Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سال‌ها است که شبکه‌های اجتماعی به بخش جدایی ناپذیر زندگی خیل گسترده‌ای از انسان‌ها تبدیل شده‌اند، شبکه‌های اجتماعی ارتباطات عمومی را متحول کردند و زندگی بسیاری از انسان‌ها به واسطه شبکه‌های اجتماعی تغییر کرد. ظهور شبکه‌های اجتماعی در عصری که تنها تماس تلفنی، پیامک و ایمیل راه ارتباط مردم از راه دور بود، مانند ترکش‌های تاثیرگذار بمب اینترنت به جوامع پیشرفته دنیا وارد شد و راه خود را آرام آرام به تمامی کشور‌ها باز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های اجتماعی از همان ابتدا بسیار جذاب بودند، ارتباط انسان‌ها از طریق اینترنت بسیار ارزان و سریع انجام می‌شد، قابلیت چت با چندین نفر تحت نظر یک پلتفرم و ارسال تصویر، ایموجی و فایل، امکان دوستی با دیگر کاربران، لایک کردن مطالب ارسالی، دنبال کردن دیگران و ده‌ها قابلیت دیگر، از جمله مواردی بودند که شبکه‌های اجتماعی به مرور زمان وارد دنیای گفتگو‌های اینترنتی کاربران کردن و همین ویژگی‌های جدید و متفاوت موجب شد تا کاربران، ساعت‌ها پای شبکه‌های اجتماعی بنشینند، با افراد جدیدی آشنا شوند، دوستان بسیار خوبی پیدا کنند حتی در بسیاری از همین موارد کاربران شغل جدیدی پیدا کردن و در نقطه مقابل گرفتار کلاه‌برداری‌های متعارف در شبکه‌های اجتماعی شدند. در هر صورت این فضای اینترنتی جذاب با تمام خوبی‌ها و بدی‌ها یکی از بزرگ‌ترین اتفاقات قرن جدید است که به لطف معجزه اینترنت به زندگی انسان‌ها راه پیدا کرده است.

اما حالا با گذشت سال‌ها شبکه‌های اجتماعی بسیار بزرگ‌تر، جامع‌تر، جذاب‌تر و پرطرفدارتر شده‌اند و به همین ترتیب اثرگذاری منفی آن‌ها نیز افزایش پیدا کرده است، در حال حاضر شاید بتوان بیش از ۲۰ یا ۳۰ شبکه اجتماعی معروف و مشهور را نام برد که کاربران بسیاری دارند و اکثر آن‌ها قابلیت‌های منحصر به فردی را به کاربران خود ارائه می‌دهند. به همین جهت، با نزدیک شدن به پایان سال ۲۰۱۹، قصد داریم ۱۰ شبکه اجتماعی برتر سال را بر اساس محبوبیت، بروزرسانی‌های جدید، امنیت، پایداری و کیفیت را معرفی و بررسی نماییم، اگر شما نیز از طرفداران شبکه‌های اجتماعی هستید، با ادامه این گزارش همراه ما باشید:

۱۰- شبکه اجتماعی TikTok آغاز به کار: ۲۰۱۶

تیک تاک یکی از جدیدترین شبکه‌های اجتماعی در جهان محسوب می‌شود که تنها ۳ سال از آغاز به کار آن گذشته، اما در همین سه سال به محبوبیت فراوانی دست یافته است. تیک تاک بر اساس ایده برنامه Vine ساخته شده، این برنامه تنها برای ساخت ویدئو‌های کوتاه کمتر از ۱۰ ثانیه کاربرد دارد، تیک تاک نیز بر همین اساس، با افزودن تعداد بسیار زیادی ویژگی جدید، افکت‌های مختلف، موسیقی‌های جذاب، افزایش یا کاهش سرعت فیلم و دیگر موارد به شبکه اجتماعی خود، درواقع اپلیکیشنی تکامل یافته‌تر نسبت به Vine است. در این شبکه اجتماعی تنها می‌توان ویدئو‌های کوتاه را به اشتراک گذاشت، اما همانطور که ذکر کردیم اضافه کردن موسیقی و افکت‌های مختلف این ویدئو‌ها را بسیار جذابتر از آنچه که هستند تبدیل می‌کنند، همچنین تیک تاک به محلی برای نمایش خلاقیت نسل جوان تبدسل شده است، خلقیتی که باید در یک فیلم کوتاه چندثانیه‌ای، موارد خنده‌دار، جالب و معنی‌دار را برای مخاطبان خود به نمایش بگذارند.

۹- شبکه اجتماعی Reddit آغاز به کار: ۲۰۰۵

ردیت یک شبکه اجتماعی خبر محور است، معمولا تمامی اخبار و شایعاتی که در هر حوزه منتشر می‌شود، منشا آن ردیت است. در این سایت که ظاهری ساده دارد، تمامی کاربران می‌توانند جدیدترین خبری که از هر منبعی دریافت کرده‌اند را به اشتراک بگذارند، به همین ترتیب در طول هر ساعت، صد‌ها خبر و شایعه جدید در ردیت منتشر می‌شود، کاربران نیز با توجه به علاقه خود به مسائل سیاسی، ورزشی، موسیقی، فیلم، بازی‌های ویدئویی، علمی یا هر مورد دیگری، اخبار مربوط به حوزه خود را دنبال و پی‌گیری کنند. اما به طبع در چنین سایتی بسیاری از کاربران با انتشار اخبار غیر رسمی و شایعه به دنبال مشهور شدن هستند، ردیت با سیستم امتیازدهی به خبر‌ها با این مقوله مبارزه می‌کند، در واقع هر خبری بیشتر لایک شود، بیشتر دیده می‌شود و رسمی بودن آن بیشتر مورد تائید است، به این روش خود کاربران هستند که با لایک نکردن شایعات به عدم انتشار آن‌ها کمک می‌کنند. برخی خدمات پیشرفته ردیت با اشتراک ماهیانه در دسترس قرار می‌گیرد.

۸- شبکه اجتماعی Sina Weibo آغاز به کار: ۲۰۰۹

ویبو یک شبکه اجتماعی چینی است که به عنوان نسخه آسیایی توییتر از آن یاد می‌شود، بسیاری از قابلیت‌های ویبو به توییتر شبیه است و بیش از ۸۰% کاربران آن نیز چینی هستند. ویبو به عنوان یک منبع خبری برای شرق آسیا محسوب می‌شود و بسیاری از اخبار حوزه فناوری و موبایل شرکت‌های چینی، ابتدا در این شبکه اجتماعی بارگذاری می‌شود. ویبو به علت حمایت چینی‌ها، به یکی از پرکاربرترین شبکه‌های اجتماعی در جهان تبدیل شده است.

۷- شبکه اجتماعی Pinterest آغاز به کار: ۲۰۱۰

پینترست یکی از شبکه‌های اجتماعی محبوب در حوزه عکس به شمار می‌آید که از سال ۲۰۱۰ کار خود را آغاز کرده و با تغییر استراتژی خود، حالا به شبکه اجتماعی پر طرفدارتری تبدیل شده است. در این شبکه اجتماعی کاربران با ایجاد آلبوم‌های مختلف می‌توانند بینهایت عکس آپلود کنند، این تصاویر می‌تواند در هر حوزه‌ای و با هر موضوعی باشد. در حال حاضر میلیارد‌ها عکس در پینترست آپلو شده که در ده‌ها موضوع مختلف قابل استفاده هستند. شبکه اجتماعی پینترست به خصوص برای عکاسان بسیار جذاب است و این افراد می‌توانند تصاویر خود را در آن بارگذاری کرده و با دیگر عکاسان به اشتراک بگذارند.

۶- شبکه اجتماعی Tumblr آغاز به کار: ۲۰۰۷

تامبلر یک شبکه اجتماعی بر پایه سیستم وبلاگ نویسی محبوب در دهه ۲۰۰۰ است، جایی که تمامی کاربران وبلاگ‌های خود را مدیریت می‌کنند و از وبلاگ دیگران نیز بهره می‌برند. در تامبلر می‌توان مانند یک وبلاگ، متن‌های بلند و کوتاه نوشت، عکس، تصویر متحرک، ویدئو و صوت بارگذاری کرد، نسبت به مسائل روز واکنش نشان داد یا صفحه طرفداران یک هنرمند را تشکیل داد. در عین حال می‌توان از وبلاگ‌های دیگران نیز استفاده کرد و مطالب آن‌ها را نیز لایک کرد یا به اشتراک گذاشت. یکی از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد تامبلر دادن دامنه شخصی و ویژگی شخصی‌سازی وبلاگ کاربران است،

بیشتر بخوانید: چگونه با اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی مقابله کنیم؟

به این ترتیب مانند یک وبلاگ واقعی اگر به کد‌های HTML مسلط باشید می‌توانید وبلاگ یا صفحه خود را به شکل دلخواه سفارشی سازی کنید. این شبکه اجتماعی میان نوجوان بسیار محبوب است، به این ترتیب از سال گذشته با سیاست‌های جدید آن، انتشار تصاویر مستهجن در آن ممنوع شده و مطالب غیر اخلاقی گذشته نیز از سرور‌های آن پاک شد.

۵- شبکه اجتماعی Snapchat آغاز به کار: ۲۰۱۱

اسنپ‌چت یکی از محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در دنیا محسوب می‌شود، کاربران در اسنپ‌چت می‌توانند تصاویر و ویدئو‌های خود را به اشتراک بگذارند، چیزی که اسنپ‌چت را متفات می‌کند ویژگی‌های مختلفی است که می‌توان برروی تصاویر و ویدئو‌ها اعمال کرد، ده‌ها افکت، ویژگی‌های واقعیت افزوده و حتی قابلیت نوشتن با فونت‌ها و رنگ‌های جذاب برروی تصاویر و ویدئو‌ها موجب شده تا اسنپ‌چت محیطی فانتزی و رنگارنگ داشته باشد. البته همین محیط به دلیل ارسال تصاویر نامناسب آلوده شده و حتی به نوعی کاربرد آن را نیز تغییر داده است، در حال حاضر با توجه به محتوا‌های بارگذاری شده، اسنپ‌چت یک شبکه اجتماعی بزرگ‌سال محسوب می‌شود و برای کاربران زیر ۱۳ سال مناسب نیست و اجازه ثبت نام را به نوجوانان و کودکان نمی‌دهد، در عین حال کودکان می‌توانند از اپلیکیشن اسنپ‌کیدز استفاده کنند که حتی آن نیز با توجه به محتا‌های ارسالی محیط جالب ندارد. اسنپ‌چت و اینستاگرام به عنوان منفی‌ترین شبکه‌های اجتماعی از نظرتاثیر بر سلامت روانی کاربران (به خصوص کودکان) در جهان شناخته می‌شوند.

۴- شبکه اجتماعی LinkedIn آغاز به کار: ۲۰۰۲

لینکدین را می‌توان یک شبکه اجتماعی واقعی نامید، فضایی که برای حرفه‌ای‌ها ساخته شده و در آن خبری از خودنمایی جوانان و نوجوانان، عکس‌ها و ویدئو‌های نیمه برهنه، دوست‌یابی و وقت گذراندن نیست. لینکدین بر پایه تجارت تولید شده و کاربران آن افراد متخصص، کارآفرینان، مخترعین، کارجویان، استادان و افراد دارای دانش هستند، در این شبکه اجتماعی پروفایل شما حکم رزومه شما را دارد، بسیاری از شرکت‌ها برای استخدام نیرو به سراغ لینکدین رفته و فرد مورد نظر خود را در این فضا پیدا می‌کنند، از طرفی در مصاحبه‌های حضوری نیز گا‌ها پروفایل لینکدین شخص مورد نظر درخواست می‌شود که بسیاری از نکات و سابق کاری موجود در آن، به استخدام فرد کمک می‌کند.

۳- شبکه اجتماعی Facebook آغاز به کار: ۲۰۰۴

فیسبوک به عنوان پرطرفدارترین شبکه اجتماعی در جهان، یکی از سایت‌هایی است عنوان شبکه اجتماعی با آن معنا پیدا می‌کند، فیسبوک محلی برای تمامی افراد با هر سطح دانش، سطح اجتماعی در هر نقطه‌ای از جهان است. هر چند که طی سال‌های اخیر کاربران این شبکه اجتماعی کاهش پیدا کرده است، اما هنوز هم فیسبوک بیشترین کاربر را در جهان دارد. البته مشکلات امنیتی به وجود آمده برای فیسبوک ضربه بزرگی به این شبکه اجتماعی زده است، حفره‌های امنیتی، فاش شدن اطلاعات کاربران و حتی فروش اطلاعات کاربران در جهت منافع سیاسی موجب شده تا بسیاری از کاربران این شبکه اجتماعی را ترک کرده و حتی دیگران را به تحریم فیسبوک تشویق کنند. به تازگی نیز دیدار مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک با برخی چهره‌های سیاسی طرفدار ترامپ آن‌هم در حالی که یک سال به انتخابات بعدی ریاست جمهوری در آمریکا زمان مانده، خبرساز شده تا باز هم موج انتقادات از این شبکه اجتماعی گسترش پیدا کند.

۲- شبکه اجتماعی Twitter آغاز به کار: ۲۰۰۶

در کنار کاهش کاربران فیسبوک، توییتر، اما روند مثبتی دارد، تقریبا تمامی سیاست‌مداران، هنرمندان، ورزشکاران و در مجموع سلبریتی‌ها در توییتر فعال هستند و از طریق این شبکه اجتماعی مطالب روزانه خود را ارسال می‌کند، همچنین شرکت‌های مختلف نیز در توییتر فعال هستند تا این شبکه اجتماعی بعد تجاری خود را نیز حفظ کند. در سال‌های اخیر توییتر نسبت به فیسبوک مشکلات امنیتی کمتری داشته و ثبات بالا آن کاربران بیشتری را جذب کرده است. البته این شبکه اجتماعی در تصمیمی عجیب، ممنوعیت ارسال تصاویر مستهجن خود را برداشت و حالا هر نوع تصویر یا ویدئویی در این شبکه اجتماعی بارگذاری می‌شوند، تنها مراقبت توییتر از کاربران خود نسبت مطالب غیراخلاقی آن است که قبل از نمایششان، به کاربر اخطاری داده می‌شود، به این ترتیب، فضای توییتر نیز به شدت مسموم شده که برخلاف نام آن اصلا جنبه اجتماعی ندارد.

۱- شبکه اجتماعی Instagram آغاز به کار: ۲۰۱۰

اینستاگرام دیگر نیازی به معرفی ندارد، این شبکه اجتماعی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های دنیاست که هر روزه میلیون‌ها تصویر و ویدئو در آن بارگذاری می‌شود. البته کاربران اینستاگرام بیشتر از فیسبوک نیستند، اما این شبکه اجتماعی کاربران فعال‌تری دارد و به واسطه فعالیت سلبریتی‌های مطرح در آن، نسبت به دیگر شبکه‌های اجتماعی بیشتر مورد توجه است. اینستاگرام که فیسبوک مالک آن است چندین مورد امنیتی در سال ۲۰۱۹ داشت که به سرعت آن‌ها را رفع کرد، این شبکه اجتماعی به ارسال تصاویر و ویدئو‌های مستهجن حساس است و به سرعت این گونه مطالب و کاربرانی آن‌ها را ارسال می‌کنند را حذف می‌کند. اینستاگرام به واسطه ساختار تصویر محور آن، جذابیت بیشتری نسبت به توییتر و فیسبوک دارد و این مورد برگ برنده اینستاگرام است.

گزارش از عبدالله مطیع

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟

هیپنوتیزم در واقع نوعی تلقین‌پذیری است و در وهله اول اگر فردی نخواهد نمی‌توان او را هیپنوتیزم کرد و در ثانی اگر فرد تمایل به هیپنوتیزم شدن را داشته باشد همه افراد امکان این موضوع را ندارند. افرادی که توانایی تلقین‌پذیری بالایی دارند معمولا به هیپنوتیزم بهتر پاسخ می‌دهند و  تحقیقات نشان داده که تلقین‌پذیری یا هیپنوتیزم‌پذیری یک ویژگی ژنتیکی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرآنلاین، هیپنوتیزم در طول تاریخ بشر با اسم‌های متفاوت همواره وجود داشته و برای تسکین درد و درمان بیماری از آن استفاده می‌شده است. تقریبا در صد سال گذشته و با گسترش پژوهش‌های علمی تاثیر و نحوه کارکرد هیپنوتیزم مشخص‌تر شده است و در بسیاری از موارد از جمله اضطراب کاربردهای فراوانی دارد. اما با توجه به ماهیت رازآلوده و سحرانگیز آن بسیاری از اوقات توسط افراد سودجو از هیپنوتیزم به عنوان ابزاری برای صرفا کسب درآمد و شیادی استفاده می‌شود و عدم آگاهی مردم از این موضوع نیز راه را برای آنها هموار می‌سازد.

امروزه افرادی در فضای مجازی که البته برخی از آنها ظاهرا مدارک معتبری نیز دارند به دنبال درآمدزایی از هیپنوتیزم به هر طریقی هستند و ویدیوهایی از خود حین هیپنوتیزم فردی دیگر منتشر می‌کنند به گونه‌ای که انگار وی را مسخ کرده و از خود بی خود می‌کنند. حتی اگر این ویدیوهای واقعی باشند استفاده نمایشی از هیپنوتیزم خارج از چارچوب اخلاق حرفه‌ای این کار است و نباید انجام بگیرد.

تصورات جامعه از هیپنوتیزم همواره با آن چیزی که واقعا هیپنوتیزم است و انجام می‌دهد تفاوت داشته است. تاریخچه هیپنوتیزم بسیار طولانی و نحوه عملکرد آن بسیار پیچیده و علمی و است در اینجا سعی می‌کنیم به شکل مختصر مواردی که نیاز است هر کسی در مورد هیپنوتیزم بداند تا فریب این افراد را نخورد شرح دهیم.

هیپنوتیزم چیست؟

هیپنوتیزم را می‌توان به عنوان وضعیت آگاهی یا هوشیاری در بیداری در نظر گرفت که در آن توجه فرد از محیط نزدیک او جدا می‌شود و توسط تجربیات درونی مانند احساسات، شناخت و تجسم جذب می‌شود. القای هیپنوتیزمی شامل متمرکز کردن توجه و درگیری تخیلی تا آن جایی است که آنچه تخیل شده است واقعی به نظر برسد.

فرد متخصص و مراجع با استفاده و پذیرش تلقین‌ها یک واقعیت هیپنوتیزمی را می‌سازند. حالت‌های مسحورشدن روزمره بخشی از تجربه مشترک ما انسان‌ها هستند، مانند غرق شدن در یک کتاب خوب، رانندگی در یک مسیر آشنا بدون یادآوری آگاهانه، هنگام دعا یا مراقبه یا هنگام انجام یک فعالیت یکنواخت یا خلاقانه. آگاهی و هوشیاری ما از محیط پیرامون خود در مقابل آگاهی درونی، در یک پیوستار قرار دارد به طوری که در این حالت‌ها تمرکز فرد عمدتا درونی است اما لزوما تمام آگاهی بیرونی را از دست نمی‌دهد.

هیپنوتیزم چه فوایدی می‌تواند داشته باشد؟

هیپنوتیزم را می‌توان به عنوان یک حالت ذهن‌آگاهی تلقی کرد که فرد می‌تواند یاد بگیرد تا آگاهانه و عمدا برای یک هدف درمانی به آن دسترسی پیدا کند. سپس تلقین‌ها به صورت شفاهی یا با استفاده از تصویرسازی برای نتیجه دلخواه ارائه می‌شوند. این کار ممکن است برای کاهش اضطراب، دسترسی به آرامش و آسودگی، کمک به مدیریت عوارض جانبی داروها، کمک به کاهش درد یا علائم دیگر باشد. هیپنوتیزم برای افراد مضطرب می‌تواند تجربه مفیدی باشد.

با این حال، سودمندی اصلی حالت هیپنوتیزم افزایش تلقین‌پذیری و دسترسی به پیوندهای ذهن و بدن و پردازش‌های ناخودآگاه است. هیپنوتیزم به خودی خود یک درمان نیست اما می‌تواند ابزاری در نظر گرفته شود که فرایند بهبود روانی را تسهیل می‌کند. هیپنوتیزم غیرممکن‌ها را ممکن نمی‌کند اما می‌تواند به افراد کمک کند آنچه را که ممکن است برایشان امکان‌پذیر است باور کرده و تجربه کنند.

حالت‌های هیپنوتیزمی در طول تاریخ بشر با اسامی مختلف برای درمان استفاده می‌شده است. اما با توجه به ماهیت عجیب آن توسط عده‌ای به عنوان چیزی مرموز و جادویی به تصویر کشیده شده است. مطالعه هیپنوتیزم پیچیده است و عوامل زیادی مانند زمینه، انتظارات و شخصیت بر پاسخ هیپنوتیزم تاثیر می‌گذارند.

ما نیاز داریم که از کلمات برای فراخوانی تخیلات استفاده کنیم. برای ورود به حالت هیپنوتیزمی باید توجه را متمرکز کرد وراه‌های زیادی برای رسیدن به این هدف وجود دارد. شعله یک شمع یا صفحه کامپیوتر می‌تواند یک تمرکز بصری باشد. تمرکز شنوایی می‌تواند موسیقی یا آواز خواندن باشد و القا می‌تواند شامل آرام‌سازی عضلانی باشد.

آیا همه افراد هیپنوتیزم می‌شوند؟

خیلی اوقات در فیلم و سریال‌ها هیپنوتیزم این گونه به تصویر کشیده می‌شود که فردی که تخصص بالایی در این کار دارد فقط با زل زدن به چشم دیگری او را هیپنوتیزم کرده و تحت کنترل خود در می‌آورد. در اینجا باید بار دیگر اشاره کنیم که هیپنوتیزم در واقع نوعی تلقین‌پذیری است و در وهله اول اگر فردی نخواهد نمی‌توان او را هیپنوتیزم کرد و در ثانی اگر فرد تمایل به هیپنوتیزم شدن را داشته باشد همه افراد امکان این موضوع را ندارند. افرادی که توانایی تلقین‌پذیری بالایی دارند معمولا به هیپنوتیزم بهتر پاسخ می‌دهند و تحقیقات نشان داده که تلقین‌پذیری یا هیپنوتیزم‌پذیری یک ویژگی ژنتیکی است.

آیا تغییرات حاصل از هیپنوتیزم پایدار است؟

شواهد پژوهشی نشان می‌دهد که وقتی از هیپنوتیزم برای کاهش استرس یا درد استفاده می‌شود، تغییرات ایجاد شده بسیار کوتاه مدت و گاهی صرفا در حد چند ساعت است. و برای اینکه اثربخشی هیپنوتیزم در زندگی روزمره حس شود نیاز به تکرار و زمان زیادی دارد. نکته دیگر این که هیپنوتیزم به تنهایی درمان مشکلات روانی نیست و معمولا از آن در کنار انواع روان‌درمانی‌ها استفاده می‌شود.

در مجموع، امروزه هیپنوتیزم یک روش علمی برای کاهش درد و استرس و مشکلات روانی است که می‌تواند تا حدی موثر باشد اما هیپنوتیزم توانایی معجزه کردن ندارد. وقتی در رسانه‌های مختلف با تبلیغات هیپنوتیزم مانند « خود هیپنوتیزمی جذب عشق»، « فراموش کردن خاطرات گذشته با هیپنوتیزم» و امثال اینها مواجه می‌شوید در نظر داشته باشید که باید انتظارات و توقعات واقع‌بینانه از این رویکرد علمی داشته باشید چرا که باور کردن این تبلیغات سودجویانه صرفا منجر به ناامیدی و سرخوردگی بیشتر شما خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • معرفی اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • برتری 3-0 بارسلونا مقابل لیورپول با بریس لیونل مسی (لیگ قهرمانان اروپا - 2019/5/1) / فیلم
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)