Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت، پویش مقررات زدایی را از تصمیمات مهم نشست امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خواند.

به گزارش گروه سیاسی برنا، «علی ربیعی» سخنگوی دولت در حاشیه نشست امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، پویش مقررات‌زدایی را از تصمیمات مهم نشست امروز خواند و گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف به هماهنگی با مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار برای مقررات‌زایی جدید (وضع مقررات جدید) شدند؛ در غیر این صورت مقررات جدید لغو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بهبود فضای کسب و کار و همچنین آخرین وضع اشتغال و سیاست‌های این حوزه در دوران تحریم را از دستور کار‌های نشست امروز این ستاد عنوان کرد و افزود: در جلسه امروز صرفاً زمان به بررسی موضوع بهبود فضای کسب و کار رسید.

وی گفت: مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار گزارش بسیار خوبی را از آخرین وضع تلاش‌های دولت از سال ۹۲ تاکنون به اعضا ارائه داد؛ متأسفانه گرچه در برخی از موارد مقررات زدایی انجام گرفته است، اما بلافاصله مقررات زایی در پی داشته است.

سخنگوی دولت افزود: در مجموع سه بحث؛ نظام مجوزها، مقررات زدایی و بهبود شاخص‌ها به ویژه شاخص‌های بین المللی در جلسه امروز بررسی شد، این‌که چه مقدار زمان و هزینه برای صدور مجوز‌ها صرف می‌شود، شرایط اولیه هر مجوز و همچنین مدارک مورد نیاز و مراحل کار نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: گزارشاتی ارائه شد، مبنی بر آن‌که برای هر یک از این موارد تصمیمات خاصی اتخاذ شده است و البته برخی موارد نیز مشمول بررسی بیشتر شد.

وی در تشریح جزئیات تصمیمات اتخاذ شده در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، افزود: سامانه سام با آدرس G۴B.IR هم اکنون در وزارت اقتصاد مستقر است که شامل چند زیرسامانه است؛ دریافت شکایات، داوری، مرکز مشاوره سامانه یاور و همچنین تمامی اطلاعات مورد نیاز مجوز‌ها و استعلامات کشور در این سامانه پیش بینی شده است.

ربیعی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند تا کلیه اقدامات مرتبط با کسب و کار خود را به صورت الکترونیکی در این سامانه پیش‌بینی کنند.

وی با تاکید بر رصد و نظارت فعالیت‌ها در این سامانه، افزود: مقرر شد مدیران این مرکز به طور فصلی در خصوص عملکرد دستگاه‌های مختلف به هیئت وزیران گزارش دهند.

وی پویش مقررات‌زدایی را تصمیم دیگر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: مقرر شد هر وزارتخانه‌ای طی مدت زمان مشخص، بخشنامه مقررات زدایی را تهیه و اعلام کند، همه وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی مکلفند که این بخشنامه مقررات زدایی را با هماهنگی مرکز ملی پایش فضای کسب و کار تدوین کنند.

ربیعی، پویش مقررات زدایی را تصمیمی مهم خواند و افزود: همچنین مقرر شد مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار در صورت وضع قوانین جدید از سوی وزارتخانه‌ها موضوع را به هیئت وزیران اعلام کند تا مقررات جدید به سرعت لغو شود؛ دستگاه‌ها مکلفند مقررات زایی جدید را با هماهنگی مرکز ملی پایش فضای مجازی انجام دهند.

شصت و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس جمهور با موضوع  گزارش نقشه راه عملیاتی و بهبود محیط کسب و کار برگزار شد. همچنین در این جلسه عملکرد برنامه‌های تولید و اشتغال گسترده و مولد نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه وزرای اقتصاد، تعاون، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نفت و همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حاضر شدند.

 

بیشتر بخوانید: مبارزه با فساد مسیری دراز مدت، همیشگی، ساختارمند، ریشه‌ای و جامعه‌محور است حمایت از بخش خصوصی و سرمایه گذاری‌های داخلی مورد توجه جدی دستگاه‌های اجرایی باشد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی دستگاه های اجرایی دولت سخنگوی دولت شاخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۳۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه قابل حمل مؤثر در تسریع روند التیام زخم پای دیابتی با بهبود گردش خون در محل ضایعه و با مکانیزم تحریک الکتریکی شدند.

جلال ردادی، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر درباره مکانیزم عملکرد این دستگاه الکتریکی توضیح داد: این سیستم بهبود گردش خون، دستگاه الکتریکی قابل حملی است که جهت تحریک الکتریکی عضلانی و استفاده در منزل توسط خود فرد، طراحی شده است.

وی با بیان این‌که این دستگاه تحریک الکتریکی واحدی را از طریق ۴ پد متصل به پوست به گروهی از عضلات زیرین منتقل می‌کند، افزود: این محرک الکتریکی منحصر به‌فرد در یک موج پریستالتیک از امتداد عضلات دیستال تا پروگزیمال ادامه پیدا می‌کند و سبب فشردگی رگ‌ها و بهبود گردش خون و در نتیجه افزایش آن(جریان خون) در مناطق پروگزیمال و دیستال می‌شود که دی‌اکسید خون را حذف و خون را اکسیژن‌دار می‌کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با تأکید بر این‌که کارکرد دیگر این دستگاه الکتریکی بهبود خون‌رسانی به سایر اندام‌ها(غیر از زخم پای دیابتی) است، ادامه داد: با این مکانیزم خون غنی‌شده از اکسیژن به اندام‌ها بازمی‌گردد و جریان خون را در بیماران مبتلا به افت جریان خون در شریان‌ها و وریدها و مناطق آتروفیک(بافت‌های ماهیچه‌ای تحلیل رفته)، پارستزیا (مور مور و گِز گِز شدن اندام) افزایش می‌دهد.

ردادی با بیان این‌که این دستگاه سه مُد کاری بر اساس مشکلات شریانی، وریدی و نوروپاتی محیطی دارد که پس از تشخیص مشکل بیمار توسط پزشک متخصص، فرد به استفاده از دستگاه برای کمک به تسریع درمان اقدام می‌کند، خاطرنشان کرد: این دستگاه یک دستگاه کمک درمانی است و در کنار سایر اقدامات درمانی باید روزانه استفاده شود تا روند بهبود بیمار تسریع بخشیده شود.

وی افزود: به‌عنوان مثال در زخم پای دیابتی استفاده از دستگاه ما سبب می‌شود روند بهبود زخم به نصف زمان عادی کاهش یابد و استفاده از این دستگاه به افزایش جریان خون(پرفیوژن) در محل زخم منجر می‌شود و بهبود زخم را تسریع می‌بخشد.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با اشاره به شمار محدود این دستگاه در دنیا با مکانیزم عملکردی تحریک الکتریکی، تصریح کرد: اغلب دستگاه‌های بهبوددهنده گردش خون مکانیزمی مکانیکی دارند، به این نحو که دستگاه از طریق بستن یک کاف دور ساق پا اقدام به پر و خالی کردن آن کاف می‌کند و از این طریق، گردش خون بهبود می‌یابد.

ردادی با بیان این‌که در حال‌حاضر تنها یک دستگاه آمریکایی در بازار تجهیزات پزشکی با مکانیزم تحریک الکتریکی در بهبود گردش خون در پا کمک می‌کند، گفت: دستگاه تولید ما همه ویژگی‌ها و مشخصات آن دستگاه را دارد و با یک تکنولوژی ارزان‌قیمت، همه ویژگی‌های دستگاه را پیاده‌سازی کرده است. همچنین دستگاه به‌علت استفاده از پدهای جدا شدنی از کابل، از نظر هزینه تمام شده برای بیمار در زمان تعویض لوازم مصرفی برتری دارد.

قیمت دستگاه ایران‌ساخت یک چهارم نمونه خارجی آن است

وی، درباره مقایسه قیمتی هم گفت: قیمت دستگاه ساخت ما یک چهارم نمونه خارجی آن است. همچنین از نظر خدمات پس از فروش و تأمین لوازم مصرفی، دستگاه ما برتری کامل را دارد و شرکت قادر است همه اقلام مورد نیاز برای این دستگاه را تهیه و تأمین کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که دستگاه ما به‌علت ماهیت آن نیاز به استفاده طولانی مدت توسط بیمار دارد، افزود: باتری دستگاه یکی از اقلامی است که در گذر زمان دچار آسیب می‌شود، شرکت با در نظر گرفتن این بحث و هزینه زیاد تعویض باتری، طراحی محصول را به‌نحوی قرار داده که بتواند با باتری کتابی کار کند. برای این منظور جریان مصرفی برای ایجاد ولتاژ تحریک به‌نحو مناسبی مدیریت می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت یکی از بیماری‌های مهم غیرواگیر در کشور است که طبق اعلام دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۱ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال به آن مبتلا هستند.

زخم پای دیابتی یکی از عوارض شناخته شده این بیماری است که طبق اعلام پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم، تقریباً از هر ۴ نفر یک نفر به این عارضه مبتلا می‌شود.

بحث درمان کم‌هزینه و با حداقل عوارض جانبی بیمار در صنعت تجهیزات پزشکی اهمیت فراوانی دارد. در این طرح هم چندین هدف از جمله درمان از راه دور بیمار و کم کردن نیاز بیمار به حضور در محیط کلینیکی، کاهش هزینه‌های سیستم درمان از طریق تسریع در روند بهبود زخم، تسکین و درمان دردهای ناشی از پای دیابتی و عوارض جانبی ناشی از آن (گِزگِز پا، بی‌خوابی و ...) و کاستن هزینه‌های ناشی از مراجعه بیمار به صنعت بیمه دنبال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل