Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدتراب میری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با این وجود استان ایلام فاقد کارخانه فرآوری چغندر قند است و همین مساله موجب خروج این محصول با ارزش افزوده کم به استان های همجوار می شود.

وی افزود: در صورت تمایل سرمایه گذاران در این بخش و ایجاد کارخانه تولید قند می توان از این ظرفیت در استان بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: باتوجه به شرایط اقلیمی  و وجود آب و هوای متنوع می توان در استان از ظرفیت توسعه کشت و صنعت در شهرستان های مختلف استان بهره برد.

مدیرکل جهاد کشاورزی ایلام گفت: صنایع فرآوری گیاهان دارویی، گل نرگس، زیتون، احداث گلخانه ۱۰۰ هکتاری در ۱۵ کیلومتری مرز مهران، ایجاد و  کشت باغات پسته، انجیر، بادام دیم و ... از دیگر ظرفیت های بخش کشاورزی استان است و سرمایه گذاران می توانند در این بخش ها سرمایه گذاری کنند.

میری اضافه کرد: استان ایلام با توجه به وجود ۴۰۰ واحد مرغداری که در هر دوره بیش از هفت میلیون قطعه جوجه ریزی دارند می تواند مکان مناسبی برای سرمایه گذاری در تکمیل زنجیره ارزش شامل مرغ مادر و جوجه یک روزه ، مرغ تخمگذار و ... باشد و با بسته بندی مناسب مجوز صادرات حتی به کشور عراق را دریافت کند.

میری گفت: ظرفیت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان قابل توجه است و ما از حضور سرمایه گذاران در بخش های مختلف کشاورزی حمایت می کنیم.

وی اظهار داشت: کشاورزی استان ایلام در دولت تدبیر و امید در بخش اعطای تسهیلات برای اجرای طرح های نوین آبیاری، زراعت، دام، طیور، شیلات، آبزیان، باغبانی، مکانیزاسیون، آب و خاک، صنایع، ایجاد طرح های کلانی چون احیای اراضی دشت های دهلران و مهران از حوزه آبریز سد کرخه و سامانه گرمسیری رونق چشمگیری یافته است.

وی افزود: از میزان ۶ هزار و ۲۲۰ هکتار باغات مثمر استان سالانه ۱۸ هزار و ۲۳۳ تن انواع میوه تولید می شود که با توجه به استقبال مردم برای توسعه باغات این میزان از نظر شاخصی در حال افزایش است. 

وی ادامه داد: همچنین  سالانه ۱۶۵ هزار تن انواع تولیدات دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، تخم مرغ، عسل و شیرخام در استان تولید می شود که عمده این فرآورده های دامی افزون بر نیاز مصرف داخل استان است و توان صادرات آنها به بازارهای داخلی و خارج کشور وجود دارد. 

میری، مجموع اراضی زراعی قابل کشت استان ۳۴۰ هزار هکتار برشمرد و گفت: ۸۰ هزار هکتار این  اراضی آبی و مابقی  دیم  است که یکی از برنامه های اصلی سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه اراضی آبی استان ایلام به شیوه های مدرن و نوین افزایش سطح این اراضی به میزان ۱۸۰ هزار هکتار تا پایان سال ۹۸ است.

وی ابراز امیدواری کرد: با جذب سرمایه گذاری در بخشهای مختلف کشاورزی استان بتوان شاهد تحولات چشمگیر و ایجاد اشتغال مولد در این حوزه باشیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صادرات چغندر استان ایلام کشاورزی سرمایه گذاری عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۳۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد

جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ اعلام کرد: تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی دولتی جلوگیری شد.

سعید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با تاکید بر اهمیت مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز در حیطه وظایف سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: طی آخرین عملیاتی که از سوی از اداره صورت گرفت ۱۷۵ هکتار از اراضی تصرف شده چهارباغ آزاد سازی شد.

مدیر اداره جهادکشاورزی چهارباغ ادامه داد: این تغییر کاربری‌ها در روستای «قوهه» بخش مرکزی در حال وقوع بود که با حضور نماینده دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان، مدیریت جهاد کشاورزی، عوامل نیروی انتظامی، یگان امداد، کلانتری‌های تابعه و با همکاری شهرداری چهارباغ و ادارات خدمات رسان برق و گاز نسبت به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی اقدامات مقتضی به انجام رسید.

محمدی ارزش اراضی که از تغییر کاربری آن جلوگیری شده را حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این اراضی در ۱۶۰ قطعه تعریف شده بود، اضافه کرد: در خصوص دیوارکشی غیرمجاز، ویلا و بنای غیرمجاز در حال ساخت، دپوی مصالح، استخر و محوطه سازی اقدامات قانونی انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ افزود: بنای غیرمجاز در حال ساخت ۱۲ مورد به مساحت تقریبی ۳۵۰۰ مترمربع، دپوی مصالح ۵۰ مورد مساحت تقریبی ۱۱۰۰۰ مترمربع و استخر ۹ مورد به مساحت تقریبی ۱۵۰ مترمربع تخریب و آزادسازی شد.

به گفته محمدی محوطه سازی ۴۵ مورد به مساحت تقریبی ۷۵۰۰ مترمربع، که اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نسبت به مستحدثات غیرمجاز مذکور صورت پذیرفت؛ همچنین تعداد ۶ انشعاب برق غیر مجاز و ۷ مورد انشعاب گاز غیر مجاز با همکاری عوامل محترم اداره خدمات رسان برق و گاز قطع و جمع آوری شد.

کد خبر 750867

دیگر خبرها

  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد