Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشستی با حضور فعالان اقتصادی، فرماندار، نماینده مجلس، مدیران و مسئولان رفسنجان"جلیل کاربخش" به عنوان رئیس دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی کرمان در این شهرستان معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ رئیس اتاق بازرگانی کرمان در این نشست با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی رفسنجان در گذشته از سابقه خوبی برخوردار بوده است، گفت: متاسفانه آمارها نشان می دهد که رفسنجان از آن جایگاه ممتاز گذشته فاصله گرفته و باید بازمهندسی اقتصاد این شهرستان تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمهدی طبیب زاده، اقتصاد رفسنجان را به طور کامل وابسته به محصول پسته دانست و افزود: این پرسش مطرح است که اگر قیمت‌های واقعی تولید پسته محاسبه و هزینه واقعی مصرف آب و انرژی در این حوزه مطالبه شود، چه بر سر درآمد رفسنجان خواهد آمد؟

وی با تاکید بر اینکه دفتر رفسنجان قصد دارد مطالبه‌گر جدی در شهرستان باشد، ادامه داد: نقشه راه توسعه شهرستان رفسنجان از دیدگاه بخش خصوصی و با هدف تسهیل امور اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار، رفع موانع تولیدی و صادراتی و سایر مشکلات تهیه و تدوین خواهد شد که امیدواریم بتوان آن را به خوبی اجرا کرد. طبیب زاده، به پیگیری و انجام فعالیت های جدی در اتاق کرمان برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی اشاره و بیان کرد: اتاق کرمان در ترازسنجی صورت گرفته در بین اتاق های سراسر کشور رتبه دوم را بعد از اتاق تهران کسب کرده که امیدواریم این فعالیت ها و تلاش ها ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان در شهرستان ها برای نخستین بار در رفسنجان برای پیگیری حل مسائل و مشکلات فعالان بخش خصوصی این منطقه برگزار می شود. رئیس اتاق کرمان ضمن قدردانی از تلاش های "محمدعلی محمدمیرزائیان" رئیس سابق دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان، خاطرنشان کرد: ایشان به عنوان یک فعال اقتصادی رفسنجان در اتاق کرمان و اتاق ایران مسئولیت هایی را بر عهده دارد که می تواند برای بخش خصوصی استان تاثیرگذار باشد. وی همچنین جلیل کاربخش را فردی فعال و موثر در اصلاح قوانین مالیاتی و حل مشکلات ارزی صادرکنندگان معرفی و همچنین به مسئولیت های تاثیرگذار وی در اتاق کرمان و اتاق ایران اشاره کرد.

 

 رفسنجان قطب اقتصادی استان است

رئیس دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان نیز با اشاره به اینکه چندین دهه در تجارت فرش و پسته فعالیت داشته است، گفت: فعالان اقتصادی رفسنجان می توانند با پشتکار، عزم و اراده جدی و با نیت خدمت به بخش خصوصی فعالیت کنند تا شاهد کرسی های بیشتری از رفسنجان در دوره بعدی هیات نمایندگان اتاق کرمان باشیم. کاربخش، اظهار کرد: با همراهی و همدلی همه فعالان اقتصادی رفسنجان، نشست های فصلی با موضوع بررسی مشکلات بخش خصوصی برگزار و همچنین شورای مشورتی تشکیل می شود.

وی با بیان اینکه رفسنجان قطب اقتصادی استان است، افزود: همه تلاش خود را برای توسعه اقتصادی این شهرستان به کار خواهیم برد.

 

سه قوه باید از بخش خصوصی حمایت کنند

فرماندار رفسنجان نیز در این نشست با اشاره به اینکه در شرایط فعلی فعالان اقتصادی رزمندگان جهاد اقتصادی هستند، تصریح کرد: نمایندگان سه قوه باید از این فعالان اقتصادی حمایت کنند و در شهرستان نیز همدلی و همکاری لازم برای تعامل با بخش خصوصی وجود خواهد داشت. مجید فصیحی ‌هرندی، از انتخاب کاربخش به عنوان رئیس دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان قدردانی کرد و افزود: امیدواریم همه فعالان بخش دولتی و خصوصی با به کار بردن تمامی توان خود، برای توسعه و پیشرفت شهرستان تلاش کنند.

 

اتاق کرمان از اتاق های فعال در کشور است

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست گفت: تنها راه نجات کشور در شرایط کنونی تقویت بخش خصوصی است و دولت باید محدودیت ها و موانع را از سر راه بخش خصوصی بردارد. احمد محمدی انارکی افزود: استان کرمان ظرفیت بسیار بالای اقتصادی دارد که باید آنها را با ارزش افزوده بالا صادر کرد و کمتر به سمت خام فروشی روی آورد.

وی در رابطه با مشکلات ناشی از نوسان قیمت ارز و تاثیر آن بر فعالیت بخش خصوصی، بیان کرد: قبل از جهش ارزی، قیمت پایین ارز رقابت را از محصولات و کالاهای ما گرفته بود که البته امروز آرامش و ثبات را در بازار ارز شاهد هستیم و همچنان بر تک نرخی شدن ارز تاکید داریم. محمدی انارکی، خاطرنشان کرد: اتاق کرمان یکی از بهترین اتاق های فعال کشور است و نمایندگان بخش خصوصی در این مجموعه در دولت و مجلس شورای اسلامی پیگیر حل مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی هستند.

وی کاربخش را گزینه بسیار مناسبی برای دفتر رفسنجان عنوان کرد و افزود: ایشان در جلسات مجلس حضور دارند و در حل مشکلات فعالان اقتصادی مانند اصلاح لایحه مالیات بر ارزش افزوده و بانکداری اسلامی و... نقش موثری داشتند. گفتنی است در این نشست جمعی از فعالان اقتصادی شهرستان رفسنجان به بیان مشکلات و پیشنهادات خود در زمینه اقتصاد این شهرستان پرداختند.

جلیل کاربخش راوری، در حال حاضر نایب رئیس اتاق کرمان و نایب رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق ایران و رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمان است.

 

بیشتر بخوانید: صادرات 33 میلیون دلار فرش ماشینی فقط از کاشان در 6 ماه! دولت باید ظرف ۶ماه لایحه وظایف و اختیارات دو وزارتخانه تجارت و بازرگانی و صنعت و معدن را تقدیم مجلس کند/ بنابر تفسیر شورای نگهبان برای هر وزارتخانه باید یک وزیر تعیین شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجارت فرش فرماندار مالیات بر ارزش افزوده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۱۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد