Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@09:05:54 GMT

فروش اقلام ممنوعه در بوفه مدارس

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۷۹۷۸۷

مجتبی قائمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بوفه مدارس عنوان کرد: تمام مدارس مکانی برای فروش دارند اما در حال حاضر برخی از مکان‌هایی که به عنوان بوفه معرفی کرده‌اند، بهداشتی نیستند.

وی ادامه داد: بوفه مدارس تحویل خدمتگزار مدرسه است و کارت بهداشت دارد ولی در برخی مدارس لیست تمام اقلام خوراکی غیر مجازی را که داده‎ایم؛ به فروش می‎رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائمی اظهار کرد: نوشابه، چیپس، ساندویچ و... از جمله اقلام غیر مجازی هستند که در بوفه مدارس به فروش می‎رسد و غذای گرم مانند آش، سوپ، عدسی، شله زرد، شیربرنج، سمنو و... در مدارس نیست.

رئیس مرکز بهداشت کاشمر افزود: براساس دستورالعمل بهداشت محیط مدارس، باید خود مدرسه امکانات پخت و پز را برای تغذیه سالم در محل داشته باشد و حتی مدیران مکلف هستند لیست اقلام غیر مجاز و مجاز خوراکی را در معرض دید تمامی دانش‌آموزان نصب کنند.

وی گفت: سال تحصیلی قبل برخی مدیران با اغذیه فروشی در بیرون قرار داد منعقد می‎کردند و روزانه ۵۰ تا  ۶۰ ساندویچ با نوشابه خانواده در داخل مدرسه به فروش می‌‌رسیده است.

این مقام مسئول عنوان کرد: متاسفانه لقمه‌های ناسالم در مدارس خواهان دارد و به وفور پیدا می‌‌شوند که پفک، چیپس، ساندویچ و... از آن جمله است.

وی بیان کرد: حتی براساس دستورالعمل مدارس فروش سیگار در مغازه‎های اطراف محیط‎های آموزشگاه ممنوع است اما این موضوع رعایت نمی‎شود.

رئیس مرکز بهداشت کاشمر ادامه داد: در حال حاضر ۲۱۲ مدرسه در قالب ۲۳۴ شیفت در شهر و روستا تحت پوشش هستند.

وی تعداد دانش‌آموزان تحت پوشش را در شهر ۲۳ هزار و ۸۹۴ دانش‌آموز و ۹ هزار و ۳۶ دانش‌آموز در روستا اعلام نمود و اظهار کرد: اکنون در این مدارس ۹۴۵ چشمه آبخوری داریم که ۱۷ چشمه دیگر مورد نیاز است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۷۹۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سعادتی عصر دوشنبه در نشست صمیمی با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: باید نگاه مراقبتی و حمایتی به آموزش و پرورش داشت تا بالنده‌تر به وظایف خود عمل کند چراکه دیدار معلمان نمونه با رهبر انقلاب از مهم ترین برنامه های این هفته است و هر سال راهبردهای کلان تربیتی و آموزش و پرورش را در این دیدار بیان می‌کنند.

وی ادامه داد: برنامه زنگ سپاس در مدارس، دیدار معلمان با نماینده ولی فقیه در استان، تجلیل و تکریم از معلمان در مدارس، عیادت و دلجویی از معلمان بیمار، دیدار از معلمان پیشکسوت را از مهم‌ترین برنامه های هفته معلم امسال هستند.

وی افزود: تبیین اهمیت آموزش و پرورش و تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است و شان و منزلت معلمان باید همیشه حفظ و تبیین شود و هفته معلم به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری نماد و بهانه ای در این خصوص است.

سعادتی در خصوص انتخاب معلمان نمونه نیز اظهار کرد: انتخاب معلم نمونه از مدارس طبق شاخصه های فردی، عملکردی و اقدامات آنها در طول سال تحصیلی لحاظ می‌شود که امسال سه هزار و ۲۰۰ معلم وارد این فرایند شدند و ۱۲۰ معلم به عنوان معلم نمونه منطقه ای و در نهایت هفت معلم به عنوان معلم نمونه استانی معرفی شدند و در کنار تجلیل از معلمان نمونه از عوامل کیفی بخشی مدارس همچون مربیان پروزشی، مشاوران، معاونان و … نیز تجلیل می شود.

وی خاطرنشان کرد: ۵۳ مدرسه تک دانش آموز روستایی در سطح استان داریم که در مقطع ابتدایی هستند و در دوره متوسطه اگر تعداد دانش آموزان روستاها کمتر از ۱۰ نفر باشد در روستاهای مرکزی برای چندین روستا مدرسه و یا مدارس شبانه روزی در نظر گرفته می‌شود تا دانش موزان از تحصیل باز نمانند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی اضافه کرد: هزار دانش آموزان از تحصیل بازمانده‌اند، این دانش آموزان به علل مختلف فرهنگی، اجتماعی، قضایی و امنیتی از ادامه تحصیل باز مانده اند که طبق بررسی ها در برخی موارد هم اطلاعات نادرست بوده است.

وی گفت: تعداد مدرسه کانکسی استان ۲۵۰ مورد است که تعداد دانش آموزان ۶۲ مدرسه کمتر از ۱۰ نفر است و برای دیگر مدارس بالای ۱۰ دانش آموز کلاسی ساخته و تمام شده و یا در حال تکمیل است.

وی یادآور شد: ۳۰ درصد مدارس استان نیازمند بازسازی است و سرانه فضای ورزشی حدود یک و نیم برابر افزایش پیدا کرده است که برای هر دانش آموز ۳۰ صدم متر مربع بود و این رقم به ۴۶ صدم متر مربع افزایش یافته است.

کد خبر 6092567

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها