Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز ، ثبت نام درسگفتارهای جدید مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو در ترم پاییز 1398 آغاز شد. این درسگفتارها و کارگاه‌ها در قالب سه گروه اندیشه سیاسی-اجتماعی، ادبیات و هنر و فلسفه و حکمت ارائه شده‌اند. در مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو از اساتید و اندیشه‌ورزان مختلف با نظرگاه‌ها و پس‌زمینه‌های متفاوتی گردهم آمده‌اند تا این مدرسه میزبانی باشد برای کسانی که اندیشه‌ها، طرح‌های کلان سیاسی، ایده‌هایی برای نوآوری اجتماعی، برای بهبود اوضاع و مواجهه با مسائل پیچیده و بغرنج جامعه و سیاست معاصر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و مدرسه محفلی باشد برای ایجاد و همکاری و هم‌افزایی در فضای علوم اجتماعی و انسانی و پلی برای ارتباط و دیالوگ با علوم انسانی و اجتماعی جهانی.

در ترم نخست فعالیت مؤسسه در گروه اندیشه سیاسی و اجتماعی، درسگفتارهایی همچون هانری لوفبور و نظریه متأخر شهری، بازخوانی «تولد کلینیک» میشل فوکو، فلسفه دین و الهیات سیاسی: تمهیدی بر «کتابُ‌المله» فارابی، روش و فنون سیاستگذاری عمومی و برنامه‌ریزی دولتی در ایران، «حلقه‌های تور قدرت» و «حکومت‌مندی»، تاریخچه راهبری علم‌و‌فناوری در ایران: به سوی ترسیم نگاشت نهادی جدید، بحران‌ها و مسائل اجتماعی ایران، و کارگاه عکاسی شهری ارائه خواهد شد.

علاقمندان به ادبیات و هنر نیز می‌توانند در درسگفتارها و کارگاه‌های زیر شرکت کنند: اسطوره، اندیشه‌ورزی به گونه‌ای دیگر، هندسه کلمات، آشنایی با داستان کوتاه پست‌مدرن، ایماژیسم در شعر معاصر ایران، موسیقیِ معماری، مبانی موسیقی ایرانی و حیات تاریخی آن، بازخوانی متون کهن، حدیث آثار، دیوارنگاری و سیمای شهر، مفهوم زیبایی در قرآن، و جنگ ادبیات بر سر ادبیات جنگ. در گروه حکمت و فلسفه نیز درسگفتارهایی با عناوینی همچون امر تکنولوژیک، ساختن و معنا، بررسی پدیدارشناسانه کتاب نقد عقل محض کانت، عصر تصویر جهان، استعاره مفهومی، فلسفه میان‌فرهنگی، و رسائل فارسی شیخ اشراق ارائه شده‌اند.

از میان اساتیدی که در این ترم در مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو به ارائه بحث و تدریس خواهند پرداخت، می‌توان به ناصر فکوهی، حمید پارسانیا، محمد مهدی میرباقری، ابراهیم فیاض، محمد رجبی، میر جلال‌الدین کزازی، حسین پاینده، مجید کیانی، سید مهدی شجاعی، یوسفعلی میرشکاک، حسام‌الدین سراج، سید علی میرفتاح، مهدی حجت، محمد علی رجبی، پرویز ضیاءشهابی، شهرام پازوکی، غلامحسین دینانی، مهدی معین‌زاده، حسن دانایی‌فرد، سید سپهر قاضی‌نوری، داود فیرحی، نیکو سرخوش، حسین راغفر، کیومرث اشتریان، غلامحسین مقدم حیدری، علیرضا منجمی، علیرضا قائمی نیا، سید حسن حسینی، احمد شاکری و محمدکاظم حسنوند اشاره کرد.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت و شبکه‌های اجتماعی مدرسه مراجعه کنند:

سایت:

http://ac.roozegareno.com/

اینستاگرام

https://www.instagram.com/roozegareno_ac/

توئیتر

https://twitter.com/roozegareno_ac

تلگرام

https://t.me/roozegareno_ac

بله

https://ble.im/roozegareno_ac

156 / 156 علوم انسانی مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود

علی حسن بیگی رییس دانشگاه خوارزمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح تحول آموزش عالی در دانشگاه خوارزمی گفت: دانشگاه خوارزمی «طرح تحول علوم انسانی» را در برنامه خود دارد.

وی ادامه داد: کارگروه علوم انسانی در دانشگاه تشکیل شده و کار می کند در بحث «اقتصاد اسلامی» کارگروه ویژه ای با توجه به پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه ایجاد شده است.

رییس دانشگاه خوارزمی افزود: در بحث «اقتصاد اسلامی» نیز برنامه خیلی ویژه داریم همچنین «کارگروه تحول در علوم انسانی» در تمام رشته ها فعال بوده و برنامه ویژه داشته و بیانات مقام معظم رهبری را پیگیری می کنیم.

وی با اشاره به پژوهش و فناوری افزود: در بحث پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه برنامه های مختلف دارد با توجه به پتانسیل خوبی که در بحث رشته های فتی و مهندسی و علوم پایه دارد، بحث کوانتوم و تکنولوژی را پیگیری می کند و همچنین در حال راه اندازی «دانشکده فناوری های نوین» بوده و تا الا ن ۲۶ پله در بحث فناوری صعود کرده است.

کد خبر 6086275

دیگر خبرها

  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است