت در سال جاری یاد کرد وافزود: با استفاده از این سامانه بیماران روستایی که نیاز به خدمات درمانی سطح دو و سه داشته باشند، در همان مرکز بهداشت روستایی برای آن‌ها در مراکز درمانی شهر نوبت گرفته شده و به مراکز مربوطه ارجاع داده می‌شوند.

او  در ادامه از اجرای طرح "بیمه اجباری از طریق ارزیابی وسع" در آبان ماه امسال خبر داد وافزود: آیین نامه این طرح شهریورماه توسط هیات وزیران به تصویب رسیده و در آن بیمه سلامت به عنوان متولی طرح معرفی شده و ابلاغ آن نیز توسط وزرات بهداشت صورت گرفته است.

 

 

انتهای پیام/ز

  چهار طرح در حوزه خدمات الکترونیک سلامت انجام می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۰۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها