Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فیروزی روز جمعه در حاشیه بازید از منطقه ویژه اقتصادی بانه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: زمین های فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی به ۱۲۰ واحد تولیدی تقسیم بندی شده و ۹۴ سرمایه گذار تاکنون متقاضی دریافت زمین در این منطقه ویژه شدند.

وی ادامه داد: تمام انشعابات گاز، آب و برق منطقه ویژه آماده شده و متقاضیان با دریافت زمین می توانند از این خدمات بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیروزی با بیان اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه ویژه اقتصادی بانه صادرات محور است، افزود: برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه به دنبال  سرمایه گذاری صنایعی هستیم که اشتغالزایی و ارزش افزوده بیشتری داشته باشد.

وی اضافه کرد: اولویت برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی به واحدهای است که محصولات صادرات محور تولید کنند که تاکنون پنج واحد تولیدی که قرار است در این منطقه ویژه سرمایه گذاری کنند، محصولات صادرات محور تولید خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان با اشاره به تاخیر چند ماه در زمینه بهره برداری از منطقه ویژه اقتصادی گفت: با توجه به اینکه قرار بود ایجاد منطقه آزاد نیز بررسی شود به لحاظ سیستم اداری با تاخیر مواجه شد همچنین صنایعی که برای منطقه ویژه تعریف شده بود صنایع تبدیلی بود که باید گروهک آن در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تغییر کند.

وی گفت: با ایجاد این تغییرات در منطقه ویژه اقتصادی بانه هر گونه صنایعی می تواند در این منطقه مستقر شود اما اولویت با واحدهای تولیدی صادرات محور است.

فیروزی مرزی بودن، موقعیت جغرافیایی و وجود سرمایه گذاران و کار آفرینان خلاق را مهمترین ظرفیت های شهرستان بانه به لحاظ اقتصادی دانست  یادآور شد: در شهرستان بانه ظرفیت های بسیار خوبی به لحاظ اقتصادی وجود دارد که باید  از این ظرفیت ها در برنامه ریزیهای اقتصادی استان بهره گیری شود.

مصوبه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه در سال ۸۹ در دولت دهم تصویب شده و عملیات اجرایی آن در سال ۹۶ با اعتبار ۳۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و شرکت شهرک های استان تامین شده و در سه فاز اجرایی می شود که فاز نخست آن در سال ۹۸ به بهره برداری می رسد.

شهرستان مرزی بانه ۱۵۸ هزار نفر جمعیت د ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صادرات ارزش افزوده اشتغال زایی بانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • ابتکار عمل یزدی‌ها برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تقدیر شد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن