Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک نگاهداری رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره هفتمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری (فرهیختگان) دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این جشنواره با هدف معرفی و تقدیر از منتخبان پژوهش و فناوری دانشگاه، ایجاد انگیزه در فناوران و مخترعان دانشگاهی در تاریخ 27 آذر ماه سال جاری در سالن شهید استاد مطهری سازمان مرکزی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او گسترش تجربیات در فضای دانشگاهی و ایجاد فضایی پرشور و رقابتی بین اعضای هیات علمی، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر اهداف این جشنواره است که همزمان با هفته پژوهش و فناوری سال 1398 برگزار می‌شود.

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی در بخش دیگری از سخنان خود از تشکیل ستاد هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گفته نگاهداری سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای تحقق این سیاست‌ها در شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش و فناوری انجام و با محوریت پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی و همکاری معاونت‌های مختلف دانشگاه اجرایی خواهد شد.

نگاهداری درباره برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری در سطح واحدهای دانشگاهی و مراکز استان‌ها گفت: تقدیر از پژوهشگران برگزیده در گروه‌های مختلف آموزشی، برگزاری و شرکت در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری، برگزاری المپیاد و جشنواره‌های علمی و پژوهشی از مهمترین برنامه‌های دانشگاه در هفته پژوهش است.

او اضافه کرد: در این هفته همچنین کارگاه‌های پژوهشی و نشست با صنایع و نهادهای خارج از دانشگاه نیز برگزار می‌شود. علاوه بر موارد یاد شده، استارت‌آپ‌ها و رویدادهای مرتبط با فناوری، سخنرانی‌های تخصصی و مراسم‌ متنوع پژوهشی در سطح واحدهای دانشگاهی و مدارس سما برگزار خواهد شد.

آن طور که نگاهداری گفته است: برگزاری نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی همزمان با هفته پژوهش و فناوری از دیگر برنامه‌های پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه است.

او ادامه داد: در این نمایشگاه تولیدات علمی و محصولات تمام واحدهای دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد، سراهای نوآوری، پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به نمایش عموم گذاشته می‌شود.

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی افزود: در حال حاضر استان‌ها برگزیدگان خود را به این حوزه معرفی کرده اند و فرآیند داوری و انتخاب برترین های بخش‌های مختلف هفتمین جشنواره فرهیختگان در دست اقدام است.

نگاهداری گفت: برگزیدگان جشنواره در بخش‌های پژوهشگر، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی، رساله و پایان‌نامه، اختراع، مجلات، انجمن‌های علمی، مراکز تحقیقاتی، مرکز رشد، واحد فناور، آزمایشگاه، واحد‌های دانشگاهی برتر، اختراع برتر، ثبت پتنت بین المللی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کارآفرین برتر، قرآن پژوه، کرسی نظریه پردازی، انجمن علمی ادبی، مدرسه و آموزشکده سما و.... بر اساس شاخص‌ها و ملاک‌های تدوین شده توسط کارگروه‌های علمی مورد تقدیر قرار می گیرند.

او ادامه داد: این کارگروه‌ها شامل نمایندگان معاونت های تخصصی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستند که برگزیدگان را داوری، انتخاب و مورد تقدیر قرار خواهند داد.

رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری سال 1398 دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در کنار این مراسم، از سه نفر از برترین‌های بخش‌های مختلف علمی و پژوهشی این دانشگاه که دارای ویژگی‌های ممتاز و متمایز نسبت به سایر اعضای هیات علمی هستند، در قالب اعطای نشان ویژه امام خمینی (ره) در سه سطح طلا، نقره و برنز تقدیر خواهد شد.

نگاهداری از همه واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی خواست در برنامه‌های دانشگاه در هفته یاد شده حضور پیدا کرده و با مشارکت دادن مصرف کنندگان علم و فناوری در سطح صنعت و جامعه تمام تلاش خود را برای شناساندن توانمندی های این دانشگاه و استفاده از آن در راستای حل معضلات پژوهشی کشور به کار گیرند.

انتهای پیام/

341 / 167 هفته پژوهش نگاهداری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هفته پژوهش نگاهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۸۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • پایان تلاش نمایندگان ایران با ۱ نشان نقره و ۱ برنز
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • ووشو انتخابی جام جهانی؛ ایران مقتدرانه قهرمان شد
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است