Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «علی اکبر مهرفرد» امروز (جمعه) به عرضه گندم در بورس کالا اشاره و بیان کرد: تجارت و یا عرضه گندم بر عهده وزات صنعت است و در این زمینه وظیفه‌ای برعهده ما وجود ندارد.

وی ادامه داد: طبق مصوبه‌ای که سران سه قوه ابلاغ کردند قرار بر این است تا به مدت دو سال کار تجارت کالای اساسی برعهده وزارت صنعت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: گندم از کالاهای یارانه‌ای و ویژه است که به کارخانجات آرد با قیمت پایین تر ارائه می‌شود و برای ورود به بورس باید تکلیف توزیع یارانه آن مشخص شود.

 مهرفرد با بیان اینکه اگر شرایط لازم برای ورود گندم به بورس کالا رعایت شود، بهتر است تا این اقدام در دستور کار قرار گیرد، گفت: به طور طبیعی ما مخالف تبدیل یارانه به رانت و برخی سواستفاده‌های احتمالی هستیم و اگر مکانیزمی در نظر گرفته شود که امکان سو استفاده از این مسایل از بین رود ما موافق آن هستیم.

 معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص امکان عرضه انواع محصولات کشاورزی در بورس کالا گفت: همان طور که ذکر شد، بخشی از کالاهای کشاورزی یارانه‌ای هستند و به این ترتیب ورود آنها با قیمت مصوب در بورس چندان منطقی نیست اما در خصوص کالاهایی که قیمت مصوب ندارند این امکان فراهم است تا از مبادلات سنتی فاصله بگیرند و در تقابل عرضه و تقاضا و به شکل شفاف در بورس معامله شوند؛ همچون محصولات صادراتی زعفران، زیره و پسته که هم اکنون معاملات آنها در بورس دنبال می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس کالا وزارت جهاد کشاورزی بورس گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه این اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت : پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت : بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکت های توزیع واریز خواهد شد و اکنون شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد