Web Analytics Made Easy - Statcounter

افراد سودجو در یک سال اخیر شبانه به جان درختان بلوط در منطقه حفاظت شده دنا افتاده و آن‌ها را قلع و قمع کرده‌اند. ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۹ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حیات وحش و درختان بلوط در مناطق حفاظت شده کهگیلویه و بویراحمد از جمله دنا به عنوان یکی از ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره در ایران در یک سال اخیر حال و روز خوشی نداشت و هر روز شاهد تلف شدن پلنگ و خرس و شکار بز  و کل بزها بودیم و شاید همین مشکلات سبب شد تا سازمان حفاظت محیط زیست بعد از یک سال مجدد سید اسدالله هاشمی را از ایلامی راهی یاسوج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوربین تسنیم نشان می‌دهد درختان بلوط در منطقه حفاظت شده دنا حدفاصل روستای ده برآفتاب تا پل کلو توسط افراد  سودجو و بدون شک در شب قطع شده‌اند تا بلکه از چوب آنان برای ذغال و یا فروش برای دیگر مصارف استفاده شود و بررسی‌ها نشان می‌دهد قطع این درختان در گذشته صورت گرفته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: گشت ویژه شبانه برای ممانعت از قطع درختان در مناطق حفاظت شده این استان تشکیل و راه اندازی شده است.

سید اسدالله هاشمی افزود: گشت ویژه شبانه برای ممانعت از قطع درختان در مناطق حفاظت شده این استان تشکیل و راه اندازی شده و تاکنون چپندین مورد شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ گونه کم کاری برای حفظ منابع طبیعی و محیط زیست پذیرفتنی نیست، عنوان کرد: مدیریت جدیدی برای ارتقای سطح مناطق حفاظت شده دنا تشکیل شده است.

به گزارش تسنیم، 300 هزار هکتار معادل 11 درصد مساحت کهگیلویه و بویراحمد به عنوان مناطق حفاظت شده تحت پوشش محیط زیست قرار دارد و پارک ملی و منطقه حفاظت شده دنا در سال 2010 میلادی از سوی سازمان یونسکو به عنوان دهمین ذخیرگاه بیوسفری ایران و پانصد و پنجاهمین ذخیره‌گاه زیست کره دنیا نام گرفت.

ادامه پروژه چهارخطه «یاسوج ــ سی‌سخت» 925 درخت چند‌صدساله بلوط را نابود می‌کند+تصاویرادامه پیگیری‌های تسنیم| قلع و قمع 1000 درخت بلوط در جاده یاسوج ـ سی‌سخت صحت ندارد؛ فقط 100 درخت قطع شد‌احداث «ویلا‌باغ» در دل جنگل‌های یاسوج؛ وقتی منابع طبیعی چوب حراج بر جنگل‌ بلوط می‌زند+تصاویر

انتهای پیام/

 

R41452/P4001/S6,69/CT8

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی

در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جمشید محبت خانی افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود، ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند، چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود، اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند، چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در عین تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آن‌ها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

دیگر خبرها

  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری