Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@12:10:24 GMT

آن سوی دجله

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۸۰۵۲۶

آن سوی دجله

افرایش عمق استراتژیک نفوذ جبهه مقاومت در کشورهای خاورمیانه و ظهور نشانه هائی مبنی بر به پایان رسیدن عمر تجاوزگری آمریکا و وابستگان منطقه ایش در خاورمیانه باعث شده است اتاق های فکر آل سعود، رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی به دنبال دسیسه چینی در این کشورها باشند.

تغییر در توازن قدرت به سود جریان مقاومت آشکارا سران این کشورها را به تلاطم انداخته است، از تلاشهای ترامپ و بن سلمان برای رایزنی با مقامات ایرانی تا تغییر آشکار در موضع گیری های برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس نسبت به نوع مواجه و تعاملشان با ایران نشان می دهد پیش بینی ها مطابق میل ترامپ، بن سلمان و نتانیاهو پیش نرفته است و این دست برتر سردار سلیمانی، سید حسن نصرالله و بدرالدین الحوثی است که از آستین مقاومت بیرون آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سیلی سخت سپاه پاسداران در ایران، حزب الله در لبنان، حوثی ها در یمن و حشدالسعبی در عراق باعث شده است اکنون جریان ارتجاع به دنبال انتقام از مقاومت اسلامی باشد. از همین رو تلاش می کنند تا مانع تکمیل زنجیره نیروهای متحد جریان مقاومت در منطقه شوند. 

آنها از کوچکترین نشانه‌های سیاسی که بوی اختلاف و چند دستگی از آن به مشام برسد نهایت استفاده را برای تخریب وجهه نیروهای مقاومت می‌برند. شعارهای تفرقه افکنانه‌ای که این روزها عده ای معدود در عراق سر می دهند از جمله همین برنامه ریزی های اتاق فکر رژیم های متجاوز است. وگرنه کدام عقل سلیمی است که بپذیرد شعار برعلیه مرجعیت ایرانی الاصل ساکن در عراق در راستای حل مشکل معیشتی مردم باشد.

ارتجاع قصد دارد با دست گذاشتن بر روی نقاط تعصب قومیتی، ملیتی و مذهبی آشکارا مردم را بر علیه نهضت مقاومت بشوراند که البته تاکنون با هوشیاری مردم و مراجع معظم تقلید در عراق تیرشان به هدف ننشسته است. همچنانکه که پیشتر و در انتخابات عراق تلاشهای شان برای تفرقه مابین جریان صدر و مقاومت به جائی نرسید  و برخلاف پیش بینی آنها روند اتفاقات به سود جریان مقاومت پیش رفت.

لذا طبیعی است که در ایام اربعین و پس از آن که یکی از بارزترین نمادهای وحدت و برادری در کشورهای مسلمان و همسایه در خاورمیانه است به دنبال فتنه انگیزی باشند. آن هم فتنه‌هائی که هم عوارض داخلی دارند و هم انعکاس بین المللی. در هر صورت تلاش کشورهای بیگانه برای برهم زدن آرامش منطقه بر کسی پوشیده نیست، اما آن چیزی که قابل ذکر و اهمیت است مدیریت خردمندانه تظاهرات‌های مردمی در کشور عراق است که زمینه بهره برداری سیاسی از آنها فراهم نشود.

صرف نظر از موج سواری جریان های وفادار به غرب و ارتجاع عرب در آن سوی دجله، اعتراضات چندین سال گذشته مردم در شهرهای مختلف عراق ریشه اقتصادی دارد و هر گونه واکنش عجولانه و غیر اصولی در برابر آنها می تواند سبب خشنودی آمریکا، آل سعود و رژیم صهیونیستی شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «عباس المالکی» فعال سیاسی عراقی تاکید کرد که سفارت آمریکا در بغداد به دنبال گسترش انحرافات اخلاقی در جامعه عراق و اجرای پروژه های مخرب خود است.

وی افزود: مخالفت آمریکا و انگلیس با تصویب قانون مبارزه با فحشاء در عراق به این دلیل انجام می شود که واشنگتن از انحرافات اخلاقی به عنوان وسیله ای برای اجرای سیاست های خود در برخی کشورهای منطقه از جمله عراق استفاده می کند.

المالکی تصریح کرد: آمریکا و انگلیس از عمله های خود در عراق که مشکلات اخلاقی دارند برای تحقق اهداف سیاسی و ناامن کردن کشور استفاده می کنند.

وی گفت: این کشورها از عناصر منحرف حمایت های مالی به عمل آورده و به آنها ویزا و محل اقامت در برخی کشورهای همسایه می دهند. سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی به شمار می رود. این مرکز عناصر مشکل دار را دور خود جمع کرده و آنها را به کشورهای دیگر اعزام می کند.

روز گذشته نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق تاکید کرد که «النا رومانسکی» سفیر آمریکا در بغداد قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده است.

وی افزود: سفیر آمریکا در امور داخلی عراق دخالت می‌کند که بدین ترتیب مفاد توافقنامه امضا شده میان بغداد و واشنگتن را نقض کرده است.

التمیمی اضافه کرد: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشاء در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

کد خبر 6092951

دیگر خبرها

  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • فیلم/ تقدیر مردم غزه از مقاومت عراق
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • محکومیت سرکوب وحشیانه آزادی بیان در دانشگاه‌های آمریکا در خصوص مسئله غزه
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد