Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله لطف الله دژکام در خطبه های نماز جمعه شیراز افزود:راه حل مشکلات و آسیب های اجتماعی شیراز نیاز به همت همگانی دارد.

امام جمعه شیراز که در هفته‌های اخیر به تکرار این موضوع را از تریبون نماز جمعه مطرح کرده ادامه داد: همه شهروندان توقع دارند که برای این معضل اقدامی عملی و ملموس صورت گیرد، بخشی از علت وجود این مشکل اجتماعی به موضوع اقتصادی باز می‌گردد به گونه‌ای که فقر بعضی افراد جامعه را به این سمت سوق داده اما باید کاری کنیم که جلوه این شهر تاریخی و گردشگری پذیر این‌گونه نباشد که تصور شود آسیب ،فقر و اعتیاد در شیراز زیاد است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله دژکام اضافه کرد:برای حل این مشکل شهرداری نقش بسیار تاثیرگذاری دارد و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز باید میدانداری کند.

وی با بیان اینکه سپاه و بسیج هم هر جایی که نیاز به کمک باشد اقدام خواهند کرد،گفت: استانداری فارس و مساجد نیز باید برای حل این آسیب‌ اجتماعی کمک کنند تا هرچه سریعتر  حل شود.

آیت الله دژکام اضافه کرد: بی تفاوتی نسبت به مشکلات مردم و اطرافیان آفتی برای جامعه است که نباید نسبت به آن بی توجه باشیم،

امام جمعه شیراز همچنین گفت: یکی از نمادهای برادری دینی برگزاری آیین اربعین حسینی است که نزدیک به ۲۰ میلیون نفر با ۵۰ ملیت مختلف به مراسم اربعین حسینی امسال رفتند که حدود سه میلیون نفر آنها ایرانی بودند.

وی ادامه داد: لذت بردن افراد از هزینه کردن برای برگزاری مراسم اربعین حسینی و وجود دو رشته پیوند با اهل بیت و پیوند با یکدیگر ،جامعه اسلامی را قدرتمند می کند و ولایت و اخوت دو رشته محکمی است که جهان اسلام را با جمعیت بالای یک میلیارد نفر باهم متحد می کند بگونه‌ای که هیچ قدرتی نمی تواند به آنها تعرض کند.

فارس در آینده آماده میزبانی از زائرین خارجی باشد 

وی ضمن تشکر از همه کسانی که برای برگزاری مراسم اربعین حسینی امسال تلاش کردند گفت: عبور عمده زائرین هند ،کشمیر و پاکستان از فارس است که در شیراز هم توقف کوتاهی دارند که این موضوع وظیفه ای را برای اهالی شیراز ایجاد می کند که از سال گذشته اقداماتی در این زمینه انجام شده و مردم و ارگان‌هایی مانند شهرداری مکان های را ایجاد کردند که باید این میهمان نوازی بیش از پیش برای سالهای آینده پررنگتر شود و برای میزبانی از این افراد در شیراز و سایر شهرهای فارس امکانات زیرساختی کافی ایجاد شود.

وی عنوان کرد: تمام اماکن متبرکه و امام زاده های سطح استان فارس باید توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه به امکانات لازم برای میزبانی از زائرین خارجی مراسم اربعین که مسیرشان از این استان می گذرد تجهیز شود.

هیات‌های مذهبی و 28 صفر 

نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز به رحلت پیامبر اعظم (ص) اشاره کرد و گفت: از جوان ها و هیات های عزاداری توقع دارم که در ۲۸ صفر امسال در خیابان های شیراز حرکت کنند زیرا تاثیر اجتماعی حرکت کردن هیات‌های مذهبی بسیار زیاد است و همچنین این انتظار وجود دارد که مسیرهای حرکت مردم در این روز افزایش یابد.

دو اقدام غرورآفرین

امام جمعه شیراز در ادامه سخنان خود بیان کرد: دو کار بزرگ در هفته گذشته انجام شد که چشم همه مسلمانان جهان را روشن کرد که اولین کار در بعد اطلاعاتی و امنیتی بود که یک رئیس شبکه ضد انقلابی آمدنیوز که مورد حمایت سرویس اطلاعاتی چند کشور قرار داشت و او را در هفت سوراخ پنهان کرده بودند توسط نیروهای اطلاعات سپاه ایران دستگیر شد که این کار اشراف و قدرت اطلاعاتی ما را نشان داد.

وی ادامه داد: ساخت جت آموزشی یاسین اقدام دیگری بود که در روزهای گذشته انجام شد و نشان از رشد فناورانه و پیشرفت تکنولوژی چشمگیر ارتش و وزارت دفاع ایران داشت که این کار مشخص کرد که ایرانی توان ارایه فناوری مدرن را دارد و امیدوارم این همت والا در همه عرصه های کشور خصوصا در بخش اقتصادی هم بکار گرفته شود و کشور از حالت کنونی با به کارگیری مدیریت درست خارج شود.

آیت الله دژکام به اقدام مهدی ترابی بازیکن فوتبال لیگ برتر کشور اشاره کرد و گفت: یکی از جوانان فوتبالیست کشورمان در وسط میدان و زمانی گل به تیم حریف زد پیراهن خود را نشان داد که روی آن درج شده بود راه نجات کشور اطاعت از رهبری است؛ حقیقتا هیچ راهی برای نجات کشور جز اطاعت از ولایت و سیاست گذاری کلانی که رهبری جلو پای مسئولان گذاشته وجود ندارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی شیراز نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد

وزیر کشور در نشست هم اندیشی استانداران بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی در نشست هم اندیشی با استانداران سراسر کشور با تقدیر از استاندارهای سراسرکشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رییس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش بینی های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب های اجتماعی و برنامه های پیش رو با تاکید بر ماموریت های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری ها را متولّی گری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: استانداری ها نمی توانند با تصدی گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب های اجتماعی را به ثمر رسانند.

دیگر خبرها

  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است