Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: با طراحی جدید در راستای حفظ محیط زیست دریایی پالایشگاه گاز و نفت در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر ایجاد نمی‌شود و تنها صنایع پایین دستی پتروشیمی توسعه می‌یابد. ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دیلم، فرهاد قلی‌نژاد ظهر امروز در جریان بررسی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران از منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر با بیان اینکه این منطقه از مناطق ویژه مصوبه دولت در سال‌های قبل است اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر دارای گزارش مطالعات ارزیابی زیست محیطی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با تاکید بر توجه به مقررات زیست محیطی در اجرای طرح‌ها در این منطقه ویژه  افزود: اشکالاتی که در اجرای طرح‌ها در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر ایجاد شد به سبب اشکالات زیست محیطی است که  اجرای طرح‌ها در تمام خورها و حریم ساحلی این منطقه حذف شده و حریم خورها از سوی سازمان حفاظت محیط زیست تعیین و اعلام شده است.

وی، با اشاره به بررسی‌های انجام شده برای بارگذاری صنایع در منطقه ویژه شمال استان افزود: با بررسی‌های انجام شده  بارگذاری صنایع و نوع صنایع در این منطقه در راستای حفاظت از سواحل مشخص شده است.

معاون رئیس جمهور در بوشهر: توسعه صنعتی نباید محیط زیست را قربانی کند منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر فعال نیست وزیر صنعت برحل مشکلات منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر تاکید کرد

قلی‌نژاد با بیان اینکه هیچ  طرحی در خط ساحلی و سواحل محدوده منطقه ویژه شمال استان قرار نمی‌گیرد خاطر نشان کرد: در این راستا پالایشگاه‌های نفت، گاز و تاسیسات اسکله بندری در  منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر ایجاد نمی‌شود و تنها صنایع پایین دستی پتروشیمی و سایر صنایع محدود دیگری که سبب آلودگی سواحل نشود قابل اجراء است.

انتهای پیام/ ع

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر