Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@16:50:03 GMT

مراحل دریافت گواهینامه المثنی

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۱۳۵۱۳

مراحل دریافت گواهینامه المثنی

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ احمد کرمی‌اسد در گفتگو با فارس در خصوص مراحل دریافت گواهینامه المثنی به واسطه گم شدن آن اظهارداشت: متقاضیان باید درخواست صدور المثنی گواهینامه را از طریق پلیس + 10 در سیستم درج کرده و پس از طی مراحل کنترل سلامت و ارائه مدارک لازم منتظر دریافت گواهینامه المثنی باشند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه و اجراییات پلیس راهور ناجا تصریح کرد: دریافت گواهینامه المثنی دو ماه طول می‌کشد؛ این مدت برای آن است که شاید گواهینامه پیدا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر شاید فردی که مدعی گم شدن گواهینامه‌اش شده شامل محرومیت‌های 6 ماهه یا ضبط گواهینامه شده باشد؛ در این صورت پلیس وقت لازم را دارد تا صحت گفتار مدعی نیز معلوم شده و اشتباهی صورت نگیرد.

سرهنگ کرمی‌اسد در خصوص اعتراض برخی افراد نسبت به جرایم صادر شده اعلام کرد: افرادی که نسبت به جریمه صادر شده اعتراضی دارند می‌توانند به نزدیک‌ترین مرکز اجراییات پلیس راهور مراجعه کنند.

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا به پیامک‌های ارسالی پلیس به مالکان خودروها اشاره و بیان داشت: درصد قابل توجهی از پیامک‌ها مبنی بر این است که جریمه برای خودرو صادر شده و انتهای پیام این جمله ذکر شده که «در حال بررسی است»؛ این پیامک حاکی از آن است که هنوز اطلاعات خودرو و جریمه تأیید نشده است.

وی گفت: کمتر از یک هفته بعد از ارسال اولین پیامک، پیامی دیگر به گوشی تلفن همراه مالک خودرو ارسال می‌شود و در آن مبلغ جریمه صادر شده، شناسه قبض و شناسه پرداخت ذکر شده است؛ این پیامک حاکی از اعمال جریمه قطعی برای خودروی مذکور است؛ در این صورت اگر مالک خودرو نسبت به جریمه در نظر گرفته شده معترض است می‌تواند به مرکز اجراییات مراجعه کرده و نسبت به مشاهده مستندات پلیس اقدام کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گواهینامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۳۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان می‌شود ارسال پیامک‌هایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد می‌شود.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی با موضوعات مختلف بدافزار‌هایی را در قالب پیامک اطلاع‌رسانی ارسال می‌کنند.

کسانی تصریح کرد: این بدافزار‌ها دارای لینک‌های آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاه‌های بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت می‌کند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت می‌برند.

وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیام‌ها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفن‌همراه برای انجام امور بانکی است.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شماره‌ها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاه‌های پرداخت بانکی است.

کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفن‌همراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکر‌های اینترنتی را شناسایی می‌کند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دست‌فروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • کامیون تانکر حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در توقیف پلیس
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان