Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:29:09 GMT

میانگین تراکم دانش آموزی در تهران ۳۳ نفر است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۹۹۰۲۵

میانگین تراکم دانش آموزی در تهران ۳۳ نفر است

به گزارش خبرنگار مهر، از ابتدای مهرماه اخباری که از مدارس شهر تهران به گوش می رسد موید این نکته است که تراکم دانش آموزی نه تنها کاسته نشده بلکه به دلیل کمبود معلم در برخی مناطق مانند منطقه ۵، ۴، ۱۲ و... تراکم دانش آموزی سر کلاس های درس به شکلی غیرقابل تصور بالاست. به گونه ای که بسیاری از مدارس که قرار بوده سه کلاس برای پایه اول داشته باشند به دلیل کمبود معلم ثبت نامی های سه کلاس پایه اول خود را در دو کلاس جای داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره این موضوع گفت: با توجه به افزایش دانش آموز در شهر تهران تراکم دانش آموزی ما نیز تغییری نکرده و کاهش نیافته است. میانگین تراکم دانش آموزی در شهر تهران امسال ۳۳ نفر است. ما کلاس درسی داریم که ۱۷ نفره است چون بیش از این فضای کلاس اجازه افزایش تعداد دانش آموز را نمی دهد و کلاس درسی داریم که ۴۵ نفره است. 

وی با اشاره به این موضوع که ۴۲ هزار کلاس درس در شهر تهران  وجود دارد که به گونه ای برنامه ریزی شد که هیچ کلاسی بدون معلم نباشد، تمام شایعه ها درباره کلاس بدون معلم را رد کرد و بیان کرد: ما از طریق نیروهای حق التدریس و یا از روش های دیگر مثل تدریس معاون و مدیر این کمبود را جبران کردیم. حتی درباره هنرستان ها که عمده نگرانی ما برای تامین نیرو در این فضاها بود نیز مشکلات را حل کردیم. 

فولادوند درباره این موضوع که طرح مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه تمام مدارس تا پایان سال تحصیلی جاری باید دولتی یا غیردولتی اداره شوند و تنوع مدارس دولتی حذف شود، آیا با حذف تنوع مدارس دولتی می توان انتظار داشت که تمام مدارسی که شهریه مصوب می گرفتند تبدیل به مدارس عادی دولتی شوند، گفت: من از جزئیات طرح چندان اطلاع ندارم اما در حال حاضر نیز ما دو نوع مدرسه داریم که دولتی و غیر دولتی است.

وی ادامه داد: اگر منظور این است که تنوع مدارس دولتی برداشته شود و قانون بگذارند باید این قانون در یک محدوده جغرافیایی اجرا شود و درباره اجرای آن و مزایا و معایب آن کند و کاو شود و بعد به کل کشور تعمیم داده شود. در واقع به صورت پایلوت اجرا و آزمون و خطاهایش در بیاید. نمی شود ناگهان قانونی به این پر پیچ و خمی را برای کل کشور اجرایی کرد آن هم بدون هیچ چشم انداز مشخصی در شیوه اجرا.

کد خبر 4757318 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر تهران وزارت آموزش و پرورش اربعین 98 اربعین حسینی شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نیروی انتظامی شهر تهران قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی بهزیستی سازمان حج و زیارت پلیس راهور ستاد مرکزی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حسن مدرس زاده» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ تعداد مدارس مشکلی در شهرستان به ویژه خود شهر گرگان وجود ندارد؛ ولی به علت جانمایی نه چندان مناسب، مناطق جنوبی شهر فاقد فضای آموزشی شده به طوری که دانش آموزان این مناطق مجبور هستند برای تحصیل به مناطق داخلی شهر رفت و آمد کنند.
 
به گفته وی؛ تأمین زمین جزو ضروریات فضای آموزشی در شهر گرگان است به همین خاطر 42 میلیارد تومان با دستور استاندار برای ساخت 4 مدرسه 12 کلاسه در جنوب شهر گرگان اختصاص یافته؛ ولی با گذشت بیش از یک سال از این مصوبه تاکنون زمینی برای احداث این مدارس تأمین نشده است.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال انجام شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح همه معلمان استان حائز رتبه 1 لغایت 5 شدند که در این بین 134 نفر از استان رتبه استاد معلمی را کسب کردند.
 
وی افزود: از یک میلیون معلم در سطح کشور 300 هزار نفر به رتبه بندی خودشان اعتراض داشتند؛ ولی این اعتراض ها در شهرستان گرگان بسیار اندک بود.
 
مدرس زاده با اعلام اینکه 90 هزار دانش آموز در سطح شهرستان گرگان تحصیل می کنند، تصریح کرد: از این تعداد 78 هزار نفر در شهر گرگان تحصیل کرده که این امر باعث تراکم بالای کلاس های درسی دانش آموزان شده و تعداد دانش آموران کلاس ها را به 40 نفر رسانده است.
 
وی ادامه داد: تعداد بالای دانش آموزان در کلاس های درس فرصت را از معلمان گرفته و بر روند آموزش دانش آموزان تأثیر منفی دارد.
 
به گفته وی؛ استاندارد سرانه فضای آموزشی در کشور 5/2 درصد، در استان 4/6 درصد و در شهرستان گرگان 4/2 درصد است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است