Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیر حسین تقوی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در گقت و گو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شرکت ما تولید کنند نانو الیاف در مقیاس صنعتی است، نانو الیاف در حوزه‌های مختلف از جمله در حوزه‌های پزشکی و صنایع کاربرد بسیاری دارد.

او ادامه داد: ما با توجه به نیاز صنعت و شرایط زیست محیطی کارخانجات صنعتی با استفاده از نانو الیاف فیلتر‌های صنعتی با راندمان بالا تولید می‌کنیم و در تمام صنایع فولاد، سرب، روی و مس، سیمان، گچ، آرد، کاشی و سرامیک، رنگ و رزین وغیره کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: قسمتی از آلودگی‌های هوای شهر‌ها ناشی از خروجی کارخانجات صنعتی است و فیلتر‌های مورد استفاده در صنایع قادر به جداسازی کامل ذرات زیر ۱۰ میکرون و زیر ۲.۵ میکرون که شاخص‌های آلودگی‌های هوا را تغییر می‌دهند نیستند، اما فناوران ما با استفاده از فناوری نانو الیاف، نانو فیلتر‌های صنعتی تولید کردند که به راحتی قادر به جدا سازی ذرات زیر ۱ میکرون است.

بیشتر بخوانید:فناوری جدیدی که شما را از بوی بد پا خلاص می‌کند

تقوی با اشاره به مزایای نانو فیلتر بیان کرد: یکی از قابلیت‌های مهم این محصول جداسازی و به دام انداختن کوچکترین ذرات بوده و دیگر اینکه به واسطه فیلتراسیون سطحی طول عمر بیشتری نسبت به فیلتر‌های معمولی دارند، زیرا پس استفاده از نانوفیلتر‌های صنعتی هم باعث کاهش آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود و هم برای صنایع مقرون به صرفه است.

او تاکید کرد: ازآن جایی که کشور ایران در رتبه ۴ تولید علم در فناوری نانو است با توجه به اینکه چند سالی است صنعتی سازی محصولات مبتی بر فناوری نانو در دستور کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیر ستاد توسعه فناوری نانو قرارگرفته محصولات زیادی راستی آزمایی شده و گواهی نامه معتبر محصول نانو مقیاس صادر می‌شود که نانو فیلتر تولید این شرکت دارای گواهی نامه نانو مقیاس از ستاد توسعه فناوری نانو است.

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان ادامه داد: همین امر موجب شده کشورما پیشتاز در تولید محصولات با فناوری نانوباشد. محصول نانو فیلتر‌های صنعتی از این قائده مستثنی نیست و ایران از اولین تولید کنندگان فیلتر‌های صنعتی مبتنی بر فناوری نانو الیاف است در حالی که کشور هلند درخواست ساخت فیلتر برای خروجی‌های فن‌های دامداری را دارد.

تقوی گفت: دیگر محصول شرکت ما که مبتی بر فناوری نانو الیاف و با توجه به نیاز و حفظ سلامت کارکنان در صنعت تولید شده است نانو ماسک‌های صنعتی است که دارای جذب بسیار زیاد و ۲۵ برابر افزایش راندمان نسبت به ماسک‌های وارداتی بوده.

او بیان کرد: نانو ماسک‌های تنفسی شرکت ما، جذب ذرات ۳۰۰ نانو متر به بالا دارند در حدی که بسیاری از ویروس‌ها و باکتری‌ها را جذب و جلوگیری و نفوذ به ریه استفاده کننده را می‌کند ضمن اینکه با توجه به استفاده از نانو الیاف تنفس در این ماسک‌ها به راحتی انجام و به اصطلاح ماسک هاس سبکی هستند.

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان نانو فناوران در پایان گفت: شرکت ما خدمات پوشش نانوالیاف صنعتی را جهت کمک به شرکت‌ها و تولید کنندگانی که تمایل دارند محصول با راندمان بالا تولید نمایند نیز ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/

تولید نانو ماسک‌های صنعتی با قدرت جذب بالا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲