Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، براساس جداول آماری بانک صنعت و معدن، بخش نیروگاهی، فولاد، پتروشیمی، نفت و گاز، صنعت ساختمان، صنعت سیمان و داروسازی در مجموع هشت میلیارد و ۵۳۲ میلیون یورو را جذب کردند که فولادیها با سه میلیارد یورو زمینه ساز اشتغال ۱۰ هزار نفر را فراهم ساختند و بخش صنعت سیمان نیز با جذب ۲۷۰ میلیون یورو امکان اشتغال ۲ هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جداول آماری مورد بررسی گویای آن است که در طرحهای به بهره برداری رسیده فولادی به ترتیب فولاد سپید دشت، قائنات، میانه و شادگان که در شمار طرح های استانی محسوب می شوند به ترتیب ۲۹۸ میلیون یورو، ۲۹۳، ۲۸۲ و ۲۸۰ میلیون یورو را جذب کردند.

فولاد سپید دشت با ۷۷۵ نفر، قائنات ۷۷۵ نفر، میانه و شادگان نیز هریک امکان اشتغال ۶۷۶ نفر را فراهم ساختند.

هفت طرح فولاد استانی از سال ۱۳۸۵ در دولت نهم کلید خورد و بدلیل مشکلات مالی سالها متوقف ماند، اما در دولت یازدهم از نیمه دوم سال ۹۲ فرصت از سرگیری فعالیت ها با تامین منابع ایجاد شد، بگونه ای که اکنون اغلب این طرح ها بخش تولید آهن اسفنجی را فعال ساخته اند و بخش فولاد سازی در برنامه امسال و سال آینده پیش بینی شده است.

فولاد سپید دشت ( چهارمحال و بختیاری)، نی ریز ( فارس)، قائنات ( خراسان جنوبی)، شادگان ( خوزستان)، سبزوار ( خراسان رضوی)، بافت ( کرمان ) و میانه ( آذربایجانشرقی ) هفت طرح فولاد استانی محسوب می شوند که با ظرفیت های ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن برنامه ریزی شده اند.

 ایران در چارچوب سند چشم انداز ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد را هدف گذاری کرده و امسال قرار است حداقل به ظرفیت ۴۰ میلیون تنی دستیابیم.

همچنین فولاد روهینا ( خوزستان ) یکی دیگر از طرح های به بهره برداری رسیده با تسهیلات ارزی بانک صنعت ومعدن است که با بهره گیری ۱۰۰ میلیون یوروییآ زمینه اشتغال ۴۴۵ نفر را فراهم ساخت.

علاوه براین در بخش سیمان آمارها نشان می دهد سیمان فارس و سیمان سفید زاگرس فارس از طرح های مصوب محسوب می شوند و سیمان غرب آسیا ( خراسان رضوی)، سیمان خاکستری نی ریز ( فارس) ، خاورسیمان پارسیان ( چهارمحال و بختیاری) و سیمان مهر ماکو ( آذربایجان غربی ) از طرح های جاری هستند.

مجموع تسهیلات اختصاصی به طرح های یاد شده ۹ هزار و ۸۱۸ میلیارد ریال و با سهم اشتغال یکهزار و ۳۵۶ نفری است.

بانک صنعت و معدن از ابتدای امسال تا پایان شهریور تسهیلات سرمایه در گردش بیش از ۱۰ هزار واحد تولیدی به مبلغ ۵۴ هزار میلیارد ریال را در چارچوب برنامه  رونق تولید را تأمین کرده است.

 پرداخت تسهیلات ثابت و ایجادی نیز در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲۹ درصد افزایش یافته است و در عین حال این بانک از ابتدای ۹۸  تا پایان شهریور به سه هزار طرح توسعه ای برای افزایش اشتغال و تولید در کشور تسهیلات پرداخت کرد.

آمارها نشان می دهد  وصول مطالبات بانک صنعت و معدن امسال در ۶ ماهه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲۳ درصد افزایش یافته است.

همچنین در دوره این گزارش، تصویب پرداخت بیش از ۷۲ هزار میلیارد و ۴۵۶ میلیون ریال تسهیلات به ۷۷۹ طرح تولیدی از دیگر اقدام های بانک صنعت و معدن است که از این تعداد ۵۶۲ طرح با مبلغ ۵۱ هزار میلیارد و ۸۹۸ میلیون ریال به مرحله انعقاد قرارداد رسیده است.

براساس بررسی ها در ۶ ماهه نخست امسال  مبلغ ۲۹ هزار میلیارد و ۶۰۷ میلیون ریال به ۵۵۴ طرح صنعتی و معدنی در استان های مختلف کشور پرداخت شده است و پرداخت به سایر طرح هایی که به مرحله قرارداد برسند نیز بر حسب پیشرفت فیزیکی هر طرح و تأیید مراجع نظارتی و مدیران استانی بانک ادامه خواهد یافت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی تسهیلات ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی

امتداد - بانک مرکزی با ابزار‌های موثر فرصتی را فراهم کرد تا تقاضای سفته‌بازی وارد بازار ارز نشود و فضا برای ورود تقاضا‌های حقیقی باز شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، جعفر قادری؛ عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در خاموش سازی مدبرانه تنش‌های ارزی هفته‌های اخیر در کشور اظهار کرد: یکی از موضوعات مهمی که در بیش از یک سال گذشته جزیی از عملکرد موثر بانک مرکزی محسوب می‌شود، ورود درست به بازار ارز در راستای جلوگیری از التهاباتی است که با هدف تخریب معیشت مردم و کسب سود عده قلیلی بر پا شده است.

وی در این باره تاکید کرد: بانک مرکزی در روز‌هایی که شاهد نوسان هیجانی بالا رفتن نرخ ارز بودیم تلاش کرد تا با سیاست‌های درست و عدم دامن زدن به افزایش قیمت، بازار ارز را به خوبی مدیریت کند، ضمن اینکه درباره هیجانی بودن این نوسانات به خوبی و درستی اطلاع رسانی کرد.

نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: آگاهی دادن بانک مرکزی به دارندگان سرمایه‌های خرد مبنی بر اینکه نباید در دام سفته بازانی افتاد که چند روزی به دنبال بالا بردن کاذب تقاضای ارز در بازار هستند تا منافع مالی خود را تامین کنند، سبب شد بسیاری از مردم وارد این مسیر نشوند و در کنار التهاب آفرینان بازار ارز قرار نگیرند.

قادری افزود: اطلاع رسانی بانک مرکزی موجب جلوگیری از زیان بسیاری از مردم شد؛ چرا که سفته بازان با ایجاد فضای هیجانی کاذب به دنبال بالا بردن نرخ ارز با نمایش وجود متقاضی بسیار زیاد در این بازار بودند؛ در حالی که مشخص بود بازار به سرعت افت می‌کند و قیمت ارز به نرخ‌های سابق برمی گردد.

این نماینده خانه ملت تصریح کرد: در این شرایط بانک مرکزی با ابزار‌های اطمینان بخش و موثر فرصتی را فراهم کرد تا تقاضای سفته بازی وارد بازار نشود و فضا برای ورود تقاضا‌های واقعی باز شود.

بساط گرانفروشی ارز جمع شد

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: بانک مرکزی با تخصیص درست و به موقع ارز مختص واردات کالا‌های اساسی و نهاده‌ها باعث اطمینان بیشتر در فعالان اقتصادی شد؛ بنابراین زمینه‌ای برای وجود تلاطمات در بازار ارز باقی نماند و به این دلیل بساط گرانفروشی ارز و بازار گرم کنی بالا بردن نرخ ارز هم جمع شد.

وی معتقد است: در چنین شرایطی مردم نیز نباید اسیر التهاب آفرینی‌های دلالان ارزی شوند و منابع مالی خود را در جایی هزینه کنند که ممکن است به همان سرعتی که بر قیمت آن افزوده شده به همان سرعت نیز در مسیر کاهش نرخ قرار بگیرد؛ درست شبیه به روندی که در افزایش و کاهش نرخ ارز طی روز‌های اخیر شاهد آن بودیم. در واقع مردم باید بدانند اسیر شدن در این بازار‌ها به زیان آنهاست لذا نباید به چنین التهاباتی دامن بزنند.

قادری تاکید کرد: بانک مرکزی در چنین شرایطی باید روش‌های متعددی را در پیش بگیرد تا بخشی از مردم که نگران حفظ قدرت خرید هستند بتوانند قدرت خرید خود را حفظ کنند؛ مثل سپرده گذاری ارزی که می‌تواند منجر به کاهش تلاطمات ارزی در چنین زمان‌هایی شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!