Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییرات پی درپی مدیران خصوصا مدیران بانک‌ها موجب می شود، آنها از ثبات اختیار برخوردار نباشند، گفت: تغییر مکرر مدیران بانکی اجازه تصمیم گیری‌های جامع را از آنان می گیرد و آنها را مجبور به اخذ اقدامات و تصمیمات زودگذر می کند.
ناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با خبرنگار عصرخبر، درباره تاثیر تغییر مدیران بر اصلاح نظام اقتصادی کشور بیان کرد: تغییر در سطح مدیریت بانکها، سازمان ها و وزارتخانه ها بعضا، می تواند باعث رونق و ساماندهی در امورات این  نهادها شود اما در حالت دیگری، ممکن است با تغییر مدیریت، افراد زیر مجموعه با او همکاری نکنند و به جای تحول، مشکلاتی هم برای آن سیستم ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نکته حائز اهمیت برای بکارگیری مدیران در هر ارگان و یا دستگاهی تخصص، اهلیت،آشنایی و سابقه کاری آنان باید باشد؛ حال اینکه در حیطه بانکداری توجه به این متغیرها از اهمیت بیشتری نیز برخوردار است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تغییر مدیران بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران درباره حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف 50 درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

بیشتر بخوانید: واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به برخی مدیران شهرداری تهران

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229903 برچسب‌ها علیرضا زاکانی

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • تصمیم‌گیری برای تغییر مدیران بر عهده دولت است
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • بزرگان استان قزوین اجازه شایعه سازی برای مدیران را ندهند
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج