Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:57:01 GMT

خطر آنفلوآنزا جدی است، شکار پرندگان مهاجر ممنوع

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۱۸۰۴۶

خطر آنفلوآنزا جدی است، شکار پرندگان مهاجر ممنوع

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به آغاز ورود پرندگان مهاجر به کرمانشاه، گفت: به دلیل خطر آنفلوآنزای پرندگان هرگونه شکار پرنده آبزی، کنارآبزی و خشکی‌زی ممنوع است.

آذر ولی‌زاده در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه ورود پرندگان مهاجر به کرمانشاه کم کم آغاز شده، افزود: موج اصلی ورود این پرندگان را از 15 آبان داریم و این پرندگان معمولا تا اسفند ماه در نواحی آبگیر کرمانشاه می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه از ورود این پرندگان از سه جبهه شمال، غرب و جنوب شرقی کشور یاد کرد و ادامه داد: پرنده‌های مهاجر عمدتا شامل انواع اردک، انواع قو و حواصیل‌ها هستند که از نواحی غرب وارد کرمانشاه می‌شوند.

به گفته ولی‌زاده این پرندگان عمدتا در نواحی مانند تالاب هشیلان، حاشیه رودخانه‌هایی مانند قره‌سو، گاماسیاب، راوند، رودخانه‌های فصلی و حتی برخی سدها مستقر می‌شوند.

وی از آغاز سرشماری پرندگان آبزی در آذرماه هم خبر داد و تاکید کرد: برای سرشماری پرندگان آبزی و کنارآبزی از تجهیزات مدرنی که در اختیار داریم از جمله پهپادها استفاده خواهیم کرد.

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه درباره احتمال آلودگی پرندگان مهاجر به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان هشدار داد و افزود: در برخی نقاط کشور کانون‌هایی از بیماری وجود داشته که نگرانیم این بیماری به استان ما هم منتقل شود.

ولی‌زاده از پایش مستمر پرندگان مهاجر خبر داد و گفت: محیط‌بانان هرگونه تلفات احتمالی را سریعا به اطلاع ما می‌رسند و ما نیز دامپزشکی را برای نمونه‌برداری و بررسی در جریان می‌گذاریم.

وی از آماده‌باش کامل برای مقابله با این بیماری همزمان با ورود پرندگان مهاجر یاد کرد و ادامه داد: از شکارچیان می‌خواهیم  از هرگونه شکار پرندگان آبزی، کنارآبزی و حتی خشکی زی خودداری کنند و مردم نیز از خرید و مصرف پرندگان وحشی اجتناب کنند.

ولی‌زاده همچنین از مردم خواست هرگونه تلفات پرندگان را با شماره 1540 محیط زیست در میان بگذارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرندگان مهاجر آنفلوانزای فوق حاد پرندگان كرمانشاه استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • تالاب‌های نقده از وضعیت مطلوب برخودار هستند
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده