Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ناهید خداکرمی» روز شنبه با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرام خود، اظهار داشت: آن چیزی که ما می‌بینیم این است که به واسطه بارش باران شاهد ترافیک در سطح شهر و آب‌گرفتگی‌های جزئی هستیم.
وی افزود:‌ البته براساس آنچه من اطلاع دارم مدیران مختلف شهر تهران و همچنین کارگران زحمتکش خدمات شهری تمام تلاش خود را به صورت شبانه روزی به کار بسته‌اند تا آب‌گرفتگی‌ها از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خداکرمی با بیان اینکه فرهنگ ریختن زباله در داخل انهار و جوی‌ها مشکل امروز ما است، گفت: متأسفانه بیشتر آب‌گرفتگی‌ها ناشی از زباله‌ها و کیسه‌های پلاستیکی ریخته شده در سطح معابر است.
عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وقوع سیل در برخی کشورها در پی مسدود بودن انهار با زباله های پلاستیکی، خاطر نشان کرد:‌ در سیل اخیر در یکی از کشورهای شرق آسیا، تجمع همین زباله‌های پلاستیکی موجب سیل شده بود و پس از آن در این کشور استفاده از پلاستیک و ریختن زباله ممنوع شد.
وی تاکید کرد:‌ از سوی دیگر آب باران برای آنکه تبدیل به سیلاب نشود نیاز دارد تا در عمق زمین فرو برود و به داخل زمین نفوذ کند و اگر این اتفاق نیافتد به صورت روان آب در سطح خیابان‌ها جاری می‌شود.
خداکرمی با بیان اینکه در دو دهه اخیر شاهد ساخت و سازهای بی رویه‌ در تهران بودیم که راه نفوذ آب به عمق زمین را بسته است، گفت:‌ برای مثال وقتی به یک ساختمان اجازه ساخت زیرزمین در منفی 5 را می‌دهیم یعنی حداقل 20 متر راه ورود آب را به عمق زمین بسته‌ایم.
عضو شورای تهران ادامه داد: نمی‌شود راه نفوذ آب های سطحی را بست و بعد از کارگران بخواهیم که با آب گرفتگی مقابله کنند.
وی عنوان کرد:‌ آنچه من اطلاع دارم این است که مجموعه شهرداری تهران از ماه‌ها قبل به فکر لایروبی و پاکسازی انهار و جوی‌ها بوده‌اند اما به دو دلیل اشاره شده مشکلاتی پیش آمده است.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران تهران بارش باران زباله های پلاستیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است

علیرضا نقوی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها صحت ندارد، گفت: حفره‌ای که در بارندگی‌های اخیر در تقاطع ایرانشهر ایجاد شده، در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بود.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند، از شرکت آب و فاضلاب هم خواست به این مهم تاکید بیشتری داشته باشد.

وی با تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان عنوان کرد: بخشی از کسبه و ساکنان اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر می‌شود که خسارات جبران‌ناپذیر و جانی نیز به دنبال خواهد داشت.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد بر همکاری دستگاه‌های خدمات رسان برای اصلاح این وضعیت تاکید کرد و افزود: شهرداری منطقه تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شده است و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

کد خبر 6097672

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • شعار هواداران رئال مادرید پس از قهرمانی در لالیگا: لاپورتا بمان، ژاوی بمان!
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت