Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@04:25:23 GMT

مذاکرات‌آمریکابرای‌صادراتLNGبه عربستان

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۹۲۸۲۴

وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد این کشور به مذاکره با عربستان سعودی درباره طرح‌های تولید انرژی هسته‌ای برای تولید برق ادامه داده و همچنان درباره احتمال واردات LNG آمریکا گفت‌وگو می‌کند. ناطقان: ریک پری، وزیر انرژی آمریکا هفته جاری با عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی که بر طرح‌های غنی سازی ذخایر اورانیوم برای تولید برق هسته‌ای تاکید کرده است، دیدار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر انرژی آمریکا گفت هرگونه توافق و پروتکل‌های هسته‌ای با عربستان سعودی نیازمند تایید از سوی کنگره آمریکا خواهد بود.

مقامات دولتی و سرمایه‌گذاران برای شرکت در کنفرانس ابتکار سرمایه‌گذاری آینده که صندوق سرمایه‌گذاری دولتی عربستان اسپانسر آن است و به "داووس در صحرا" معروف است، به ریاض خواهند رفت.

ریک پری گفت: آمریکا با کشورهای منطقه شامل امارات متحده عربی و عربستان سعودی مذاکراتی برای واردات LNG آمریکا برگزار می‌کند.

طبق آمار اس اند پی گلوبال پلاتس، تولید LNG آمریکا همچان رو به رشد است و پس از این‌که به ۲.۰۶ میلیارد متر مکعب در روز در سال ۲۰۱۷ و ۲.۲۸ میلیارد متر مکعب در روز در سال ۲۰۱۸ رسید، اکنون به مرز ۲.۶ میلیارد متر مکعب صعود کرده است.

ریک پری پیش از پایان سال از سمت خود کناره‌گیری می‌کند و دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا دن برویت، معاون وزیر انرژی را برای جانشینی ریک پری انتخاب کرده است. برویت هم مانند پری طرفدار بزرگ صادرات انرژی آمریکا بوده و اغلب به این موضوع اشاره می‌کند که تا چه حد رونق تولید نفت و گاز آمریکا، بازارهای انرژی و ژئوپلیتیک جهانی را دستخوش تغییر کرده است.

پری در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد آمریکا که بزرگترین تولیدکننده نفت جهان است، همچنان از نفت به عنوان سلاح استفاده نخواهد کرد، با این حال وی درباره سیاستهای اوپک اظهارنظر نکرد. وزیر انرژی آمریکا گفت: آمریکا به عنوان یک تولیدکننده بزرگ، هر آنچه در توان دارد انجام خواهد داد تا مطمئن شود عرضه آماده نفت و گاز در جهان وجود دارد. ما از وضعیتی که در آن به عنوان تولیدکننده نفت و گاز شماره یک جهان قرار گرفته‌ایم بسیار خوشنودیم و قصد نداریم از آن به عنوان سلاح استفاده کنیم. ما قصد داریم تا جایی که می‌توانیم انرژی خود را به همه جا به قیمت رقابتی عرضه کنیم.

ترامپ در گذشته از محدودیت عرضه اوپک و غیراوپک انتقاد کرده و خواستار افزایش تولید این کشورها برای پایین رفتن قیمت‌های نفت شده بود.

گروه اوپک پلاس در حال حاضر با هدف تقویت قیمت‌ها، عرضه خود را به میزان ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا پایان سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ محدود نگه خواهد داشت. وزیران اوپک و غیراوپک قرار است ماه دسامبر در وین دیدار کرده و سیاست تولید نفت در سال میلادی آینده را بررسی کنند.

وزیر انرژی آمریکا هم‌چنین نسبت به حملات اخیر به دارایی‌های نفتی در خاورمیانه از حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان تا حملات پهپادی و موشکی ۱۴ سپتامبر به تاسیسات کلیدی عربستان سعودی که نیمی از تولید این کشور را فلج کرد، ابراز نگرانی کرد و گفت: وزارت انرژی آمریکا پس از حملات به تاسیسات ابقیق و خریص که تولید نفت عربستان را ۵.۷ میلیون بشکه در روز کاهش داد، کمک که شامل مساعدت فناوری برای وزارت انرژی عربستان سعودی بود، فراهم کرد.

بر اساس گزارش پلاتس، ریک پری مدعی شد اگر به خاطر فراوانی عرضه نفت از سوی آمریکا و سایر تولیدکنندگان نفت نبود، افزایش قیمت‌های نفت پس از حملات ۱۴ سپتامبر به عربستان سعودی ممکن بود شدیدتر باشد. منبع: ایسنا برچسب ها: صادرات ، عربستان ، ال ان جی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: صادرات عربستان ال ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۲۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟

آفتاب‌‌نیوز :

شبکه ۱۲ در گزارشی اعلام کرد، همه نگاه‌ها متوجه ریاض است و امیدواری محتاطانه‌ای را در مورد شکل گیری پیشرفت جدیدی در این روند می‌توان ملاحظه کرد.

سابیر لیبکین نویسنده این گزارش در مقدمه آن آورده است: آیا سازشی در پیش است؟ محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به شکل جداگانه‌ای با بلینکن و ابو مازن به گفتگو پرداخته است، در سایه مذاکرات انجام گرفته در رابطه با توافق مبادله اسرا، دولت بایدن فشار‌هایی را برای برقراری روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی وارد می‌کند، یک منبع نزدیک به دربار عربستان در گفتگویی با شبکه ۱۲ اعلام کرد نیازمند تضمین‌هایی برای فراهم شدن زمینه تشکیل دولت فلسطینی هستیم.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبع آگاه در دربار عربستان که در گفتگویی اختصاصی با این شبکه تلویزیونی شرکت کرده افزود: امیدواری محتاطانه‌ای در رابطه با پیشرفت مذاکرات سازش وجود دارد، در این رابطه شاهد پیشرفت جدیدی هستیم. امروز ما نیازمند تضمین‌هایی از اسرائیل هستیم که راه برای شکل گیری دولت فلسطینی فراهم شود، این دولت باید در مرز‌های ۱۹۶۷ تشکیل و شهرک‌های این منطقه تخلیه گردند، این یک پیش شرط ضروری است. ما در حال حاضر برای امضای توافقنامه پیمان دفاعی مشترک بین واشنگتن و ریاض تلاش می‌کنیم. ما تمام تلاش خود را به کار بستیم، همان طور که خوبی یهودیان را می‌خواهیم برای فلسطینیان هم خوبی می‌خواهیم، عدالت پایه و اساس حل منازعات بین همسایگان نزدیک است.

در بخش دیگری از این گزارش خبرنگار شبکه ۱۲ تاکید کرد: در سایه جنگ دایر در غزه و مذاکرات مربوط به آزادی اسرا، طرف‌های مختلف تلاش می‌کنند تا از فرصت به دست آمده استفاده کرده و زمینه دستیابی به توافق فراگیری را فراهم کنند، توافقی که می‌تواند منجر به آتش بس در غزه شده، اما در عین حال در برگیرنده توافقی برای تحقق صلح باشد که نه تنها پیشرفتی در مسئله فلسطینی به وجود آورد بلکه زمینه افزایش نفوذ عربستان را در روز بعد از پایان جنگ در این منطقه فراهم سازد.

با این حال سمدار بری خبرنگار و تحلیل‌گر روزنامه یدیعوت آحرانوت معتقد است که در حال حاضر توپ در زمین عربستان است.

او در گزارش خود در این رسانه عبری زبان نوشت: تماس‌های مربوط به سازش بین اسرائیل و عربستان که بعد از ۷ اکتبر متوقف شد، با کمک و تلاش وزیر خارجه آمریکا که دیروز به ریاض سفر کرده بود، از سر گرفته شده است، این بار توافق دایره‌ای شکل است، واشنگتن چتر امنیتی برای ریاض فراهم می‌کند، در مقابل عربستان سعودی روند سازش را از سر می‌گیرد، و در همین حال فشار بلینکن بر حماس برای پذیرش توافق پیشنهاد مصر برای مبادله اسرا نیز افزایش پیدا می‌کند.

به اعتراف این رسانه عبری زبان، عملیات ۷ اکتبر حماس، باعث شد تا تمامی تلاش‌های صورت گرفته برای سازش بین عربستان سعودی و اسرائیل متوقف شود.

به زعم خبرنگار این رسانه، عربستان سعودی هم همانند اسرائیل، مصر و اردن از حماس و گروه اخوان المسلمین متنفر است.

او همچنین فاش کرد، طی هفت ماه گذشته از جنگ، ارتباط بین ریاض و تل‌آویو به شکل به شدت محدودی حفظ شد، این کار از طریق نمایندگان عربستان در ایالات متحده و اروپا انجام گرفته است و در عین حال ریاض به دقت و وسواس شانس بنیامین نتانیاهو برای بقا در قدرت را سبک و سنگین می‌کند، تا اینکه در هفته گذشته بود که سخنگویان سعودی اعلام کردند که حتی با وجود نتانیاهو هم روند برقراری روابط را به پیش خواهند برد.

یدیعوت آحارانوت از پشت پرده نشست بلینکن با ولیعهد عربستان خبر داد: این بار توافق به شکل دایره وار خواهد بود، واشنگتن چتر امنیتی برای ریاض فراهم خواهد کرد و تسلیحات مورد نیاز این کشور را تامین می‌کند، همچنین توافقنامه همکاری اطلاعاتی علیه ایران نیز بین دو کشور به امضا خواهد رسید و در مقابل نیز عربستان سعودی برنامه سازش با اسرائیل را که در حال حاضر متوقف شده است را از سر خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • سیل شدید در شمال مکه مکرمه
  • عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • (ویدئو) سیل وحشتناک در عربستان سعودی همه را ترساند
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • فیلمی از هوای طوفانی شهر مدینه در عربستان سعودی
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟