Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عدم تعادلی در زمینه یارانه‌ها وجود دارد و حجم یارانه‌ها بسیار متنوع است و طبقات بالای جامعه از یارانه بیشتری برخوردار هستند.

علی لاریجانی که ظهر امروز به دامغان سفر کرده است در جمع خبرنگاران، گفت: باید از همت صورت گرفته شده توسط مسئولین شهرستان و آقای حسن بیگی نماینده شهرستان به منظور برگزاری اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهم اظهارات رئیس مجلس را به نقل از خانه ملت بخوانید؛

*در حال طی کردن دوره حساسی هستیم و به دلیل زورگویی‌های کشورهای قلدر و برهم زدن توافق هسته فشارهای بر کشور در زمینه فروش نفت، صادرات و واردات وارد شده است. مقام معظم رهبری دستور دادن در جهت مقابله با تحریم‌ها و اخذ تصمیمات فوری ستادی تشکیل شود و از ظرفیت‌های قانونی در این زمینه استفاده کنیم.

*در ابتدا تکانه‌هایی در زمینه ارز داشتیم و مشکلاتی ایجاد شده بود که ستاد تشکیل شده تصمیمات ده‌گانه‌ای را اتخاذ کرد. به واسطه مجموعه تمهیدات صورت گرفته آرامشی در بازار ارز ایجاد شد، سرمایه گذاران باید پیش‌بینی از وضعیت ارز داشته باشند.

 

* دو هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی نشستی در زمینه یارانه‌ها برگزار شد، عدم تعادلی در این زمینه وجود دارد و حجم یارانه‌ها بسیار متنوع است و طبقات بالای جامعه از یارانه بیشتری برخوردار هستند.

* برای بهبود وضعیت اقشار ضعیف جامعه در فشار تحریم‌های جدید تصمیماتی در نشست مجلس گرفته شد که مقرر گردید در کمیسیون بودجه مجلس مورد بررسی قرار بگیرد. هدف این است که مجموعه یارانه‌هایی که بی هدف توزیع می‌شود به صورتی هدایت شود تا طبقات پایین بهره بیشتری ببرند و در فشار اقتصادی موجود ساماندهی شوند، بخشی از این تصمیمات در ماه‌های آینده و بخشی دیگر در لایحه بودجه سال آینده محقق می‌گردد

*بخشی از فشار وارده به دلیل مسکن است که به همین دلیل در جلسات مختلف تمهیداتی در نظر گرفته شد تا محدوده روستاها به گونه‌ای تغییر کند که جوانان روستا صاحب مسکن شوند و این وظیفه بر عهده بنیاد مسکن قرار داده شد. در شهرهای کوچک و متوسط که حریم شهرها محدودیت دارد مقرر شد بنیاد مسکن با همکاری وزارت کشور محدوده شهرها را به گونه‌ای تنظیم کنند که به جوانان زمین به میزانی که توان ساخت آن را داشته باشند اختصاص داده شود، اما در شهرهای بزرگ مانند تهران قصد نداریم حریم شهرها را افزایش دهیم.

*وام مسکن افزایش داده شد و تمهیداتی در زمینه انبوه سازی گرفته شده است.  باید ظرفیتی در زمینه دارو و درمان ایجاد کنیم اما از مشکلات مهم در این زمینه این بود که سهمی که باید بیمه‌ها مانند تامین اجتماعی و سلامت پرداخت کنند به موقع پرداخت نمی‌شد و داروخانه داران، پزشکان و بیمارستان‌ها مشکل داشتند که ساماندهی شد تا در سال جاری عقب افتادگی نداشته باشند هرچند عقب افتادگی در زمینه پرداخت‌ها از سال قبل وجود دارد که باید منابع آن را تامین کنند.

*در بخش کشاورزی با توجه به میزان بارندگی‌ها خوشبختانه در تامین آذوقه مردم مشکلی نداریم و تنها در زمینه واردات دانه‌های روغنی واردات صوردت می‌گیرد که باید به مرور به اتکای واردات کاهش پیدا کند. صنعت در برخی بخش‌ها رشد داشته اما در برخی دیگر مشکلات همچنان وجود دارند برای این موضوع ستاد رفع موانع تولید زیر نظر استاندارها تشکیل شده است، اگر واحدهای تولیدی نیاز به سرمایه در گردش داشته باشند در ستاد رفع موانع تولید برای آن تصمیم‌گیری می‌کند.

*به بخش صادرات توجه کافی صورت گرفته شده است. ضمن اینکه شرایط سخت است اما همه تلاش می‌کنند علی رغم کاهش فروش نفت رونق داخلی ایجاد و از ظرفیت داخلی بیشتر استفاده شود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۶۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

بر اساس گزارش نشریه «پالتیکو» رئیس جمهور اوکراین چند ماه قبل در دیدار با رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به او برای تصویب بسته جدید کمک‌های درخواستی جو بایدن برای کی‌یف، ضرب‌الاجل داده بود.

به گزارش مشرق، نشریه آمریکایی پالتیکو در گزارشی به نقل از منابع مطلع نوشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ماه دسامبر گذشته، کمتر از دو ماه بعد از آنکه «مایک جانسون» جمهوریخواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دیدار او در شهر واشنگتن رفته و به او این پیام را داده است: «زمان (برای ارتش اوکراین) رو به اتمام است.»

به نوشته پالتیکو، زلنسکی همچنان که به دیدار مایک جانسون در دفتر این رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ماه دسامبر رفت، تصریح کرد که کشور او مدت زمان چندانی برای آنکه در برابر موج حملات موشکی و پهپادی جدید روسیه دوام بیاورد، ندارد.

به نوشته پالتیکو دو منبع مطلع گفتند رئیس جمهور اوکراین به جانسون ضرب‌الاجل داده کمک‌های جدید واشنگتن به ارزش حدود ۶۰ میلیارد دلار برای کی‌یف را تا ماه «مارس یا آوریل» تصویب کند.

به گفته سه مقام مطلع دیگر که نامشان را فاش نساختند نشست این دو در ماه دسامبر تاثیر زیادی بر تصمیم چند روز پیش جانسون برای آنکه به رغم مخالفت هم‌حزبی‌های محافظه‌کارش بسته کمک‌های ۶۰ میلیارد دلاری برای اوکراین را تصویب کند، داشته است.

پالتیکو در این مطلب نوشت: «جانسون کمتر از یک هفته مانده تا پایان ضرب‌الاجل ارائه شده از سوی زلنسکی این کار را انجام داد. شنبه هفته گذشته مجلس نمایندگان آمریکا چهار لایحه جداگانه مربوط به کمک‌های درخواستی دولت جو بایدن برای اوکراین، اسرائیل و حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام به همراه یک سری تدابیر دیگر امنیت ملی تصویب کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز روز چهارشنبه گذشته با امضایش این لوایح تصویب شده را به قانون تبدیل کرد. حالا کمکی نظامی معادل یک میلیارد دلار شامل موشک‌های دوربرد که کی‌یف با آنها می‌تواند حملاتی به پشت مواضع روسیه داشته باشد رهسپار اوکراین شده است.»

به نوشته این روزنامه آمریکایی سه مقام دیگر گفتند جانسون قبل از این تصویب این بسته کمک‌ها برای اوکراین را وابسته به توافق بر سر سیاست‌های مرزی درخواستی محافظه‌کاران کرده بود و مشخص نیست که چرا او حالا به تصویب این کمک‌ها چراغ سبز نشان داده اما نشست چند ماه پیشش با زلنسکی او را تحت فشار گذاشت تا «تصمیم بگیرد آیا به خطر انداختن رهبری‌اش برای ارسال تسلیحات بیشتر برای اوکراین ارزشش را دارد یا خیر.»

پالتیکو خاطرنشان کرد که این مطلب را بر مبنای مصاحبه با هشت دستیار جمهوریخواه و دموکرات کنگره‌، لابی‌گر و مقام مطلع به مسائل اطلاعاتی غرب و آشنا به تفکر جانسون و گفتگوهای او با کارمندانش نوشته است؛ منابعی که هیچ یک نامشان فاش نشد.

در این مطلب عنوان شد که نشست زلنسکی و جانسون منجر به چهار ماه کشمکش حرفه‌ای و شخصی برای او بر سر به چالش کشیدن جمهوریخواهانی که خواستار سرنگونی‌اش از ریاست مجلس نمایندگان هستند شد تا کمک‌های نظامی برای متحدان آمریکا را به تصویب برساند. همچنین جانسون در پی این نشست به کارمندان دفترش این ضرب‌الاجل را برای تهیه بسته لوایح مربوط به مجلس نمایندگان ارائه کرده و از آنها خواست: «تا قبل از رسیدن این ضرب‌الاجل محض احتیاط بسته‌ای که عملی باشد تهیه کنید.»

جانسون زمانی که در ماه اکتبر به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دنبال آن بود که شروط بیشتری برای تصویب کمک‌های نظامی درخواستی جو بایدن برای اوکراین تعیین کند. اصلی‌ترین شرط تصویب آن که از سوی جمهوریخواهان محافظه‌کار تعیین شد وضع تمهیدات سختگیرانه تر برای امنیت مرزهای آمریکا بود؛ شرطی که پذیرفته شدن توسط مجلس سنا که در کنترل دموکراتها قرار دارد بعید بود. با گذشت زمان لیست این شروط بیشتر هم شد و شامل تبدیل کردن برخی از کمک‌ها به وام و استفاده از دارایی‌های توقیف شده روسیه برای بازسازی اوکراین شد.

پالتیکو نوشت: «یکی از رهبران ارشد مجلس نمایندگان آمریکا که با تفکرات جانسون آشنا است گفت اما پس از هشدار رئیس جمهور اوکراین مبنی بر اینکه تسلیحات نیروهایش تا رسیدن فصل بهار تقریبا تمام خواهند شد رئیس مجلس نمایندگان نتیجه گرفت تا قبل از این ضرب‌الاجل باید اقدامی برای کمک به اوکراین انجام شود. این منبع که نامش را فاش نکرد، گفت: آنها به مهمات و تجهیزات نیاز داشتند تا بتوانند به جنگ ادامه دهند. پس از آن وظیفه تهیه لوایح مربوطه و تعیین مسیری برای پیشبرد آنها به دوش جاش هاجز، مشاور امنیت ملی جانسون افتاد.»

یک منبع دیگر که از اقدامات هاجز مطلع است به پالتیکو گفت: «جاش هاجز کسی است که اکثر وظایف سنگین را در این مدت انجام داد. او کسی است که به تدریج لوایح را با همکاری با وزارت دفاع، شورای امنیت ملی، روسای کمیته‌های مربوط و اعضای دیگر تهیه کرد. او در طول چند ماه تلاش کرد تا تضمین کند جانسون فضای لازم برای امتیاز گرفتن و اتخاذ تصمیمات آگاهانه را داشته باشد.»

به نوشته پالتیکو، هاجز بر جانسون اعمال نفوذ مستقیم کرد. این روزنامه آمریکایی نوشت: «رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عده‌ای دیگر از کارمندان دفترش می‌شنید که نباید این کمک‌ها را تصویب کند یا اینکه تنها باید از کمک‌های در نظر گرفته شده برای اسرائیل حمایت کند اما هاجز در میان این حرفها استدلال کرد آمریکا فرصتی برای ایستادن برای محور رو به رشد روسیه-چین-ایران با فوریت و صرفه‌جویی هزینه پیدا کرده است.»

پالتیکو همچنین نوشت سه منبع مطلع به تفکرات جانسون گفتند حمله موشکی و پهپادی تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی نیز جانسون را بر آن داشت تا تصویب کمک‌های واشنگتن برای رژیم صهیونیستی را نیز تسریع کند. جانسون روز بعد از حمله تنبیهی ایران با حکیم جفریز، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا تماس گرفته و به او گفت برای پیشبرد تمامی لوایح مربوط به کمک‌های خارجی درخواستی واشنگتن آمادگی دارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • فیلم/ روایت روح‌الامینی از رقبای قالیباف برای ریاست مجلس
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی