Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد فدائی روز شنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمانبا تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی صنعتی راکد و نیمه راکد استان کرمان باید به تفکیک مشکلات اعلام شود اظهار داشت :  مقرر شده در هر نشست مشکلات برخی از این واحدها مطرح و برای آن تصمیم‌گیری شود.

وی عنوان کرد: ابتدای سال بنا بود معیاری اعلام شود که رونق تولید را تا پایان سال بسنجیم و از برنامه ریزی این حوزه انتظار می‌رود در هر نشست اقتصاد مقاومتی میزان فعال شدن واحدهای نیمه فعال و راکد استان کرمان اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان تصریح کرد: مقرر شد شرکت صنایع مس نیازهای خود را اعلام و سازمان صنعت، معدن و تجارت واحدهای تامین کننده این نیازها را اعلام کند و این اقدام موجب فعال شدن ۱۰۰ واحد نیمه فعال در استان کرمان فعال شدند و ۵۰ شرکت راکد با سفارشات شرکت مس فعال می‌شوند.

وی بیان داشت: در صورت ادامه دادن این روند می توان رونق تولید را در استان کرمان عملی کرد.

فدائی با اشاره به طرح‌های غیر فعال استان گفت: پروژه‌های اقتصاد مقاومتی کرمان برای بهره برداری شدن، باید با حساسیت و جدیت بیشتری دنبال شود.

وی افزود: برخی سرمایه گذاران بخش خصوصی ازجمله یک مجتمع گردشگری امکانات خود را از دولت گرفته‌اند اما پروژه را معطل می‌گذارند و به نتیجه نرساندن طرح از سوی این سرمایه‌گذاران برای بخش دولتی قابل قبول نیست.

وی اظهار داشت: دولت باید پروژه ها را از سرمایه گذارانی که به هر دلیلی نمی خواهند طرح های اقتصاد مقاومتی را ادامه دهند، خریداری کرده و به متقاضیان جدید واگذار کند.

استاندار کرمان گفت: پس از سفر وزیر بهداشت به استان کرمان و در نشست ۲ ماه پیش مسئولان استان با معاونان این وزارت خانه، برای رفع مشکلات بیمارستان‌های نیمه تمام تصمیم‌گیری شد.

وی ادامه داد: بر این اساس مرکز آینده پژوهی دانشگاه باید تمامی استان را مطالعه و محل خانه‌های بهداشت روستایی را مشخص کند که همه استان دسترسی یکسانی به این خانه‌ها داشته باشند.

فدائی افزود: در صورتی که حوزه درمان بخش خصوصی برای احداث بیمارستان سرمایه گذاری کند، وزارت بهداشت و درمان وظیفه تامین پزشک و تجهیزات را برعهده می گیرد و در تهاتر و تکمیل بیمارستان ها مساعدت می‌کند.

وی تصریح کرد: این امر اگر اجرایی می‌شد بسیاری بیمارستان‌های استان کرمان به بهره برداری می‌رسید و طرح‌ها معطل و نیمه تمام نمی‌ماندند.

استاندار کرمان گفت: وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی دادن تسهیلات ماده ۵۶ را برای تکمیل بیمارستان‌های استان میسر می‌کند که در صورت اجرا بخش جدید بیمارستان شفا به بهره برداری می‌رسید.

وی اضافه کرد: نداشتن متولی مشکل اصلی پالایشگاه پلاسما استان کرمان است که باید پیگیری شود زیرا در نشست‌هایی تکلیف منابع مالی این شرکت روشن و مشکلات حوزه صندوق توسعه ملی رفع شده است.

فدائی افزود: همچنین وزارت خانه مربوطه تعهد به ۵۰ درصد صادرات محصولات پروژه پلاسمای کرمان را داده است.

وی اظهار داشت: مشکلات آب و محیط زیست در عملیات اجرایی هتل پویان و مجتمع گردشگری بندر هنزا باوجود پیگیری‌ها و ۲ نشست با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست رفع نشده است.

استاندار کرمان بیان کرد: پروژه‌های اقتصاد مقاومتی فولاد بافت و گندله گهرزمین امسال آماده افتتاح شده است.

وی گفت: مشکلات گزارش‌دهی دستگاه‌ها انرژی را در نشست‌ها می‌گیرد و انگار بنا نیست این مشکل رفع شود.

فدائی عنوان کرد: دبیر شورای عالی بانک‌های استان کرمان تحقق سه هزار و ۴۲۵ میلیارد تومان تسهیلات بانکی استانی و ملی را در سال جاری برای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان عملی دانستند و تحقق ۱۴۹ میلیارد تومان را مراجعه نکردن متقاضیان عنوان کردند لذا متقاضیان به شورا مراجعه کنند.

وی ادامه داد: بنا شد این اقدام از طریق کمیسیون پنج نفره با حضور دستگاه‌های اجرایی، استانداری کرمان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، اتاق بازرگانی و نماینده بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات پیگیری کند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن کرمان اقتصاد مقاومتی کارآمدی دولت استانداری کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۳۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ با نگرش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ واحد تولیدی با ارزش بیش از ۱۱ میلیون یورو در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بهره برداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست با هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، اظهارداشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای 218 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی " چناران ، کاویان فریمان ، قوچان 2، خیام ، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند ، عنوان کرد : تمایل سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در خراسان رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشورهای همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشورها در ایران سرمایه گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت ، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تصریح کرد: وجود واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صادرات‌گرا و نوع کیفیت کالاهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشورهای مختلف می تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری برای ورود محصولات داخلی خراسان رضوی را به بازارهای بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل