Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در نشست مدیریتی بررسی راهکارهای اجرایی ادغام خدمات طب ایرانی در نظام شبکه بهداشتی‌ درمانی با هدف تسهیل هم‌افزایی هر چه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی یزد و وزارت بهداشت که در دانشکده طب ایرانی اردکان برگزار شد، «محمدرضا شمس اردکانی»، مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به عظمت علوم حکمت بنیان در جهان هستی و تسلط دانشمندان و حکمای بزرگ ایرانی به این علوم، گفت: کلیات علوم حکمت بنیان، اساس تمامی کارها و تخصص‌ها بوده و طب سنتی جزیی بسیار کوچک در فرعیات این علوم است که مردم به دلیل نیاز خود، در طول قرن‌ها از آن بهره گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نهادینه کردن علوم حکمت و بنیان نیز مانند طب سنتی، کار سخت و پیچیده‌ای نیست، تاکید کرد: باید به این موضوع وارد شویم و دریچه ورود به این حوزه، دانشکده‌های طب ایرانی است.   مشاور وزیر بهداشت از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی نخستین پایگاه علوم حکمت بنیان در اردکان خبر داد و گفت: تقویت دانشکده‌های طب ایرانی و ایجاد رشته‌های جدید در این دانشکده‌ها، لازمه حرکت به سوی نهادینه کردن علوم حکمت بنیان است و اجرای موفق این طرح به صورت آزمایشی در اردکان، در کنار ورود خدمات طب ایرانی به نظام شبکه بهداشت و درمان این شهرستان، حمایت همه‌جانبه مسئولان و مقامات تصمیم‌گیر استان را می‌طلبد.   وی تاکید کرد: امروزه دنیا به‌شدت به‌سوی علوم بین رشته‌ای و دانشگاه‌های حکمت بنیان می‌رود و اگر این ورود حاصل شود، نمونه‌ای بزرگ در دنیا محسوب شده و کشور ما می‌تواند در این حوزه سرآمد باشد.   مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه شهرستان اردکان با موافقت معاونت بهداشت وزارت بهداشت به‌عنوان پایلوت طرح ورود خدمات طب سنتی به نظام شبکه‌های بهداشتی‌درمانی انتخاب شده است، گفت: مدیریت تمامی مراحل اجرایی طرح، با مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشت است و دفتر طب ایرانی و مکمل تنها در تولید محتواهای مورد نیاز دخالت دارد که روند اجرای طرح تا به امروز با برگزاری جلسات منظم هفتگی، به‌خوبی و با سرعت بالایی پیش رفته است.   وی با اشاره به موفقیت‌های طب ایرانی در درمان بیماری‌های زنان و مشکلات ناباروری، افزود: در صورت آمادگی دانشگاه علوم پزشکی یزد، آموزش آموزه‌های طب ایرانی در حوزه بیماری‌های زنان و زایمان و آموزش ماماها نیز برای اولین‌بار در اردکان، به‌صورت رسمی آغاز می‌شود.   گفتنی است، این نشست مدیریتی با حضور دکتر «احمد حائریان»، مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد و دکتر «محمدرضا دهقانی»، معاون بهداشت دانشگاه، دکتر «سید محمد پورهاشمی»، مدیر شبکه بهداشت و درمان اردکان، دکتر «محمدرضا اعلایی»، سرپرست دانشکده طب ایرانی اردکان و مدیران دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت برگزار شد و در ادامه نیز کارگاه‌های آموزشی با موضوعات مختلف با تدریس استادان برجسته هر حوزه، در قالب برگزاری رویداد دو روزه اجرایی و آموزشی در یزد، در نظر گرفته شده بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران جهان طب وزارت بهداشت وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۲۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد